Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

QUOTE(giedregie @ 2008 12 18, 00:54)
yra. o jei nera, tai gali paprasyt susitart, kad atnestu papildoma maza lova arba vaikiska lovyte smile.gif maciau paskelias mamas, kurios buvo su dviem vaikais, bet neklausinejau kas ir kaip....

mes pagaliau grizom namo smile.gif jauciu daugiau ten nebevaziuosiu, na nebent atvaziuosim i proceduras, o po visko mano!!! nes ten tikrai truko RAMYBES!!! kas lovas stumdo, vaikai koridoriuose pastoviai laksto, labai anksti ryte po koridorius pradeda vaiksciot, valytoja jau 08.15 stovi prie duru ir pan. nes as atsisakiau keliu rytiniu proceduru, tai miegodavom (tiksliau noredavom iki tiek miegot smile.gif ) iki 9.00.
maistas tikrai vienodas, pagrindas - kotletai, siulo storumo karbonadai, blynai. paskutine savaite tik pietu valgyti eidavom i valgykla...

pabaigai, namo parvaziavom savaite anksciau, nes .... puse nakties ir visa diena man vaiks praveme sad.gif.... nzn ar cia maistas, ar cia virusas, ar dar kas nors, tai nieko nesvarstydama grizau namo... (kai atvaziavau susirinkt daiktu ir popieriu, tai pasnekejau su keliom mamytem is kaimyniniu kambariu, tai sake, kad ir jie vemia ir dar puse kaimyniniu kambariu......)

Tai turbūt visuose vaikų sanatorijose tas pats, mes su dukryte prieš 10 metų buvome „Saulutėje“ tai irgi tas pats triukšmas. Bet čia priklauso nuo mamų, prisimenu būdavo kelios mamos išeina parūkyti, o vaikus koridoriuose palieka, o tiek ką nori tą ir daro doh.gif
O mums dar masažas būdavo 7,45 prieš pusryčius tai išvis tragedija būdavo doh.gif , tai masažistė amžinai vėluodavo, o mes automatiškai pusryčiauti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernesta: 18 gruodžio 2008 - 16:06

Iš vaikystės ateina Kalėdos.
Paplotėlis, šienelis, Mama.
Verpia tylą naktis atsisėdus,
Kursto krosny ugnelę žiema.
Tu, ateik mano angele baltas,
Iš sapnų, iš dangaus, iš žvaigždžių.
Kasdienybės pilkos nesugeltas,
Atsistok po vaikystės medžiu.
Aš sudėsiu žvaigždes tau po kojų.
Tik ateik iš Kalėdų nakties.
Iš vaikystės per dangų, per gojų
Įsisupęs į skliautą vilties.
(Z. Gaižauskaitė)
Brangiosios mamytes ir Jusu seimos -grazaus, ramaus ir jaukaus Jums Kuciu vakaro.Linksmu sv.Kaledu! Tegul lydi Jusu seimas Dievo palaima
Atsakyti
Sveikos,
Labai seniai cia buvau uzsukusi smile.gif
Sakykit o saulute tai cia kur?
mes Gintare mokejom uz renovuota po 15lt.
Atsakyti
QUOTE(zuika12 @ 2008 12 28, 19:18)
Sveikos,
Labai seniai cia buvau uzsukusi  smile.gif
Sakykit o saulute tai cia kur?
mes Gintare mokejom uz renovuota po 15lt.

Saulutė yra Druskininkuose biggrin.gif

O dėl renovuoto kambario reikia galima nuvažiavus ar reikia iš anskto užsisakyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ernesta @ 2008 12 29, 11:06)
Saulutė yra Druskininkuose biggrin.gif

O dėl renovuoto kambario reikia galima nuvažiavus ar reikia iš anskto užsisakyti  g.gif

Norint, kad tikrai butu jums reikiamu laiku laisvas, tai reikia pasiskambinus pasakyti, kad noresit.
Atsakyti
4u.gif Sveikos mamos, 2007 vasario gale buvau su sunum "Sauluteje", buvom pas labai malonia ir gera gydytoja, tačiau niekaip neprisimenu pavardes. Dabar šiemet vėl ruošiames kova važiuoti į "Saulute" ir labai norėčiau pas ta pačia gydytoja.
Ji aukšta, vidutinio sudėjimo, ilgais tamsiais plaukais, kalba labai ramiai, letai. Gal kuri atpažinot ir žinote pavarde? Būčiau labai dėkinga. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aisha7 @ 2009 01 01, 17:31)
4u.gif Sveikos mamos, 2007 vasario gale buvau su sunum "Sauluteje", buvom pas labai malonia ir gera gydytoja, tačiau niekaip neprisimenu pavardes. Dabar šiemet vėl ruošiames kova važiuoti į "Saulute" ir labai norėčiau pas ta pačia gydytoja.
Ji aukšta, vidutinio sudėjimo, ilgais tamsiais plaukais, kalba labai ramiai, letai. Gal kuri atpažinot ir žinote pavarde? Būčiau labai dėkinga.  mirksiukas.gif

Atsimenu panašią,bet tiksliai pavardės neatsimenu,lygtai Nasvytytė ar kažkaip pan.
Atsakyti
Ačiū labai labai labai, tikrai ta pati smile.gif
Atsakyti
turiu klausyma blush2.gif gal kas susiduret ,mano dukrytei 7 metai turi BA,i sanatorija 'Gintara;vaziuodavom vasaros metu ,bet jau siais metais ji turetu tenai likt viena ,bet mano manymu ji dar per maza. Ar yra galimybe man likt su ja kartu ? g.gif su kuo ten reiketu tartis? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitula @ 2009 01 02, 17:32)
turiu klausyma  blush2.gif gal kas susiduret ,mano dukrytei 7 metai turi BA,i sanatorija  'Gintara;vaziuodavom vasaros metu ,bet jau siais metais ji turetu  tenai likt viena ,bet mano manymu ji dar per maza. Ar yra galimybe man likt su ja kartu ? g.gif su kuo ten reiketu tartis? g.gif  blush2.gif

Manau,kad galima būti kartu,tik reikės už save mokėti,jei neklystu. Geriausia pasiskambinti į norimos sanatorijos registratūrą ir tiksliai pasakytų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitula @ 2009 01 02, 18:32)
turiu klausyma  blush2.gif gal kas susiduret ,mano dukrytei 7 metai turi BA,i sanatorija  'Gintara;vaziuodavom vasaros metu ,bet jau siais metais ji turetu  tenai likt viena ,bet mano manymu ji dar per maza. Ar yra galimybe man likt su ja kartu ? g.gif su kuo ten reiketu tartis? g.gif  blush2.gif

taip yra galimybe likti kartu - turetumei issipirkti sau "lova"
Atsakyti
Norėjau paklausti, ar galima sanatorijoje „Gintaras“ mamoms išsipirkti tik pietūs g.gif
Atsakyti