Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

QUOTE(lietutis @ 2008 11 17, 10:53)
as irgi aisku uz teisybe, bet ko ji verta, jei mano vaikui reik konkrecios pagalbos. Kaip dirbs su mano vaiku, kai as jiems akis busiu isdraskius? Na nebent ta pagalba jums nera tiek butina.

mano atveju as ir negaliu akiu draskyt,bet dziaugiuos ir palaikau tuos zmones kas gali sukilti pries neteisybe.Jei visi tylesim ,tai tai ir tesis metu metus....Linkiu,geen,sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
O as vistiek manau, kad tai kova su vejo malunais ir ne nuo to galo. Visuomene turi pasveikti. Aisku pradedant kiekvienam nuo saves. O pasirieti visur galima, labai norint.
Ir pvz. mamyte jau papuole i sanatorija, ko ji pyksta, kad neatvaziavo cia vasara? tai ko ji ten is viso vaziavo? Gydytis, gauti pagalba ar juroj pabraidyt. Visada malonu gaut geresniu metu laiku vieta, bet kaip cia kazkada kazkuri mamyte rase, kad vasara geriau jau vaziuoti ten kur tikrai silta, o kitais metu laikais gauti pagalba ir cia, nesiverciant per galva ir jos nekvarsinant zurnalistiniais tyrimais. O tiesa pasakius ne taip sunku ir vasara ta vieta gauti, reik pradet rupintis tik anksciau, ir aisku jei jums sanatorija reikalinga tik poilsiui, tai vasara siaip sau jos tikrai negausit.
Ir dar iseitis, jei reikia duoti kysi, bet sazine neleidzia, issipirkti mokamas vietas ir atstomasias proceduras vasara - pakankamai busit laukiami toje sanatorijoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 09 25, 17:30)
esu buvus su dukra du kartus "Pušyno kelyje"

labai patiko, tiek personalas, tiek patalpos smile.gif

planuojam važiuoti vėl ten lapkritį smile.gif

yra visi patogumai, tiek virtuvės, tiek higienos "malonumai", maitino nerealiai skaniai (aš kaip pavalgius ligoninės maisto, tai jau žinau, kas skanu, kas ne ).

kas domintų konkrečiai galiu papasakoti iki smulkmenų smile.gif

Mums tikriausia irgi teks ten lankytis. Mane domina viskas nuo a iki z, nes dar nesam buve blush2.gif Ten juk ne visai dienai kiek suprantu?
Atsakyti
O kur yra vaikų sanatorijos? nu su mama kur būna, ten visokiausi masažai ir t.t. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitux @ 2008 11 21, 08:58)
O kur yra vaikų sanatorijos? nu su mama kur būna, ten visokiausi masažai ir t.t.  blush2.gif

tai kad daug ju yra ,jei vaikas nedidelis tai visur su mama gali buti
as su mazium nuo pirmadienio vaziuosiu i palangos gintara blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grazina37 @ 2008 11 21, 10:27)
tai kad daug ju yra ,jei vaikas nedidelis tai visur su mama gali buti
as su mazium nuo pirmadienio vaziuosiu i palangos gintara blush2.gif

kiek maždaug kainuoja blush2.gif
Atsakyti
sveikos,

mes vaziuojam i Gintara nuo 12 01, gal atsiras bendraminciu? ax.gif

prisiskaiciau, cia visokiu atsiliepimu ir nebezinau, ka galvot - kaip ten bus? na jei jau visai ten bus nepakenciama, tai vazinesim i proceduras kiekviena diena (tik 25 km iki namu doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(giedregie @ 2008 11 25, 17:47)
sveikos,

mes vaziuojam i Gintara nuo 12 01, gal atsiras bendraminciu?  ax.gif

prisiskaiciau, cia visokiu atsiliepimu ir nebezinau, ka galvot - kaip ten bus? na jei jau visai ten bus nepakenciama, tai vazinesim i proceduras kiekviena diena (tik 25 km iki namu  doh.gif )

nieko nebijokit,nera jau ten taip ir blogai kaip nurasem biggrin.gif .Viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedregie @ 2008 11 25, 16:47)
sveikos,

prisiskaiciau, cia visokiu atsiliepimu ir nebezinau, ka galvot - kaip ten bus? na jei jau visai ten bus nepakenciama, tai vazinesim i proceduras kiekviena diena (tik 25 km iki namu  doh.gif )

O kambari mokama imsit?
Nezinau, man tai is lietuvisku vaiku santoriju, viena normaliausiu. As esu ja pakankamai patenkinta, na bet aisku, kad yra ten negeru ir tvarkomu dalyku.

Pasidalink ispudziais is "vietos"
Atsakyti
QUOTE(giedregie @ 2008 11 25, 15:47)
sveikos,

aisku, kad gerai mirksiukas.gif as pavasari planuoju be kelialapio, o mokamai vel nuvezti ten sunu cool.gif labai jau jam patiko 4u.gif
Atsakyti
[quote=lietutis,2008 11 25, 23:32]
O kambari mokama imsit?

nu vat pasidalinkit mintim apie ta mokama kambari 4u.gif .Gal ten gyvenimo salygos ir geresnes jame,bet ir nemokamuose kambariuose yra patogumai,neziurint ,kad sienos apiplysinejusios,teliko nera ar dar ko nors....
Atsakyti
mirksiukas.gif
Atsakyti