Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sanatorijos

QUOTE(linalink @ 2008 09 16, 10:20)
Nu va planuok neplanaves, bet be 25d. musu niekas neleidzia i sanatorija. Gal nelabai apsimoka viduri savaites vaziuoti, tai teks turbut irgi 29d. krautis krepsius, jeigu vel kas nesutrugdys smile.gif

Tai susitiksim ax.gif Mes tai užsirašinėjom prieš kokius 2mėn.,tai tikiuosi,kad priims g.gif Aš kai skambinau,tai paklausiau,ar galima kažkaip užsisakyti vienvietį kambarį,tai mums pasakė,kad mums ir taip priklauso,taip kad nereikia nieko prašyti.O įdomu, g.gif tie vienviečiai būna vieni geresni,kiti prastesni?
Atsakyti
As kai skambinau, tai sake, kada atvaziuosit, tada ir priimsim, del visa ko uzsirase, o dabar reiks gal vel paskambint ir perspet, kad veliau atvaziuosim. Vasara buvau uzsukus i pacia sanatorija, tai sake, kad su maziukais apgyvendina po viena, bet, manau, jei butu uzimta, tai gal ir problema vienai apsigyvent. Ir man idomu ar visi kambariai vienodi?
Atsakyti
Kambariai tikrai nevienodi..Buna su tualetu, buna be jo, tai reikes su puodu iki WC laskstyt, yra su dusu, yra be, yra su kriaukle yra be.O yra su viskuo kartu thumbup.gif
Sezonas baigiesi, tai manau vietos uztektinai, bet kai prasides sildymo sezonas, vaikas vel paplauks i sanatorija, geriau jau is anksto viskuo pasirupint
Atsakyti
o kitose sanatorijose nebuvot?
Atsakyti
esu buvus su dukra du kartus "Pušyno kelyje"

labai patiko, tiek personalas, tiek patalpos smile.gif

planuojam važiuoti vėl ten lapkritį smile.gif

yra visi patogumai, tiek virtuvės, tiek higienos "malonumai", maitino nerealiai skaniai (aš kaip pavalgius ligoninės maisto, tai jau žinau, kas skanu, kas ne ).

kas domintų konkrečiai galiu papasakoti iki smulkmenų smile.gif
Atsakyti
Nu va reikia jau krautis krepšius, o aš net nežinau nuo ko pradėti. Atrodo, tiek visko man daug gali prireikti. O kaip Drusininkuose reikalai su televizoriu, ar leidžia palatoj turėti?
Atsakyti
QUOTE(linalink @ 2008 09 27, 19:58)
Nu va reikia jau krautis krepšius, o aš net nežinau nuo ko pradėti. Atrodo, tiek visko man daug gali prireikti. O kaip Drusininkuose reikalai su televizoriu, ar leidžia palatoj turėti?

Kiek girdėjau,tai leidžia,o mūsų važiavimas į "Saulutę" nusikėlė bent dviem sav. verysad.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,
mes siuo metu randames Palangos "Gintare".Apgyvendino mus vienvieciame 3 korpuso kambaryje.Langai sudeti plastikiniai,bet salta iki nuprotejimo.Mamos snekejo,kad 4 korpuse langai dar mediniai,bet ten jau sildo ir nakti miega nuogos ir nera kuo kvepuoti.Bet jie i pagrindini korpusa vaiksto per lauka,o daugmaz visos proceduros ir valgykla yra pagrindiniam pastate.Nukrypau truputuka:) Tai vat,kambary yra tualetas su duso kabina,veidrodis.Veidrodis dar tiesa yra ir kambary toks didelis vos ne puse sienos uzima.Dvi lovos caro ruriko laiku,spinteles senutes be dureliu ir be stalciu,2 kedes ir stalas.Aj ,ir sienine spinta su viena pakaba.Ka as padariau atvaziavus ,tai nulekiau i artimiausia parduotuve nusipirkau sluotele su semtuveliu ir prailginimo kabeli,nes tos vienos rozetes kambary man buvo maza.Sienos kambario nuplesytais tapetais .Trumpiau,vaizdelis pavarges toks sakyciau:))).Personalas malonus,jei tu jiems maloniai atsilygini.Gydytoja taipogi.mano vaikas yra su negalia,man buvo reikalingas maitinimas parsinesti i kambari.As tai pirma karta nieko nezinodama jai uzsiminiau,kad mums reikia kambary valgyt,tai gydytoja pasake,kad ta tvako valgyklos administratore.Bet mums nuejus i valgykla mano sunus pakele isterija,valgyklos administratore pamacius toki mano vaika labai nustebo,kad jis turi valgyt kartu su visais.Pasirodo gydytoja privalejo israsyti maitinimo kortele.As grizus taip ir padariau,nulekiau pas gydytoja ir paprasiau,ji prizadejo israsyti,bet as dar nebuvau nieko davus jai.Po kiek laiko nubegau vel pas gydytoja su laukneseliu,ji jau buvo besiruosianti iseiti ir pasirodo dar nebuvo mums israsiusi tos korteles.Tai paskui viskas buvo operatyviai sutvarkyta,buvom apglostyti ir vos neisbuciuoti.Ir kiekvieu susitikimu kur pakelej vis klausia kaip mes laikomes ir sypsosi.vat kokia galia yra tu laukneseliu:)Siaip daug visokiu niuansu ir dalyku...Jei kam idomu paliko klauskit -atsakysiu...
Atsakyti
QUOTE(munyte @ 2008 10 12, 08:49)
sveikos mamytes,
mes siuo metu randames Palangos "Gintare".Apgyvendino mus vienvieciame 3 korpuso kambaryje.Langai sudeti plastikiniai,bet salta iki nuprotejimo.Mamos snekejo,kad 4 korpuse langai dar mediniai,bet ten jau sildo ir nakti miega nuogos ir nera kuo kvepuoti.Bet jie i pagrindini korpusa vaiksto per lauka,o daugmaz visos proceduros ir valgykla yra pagrindiniam pastate.Nukrypau truputuka:) Tai vat,kambary yra tualetas su duso kabina,veidrodis.Veidrodis dar tiesa yra ir kambary toks didelis vos ne puse sienos uzima.Dvi lovos caro ruriko laiku,spinteles senutes be dureliu ir be stalciu,2 kedes ir stalas.Aj ,ir sienine spinta su viena pakaba.Ka as padariau atvaziavus ,tai nulekiau i artimiausia parduotuve nusipirkau sluotele su semtuveliu ir prailginimo kabeli,nes tos vienos rozetes kambary man buvo maza.Sienos kambario nuplesytais tapetais .Trumpiau,vaizdelis pavarges toks sakyciau:))).Personalas malonus,jei tu jiems maloniai atsilygini.Gydytoja taipogi.mano vaikas yra su negalia,man buvo reikalingas maitinimas parsinesti i kambari.As tai pirma karta nieko nezinodama jai uzsiminiau,kad mums reikia kambary valgyt,tai gydytoja pasake,kad ta tvako valgyklos administratore.Bet mums nuejus i valgykla mano sunus pakele isterija,valgyklos administratore pamacius toki mano vaika labai nustebo,kad jis turi valgyt kartu su visais.Pasirodo gydytoja privalejo israsyti maitinimo kortele.As grizus taip ir padariau,nulekiau pas gydytoja ir paprasiau,ji prizadejo israsyti,bet as dar nebuvau nieko davus jai.Po kiek laiko nubegau vel pas gydytoja su laukneseliu,ji jau buvo besiruosianti iseiti ir pasirodo dar nebuvo mums israsiusi tos korteles.Tai paskui viskas buvo operatyviai sutvarkyta,buvom apglostyti ir vos neisbuciuoti.Ir kiekvieu susitikimu kur pakelej vis klausia kaip mes laikomes ir sypsosi.vat kokia galia yra tu laukneseliu:)Siaip daug visokiu niuansu ir dalyku...Jei kam idomu paliko klauskit -atsakysiu...

PAsakyk kokia gydytoja, nes labai nemalonu, kai turi atsilyginti ne po paslaugos, o pries ja... Bet tikiuosi proceduros bus naudingos, o tie sloguciai uzsimirs.
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2008 10 12, 10:15)
PAsakyk kokia gydytoja, nes labai nemalonu, kai turi atsilyginti ne po paslaugos, o pries ja... Bet tikiuosi proceduros bus naudingos, o tie sloguciai uzsimirs.

Nenoriu mineti gydytojos pavardes,nes kiek zinau dauguma sitaip daro.O to didelio slogucio,kaip ir nejauciam-mes iprate jau....
Atsakyti
sveikos mamytės, mes nuo šeštadienio esam Palangos gintare, šalta tai tikrai. Bet girdėjau, kad nuo pirmadienio pradės šildymą. Isikūrėm renovuotame kambariuke, visai čia neblogai būtų, jei nebūtu taip šalta g.gif
Atsakyti
Na, o mes grįžom iš Druskininkų. Gyvenimo sąlygos tikrai neblogos, šilta, palatos suremontuotos, langai pakeisti, tikėjausi prasčiau. Tik maistas galėtų būti geresnis, iš tikro atsibodo dešrelės vakarais ir burokėlių salotos, bet kentėti galima. Personalas irgi visai nieko, nors lauknešėlių ir nedaviau.
Atsakyti