Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

QUOTE(lina2005 @ 2008 10 18, 21:30)
sveikos mamytės, mes nuo šeštadienio esam Palangos gintare, šalta tai tikrai. Bet girdėjau, kad nuo pirmadienio pradės šildymą. Isikūrėm renovuotame kambariuke, visai čia neblogai būtų, jei nebūtu taip šalta  g.gif

Tai duok Dieve,kad pradetu sildyti... Mums dar liko savaitele Gintare,bet mielai dar pabuciau,nes visai nieko ten.
Atsakyti
labas ,gavom pasiulyma vaziuoti i sanatorija Gintaras dabar,bet paskauciau senus komentarus ir atsisakiau tos minties ,ka manot dabar ?gal kas buvot nesenai ? ax.gif

Atsakyti
na tokiu metu kazkaip neteko dar buti ir tikrai nevaziuociau,tuo labiau jau mokosi mano mergina,o girdejau kad i mokslus ten labai pro pirstus ziurima,seip tai jau 6 vasaras vaziavom tai super ir rezultatas labai jauciamas,jau priepuoliai reteja.
Atsakyti
QUOTE(audriene @ 2008 11 09, 21:18)
na tokiu metu kazkaip neteko dar buti ir tikrai nevaziuociau,tuo labiau jau mokosi mano mergina,o girdejau kad i mokslus ten labai pro pirstus ziurima,seip tai jau 6 vasaras vaziavom tai super ir rezultatas labai jauciamas,jau priepuoliai reteja.

mes kaip nebuvom buve,tai mums ir tas laikotarpis patiko.Mokytis mes nejom su visais,isvaziuojant parase pazyma i mokykla ir tiek.O tas rezultatas pas mus kol kas nematomas,bet as manau,kad vistiek kazkas pas ji uzsiliko ir kune,ir galvytej....Palangoj susipazinom su tokia mama ,tai ji mus jau uzrase kovo 15 dienai sekanciu metu (i sanatorija).Matysim ar cia mes pavasari leksim ar vel tempsim i rudeni.Jei rudeni tai noreciau nors nuo rugsejo vidurio,nes paskutine savaite jau vesoka buvo.... Tai vat...
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2008 11 07, 18:11)
labas ,gavom pasiulyma vaziuoti i sanatorija Gintaras  dabar,bet paskauciau senus komentarus ir atsisakiau tos minties ,ka manot dabar ?gal kas buvot nesenai ? ax.gif

Ar išvykote į sanatoriją? Kaip sekėsi? Kokie įspūdžiai? papasakokite kai grįšite. Nes mus taip pat domina. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Drum @ 2008 11 14, 13:32)
Ar išvykote į sanatoriją? Kaip sekėsi? Kokie įspūdžiai? papasakokite kai grįšite. Nes mus taip pat domina.  ax.gif

labas,nevaziavom,nes pasiklausinejau,kad labai nekas tokiu oru vaziuoti,nes ten tiesiog vieni virusai dabar ,gal pavasary pavyks ,bet turbut tada net nebesiulys smile.gif
Atsakyti
Gal kuri esate gulejusios "Abromiskiu reabilitacijos ligononeje" - Elektrenuose g.gif
Kokie butu atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
mes dabar Palangos Gintare.Kad gauti vasaros metu vieta-cia atviraujama apie kisi sekretorei arba skiriaus vedeai(ui).Bandysiu kovuoti del vietos mano vaikui.Jauciu baigsis zurnalistais.
Atsakyti
QUOTE(qeen @ 2008 11 16, 21:02)
mes dabar Palangos Gintare.Kad gauti vasaros metu vieta-cia atviraujama apie kisi sekretorei arba skiriaus vedeai(ui).Bandysiu kovuoti del vietos mano vaikui.Jauciu baigsis zurnalistais.

sekmes bandant gauti vieta mirksiukas.gif .As manau,kad reikia juos kazkiek suimti i naga....
Atsakyti
QUOTE(ugi @ 2008 11 15, 11:49)
Gal kuri esate gulejusios "Abromiskiu reabilitacijos ligononeje" - Elektrenuose g.gif
Kokie butu atsiliepimai ax.gif

Cia buvo kalbeta apie ABROMISKIU Vaiku sanatorija:
http://www.supermama...howtopic=355247
Mano sunus gulejo,jeigu bus dar klausimu-galesiu patarti.
Atsakyti
Dekui!Parasysiu kada apie susirasinejima bei ginciuis su korumpuotu klanu
Atsakyti
as irgi aisku uz teisybe, bet ko ji verta, jei mano vaikui reik konkrecios pagalbos. Kaip dirbs su mano vaiku, kai as jiems akis busiu isdraskius? Na nebent ta pagalba jums nera tiek butina.
Atsakyti