Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

QUOTE(SuperBaba @ 2009 01 05, 17:46)
Is ligonines negavom nieko g.gif Pasiklausiu pediatro...

Mes prieš 2mėn. prasirgom plaučių uždegimu,tai ligininėj neiųlė nieko,o pediatrė paklausė,ar norim į sanatoriją.Bet mes atsisakėm (ten ir susirgim plaučių uždegimu),tai pasirinkom reabilitaciją Vilniuj ax.gif Tai manau,kad ir pediatras gali siųsti į sanatoriją,ar bent jau siųsti pas reabilitologą.
Atsakyti
Mergaites, ar yra sanatorija Vilniuje (bandysiu aisku ieskotis info, ale cia gal greiciau bus) blush2.gif
gaim vykt, ale neturiu laiko, nors pasireabilituot su dukriuku but puiku, nes neisbrendam is ligu
va ir pamasciau, gal kur prie Silo ezero yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2009 01 05, 18:40)
Mergaites, ar yra sanatorija Vilniuje (bandysiu aisku ieskotis info, ale cia gal greiciau bus) blush2.gif
gaim vykt, ale neturiu laiko, nors pasireabilituot su dukriuku but puiku, nes neisbrendam is ligu
va ir pamasciau, gal kur prie Silo ezero yra  blush2.gif

Vaikų man atrodo yra tik "Pušyno kelias"Baltupiuose. Prie Baldžio ežero yra lygtais kažkokia reabilitacijos ligoninėmbet ne vaikų ir nieko nežinau apie ją g.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2009 01 05, 19:40)
va ir pamasciau, gal kur prie Silo ezero yra  blush2.gif

As tai tik viena zinau Vilniuje - Pusyno kelias
http://www.sveikas.l...k/kontaktai.asp
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2009 01 05, 18:26)
Mes prieš 2mėn. prasirgom plaučių uždegimu,tai ligininėj neiųlė nieko,o pediatrė paklausė,ar norim į sanatoriją.Bet mes atsisakėm (ten ir susirgim plaučių uždegimu),tai pasirinkom reabilitaciją Vilniuj ax.gif Tai manau,kad ir pediatras gali siųsti į sanatoriją,ar bent jau siųsti pas reabilitologą.

Nu kaip faina, visa info gaunam thumbup.gif bigsmile.gif

Darling, o galima pvz koki tv veztis? Kas is viso ten kambariuose yra? blush2.gif Ka reiktu is namu pasiimti?
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 01 05, 20:24)
Nu kaip faina, visa info gaunam thumbup.gif  bigsmile.gif

Darling, o galima pvz koki tv veztis? Kas is viso ten kambariuose yra? blush2.gif Ka reiktu is namu pasiimti?

Tv galima,negalima pagal taisykles (reikia pasirayti atvažiavus) elektros prietaisų,t.y.virdulio ir šildytuvo,bet paprastai visi turi,bet atvirai nelaiko.Čia dėl virdulių. Aš kai buvau,tai buvo labai šilta (kątik šildymas buvo pajungtas,tai kepino gerai),tai dėl šildytuvų nežinau. Kambary (čia neorologiniam skyriuj) tai dvi lovos.spinta nemaža,staliukas su spintele , kėdės ir viskas.Tuolete praustuvas ir klozetas. Nu viskas , ko reikia minimaliai,bet man užteko.Trūko veidrodžio,bet kitur tai nkiek žinau buvo.
Atsakyti
Dekui, maniau paveziosiu vaika cia, Vilniuje, ale kas prilakstys kasdiena
manau i sanatorija reikia gultis ir ramiai leist laika...
ech...norejosi koki geguzi, ale niekas nesius jau tada rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2009 01 05, 21:23)
Tv galima,negalima pagal taisykles (reikia pasirayti atvažiavus) elektros prietaisų,t.y.virdulio ir šildytuvo,bet paprastai visi turi,bet atvirai nelaiko.Čia dėl virdulių. Aš kai buvau,tai buvo labai šilta (kątik šildymas buvo pajungtas,tai kepino gerai),tai dėl šildytuvų nežinau. Kambary (čia neorologiniam skyriuj) tai dvi lovos.spinta nemaža,staliukas su spintele , kėdės ir viskas.Tuolete praustuvas ir klozetas. Nu viskas , ko reikia minimaliai,bet man užteko.Trūko veidrodžio,bet kitur tai nkiek žinau buvo.

Aciu uz informacija. jei kils klausimu, tai gal dar kreipsiuos blush2.gif
QUOTE(cola @ 2009 01 06, 10:10)
Dekui, maniau paveziosiu vaika cia, Vilniuje, ale kas prilakstys kasdiena
manau i sanatorija reikia gultis ir ramiai leist laika...
ech...norejosi koki geguzi, ale niekas nesius jau tada  rolleyes.gif

Mums irgi vilniuje siule, bet nakvot nenakvosim, o vaziuot ten atgal kas diena, o rytais dar ir kamsciai, tai doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Mes į „Saulutę“ važiuojame sausio 15 d. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2009 01 08, 08:59)
Mes į „Saulutę“ važiuojame sausio 15 d.  biggrin.gif

Tai labai lauksim svieziu atsiliepimu biggrin.gif Prasom issniukstyneti viska, geriausia kambari paziureti lotuliukas.gif na ir t.t. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2009 01 08, 11:13)
Tai labai lauksim svieziu atsiliepimu biggrin.gif Prasom issniukstyneti viska, geriausia kambari paziureti lotuliukas.gif na ir t.t. Sekmes  4u.gif

Ačiū už palinkėjimus 4u.gif bandysiu iššniukštinėti blush2.gif
Atsakyti
Oi atsiprašau, kad parašiau doh.gif mes į Palangos „Gintarą“ važiuojam biggrin.gif
Atsakyti