sveikos mamytes,
mes siuo metu randames Palangos "Gintare".Apgyvendino mus vienvieciame 3 korpuso kambaryje.Langai sudeti plastikiniai,bet salta iki nuprotejimo.Mamos snekejo,kad 4 korpuse langai dar mediniai,bet ten jau sildo ir nakti miega nuogos ir nera kuo kvepuoti.Bet jie i pagrindini korpusa vaiksto per lauka,o daugmaz visos proceduros ir valgykla yra pagrindiniam pastate.Nukrypau truputuka:) Tai vat,kambary yra tualetas su duso kabina,veidrodis.Veidrodis dar tiesa yra ir kambary toks didelis vos ne puse sienos uzima.Dvi lovos caro ruriko laiku,spinteles senutes be dureliu ir be stalciu,2 kedes ir stalas.Aj ,ir sienine spinta su viena pakaba.Ka as padariau atvaziavus ,tai nulekiau i artimiausia parduotuve nusipirkau sluotele su semtuveliu ir prailginimo kabeli,nes tos vienos rozetes kambary man buvo maza.Sienos kambario nuplesytais tapetais .Trumpiau,vaizdelis pavarges toks sakyciau:))).Personalas malonus,jei tu jiems maloniai atsilygini.Gydytoja taipogi.mano vaikas yra su negalia,man buvo reikalingas maitinimas parsinesti i kambari.As tai pirma karta nieko nezinodama jai uzsiminiau,kad mums reikia kambary valgyt,tai gydytoja pasake,kad ta tvako valgyklos administratore.Bet mums nuejus i valgykla mano sunus pakele isterija,valgyklos administratore pamacius toki mano vaika labai nustebo,kad jis turi valgyt kartu su visais.Pasirodo gydytoja privalejo israsyti maitinimo kortele.As grizus taip ir padariau,nulekiau pas gydytoja ir paprasiau,ji prizadejo israsyti,bet as dar nebuvau nieko davus jai.Po kiek laiko nubegau vel pas gydytoja su laukneseliu,ji jau buvo besiruosianti iseiti ir pasirodo dar nebuvo mums israsiusi tos korteles.Tai paskui viskas buvo operatyviai sutvarkyta,buvom apglostyti ir vos neisbuciuoti.Ir kiekvieu susitikimu kur pakelej vis klausia kaip mes laikomes ir sypsosi.vat kokia galia yra tu laukneseliu:)Siaip daug visokiu niuansu ir dalyku...Jei kam idomu paliko klauskit -atsakysiu...
Ar kada nors turėjai daugiau už meilę..? Už šilumą..? Už draugystę, už kito šypseną..? Ar pagalvojai, ką darytum, jei tai prarastum..? Vertink, tai ką turi, nes sunku pasakyti koks brangus žmogus....