Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimas II dalis

QUOTE(Maserati @ 2008 09 20, 20:47)
o man wella lifetex aliejukas isvis nepatiko..sudetis tragiska,o ir ant plauku nejauciau jokio efekto:)

As ir tepiau tepiau tepiau ir nesupratau uz ka liaupsinamas g.gif
Black arba Fberlick aliejukus galima liaupsinti nors uz piguma, P.Mitchel uz sliduma, o sita uz ka neisivazduoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 09 20, 20:34)
O kainuoja apie 80 lt ...

vilniuje, 2 kirpyklose klausiau, kainuoja apie 100 lt ax.gif
dilgelyt, juk ir is asmenines patirties pasakius, ne faktas, kad kitam zmogui pades ir bus veiksmingas biggrin.gif ta pati patvirtina ir patirtis su wella. taip kad jeigu nori zinot, kaip jis tau bus - bandyk pati biggrin.gif
Papildyta:
panos, kur matet dzintars balzama (smirdala baltam buteliuke biggrin.gif, niekur vilniuje nerandu (vcup, antakalnis, virsuliskes - ten neradau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glamor: 20 rugsėjo 2008 - 20:08
QUOTE(Glamor @ 2008 09 20, 21:10)
vilniuje, 2 kirpyklose klausiau, kainuoja apie 100 lt ax.gif
dilgelyt, juk ir is asmenines patirties pasakius, ne faktas, kad kitam zmogui pades ir bus veiksmingas biggrin.gif ta pati patvirtina ir patirtis su wella. taip kad jeigu nori zinot, kaip jis tau bus - bandyk pati biggrin.gif
Papildyta:
panos, kur matet dzintars balzama (smirdala baltam buteliuke biggrin.gif, niekur vilniuje nerandu (vcup, antakalnis, virsuliskes - ten neradau schmoll.gif

As Kaune irgi niekur nerandu dzintars balzamo schmoll.gif o aliejuka visur apejus tik megos droge radau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*liolka* @ 2008 09 20, 21:26)
As Kaune irgi niekur nerandu dzintars balzamo  schmoll.gif  o aliejuka visur apejus tik megos droge radau  doh.gif  biggrin.gif

hmmm, arteja deficito metas lotuliukas.gif reikia kreiptis i drauge, kuri kas savaitgali vaziuoja i ryga, kad atveztu g.gif dar turiu aliejaus, bet reikia papildyti atsargas, jeigu jau net ir tas dingsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 20, 21:10)

Varykite paieskoti i Vilkpedes baze. Ten turetumete rasti, manau ten randasi platintojo ofisas... (as tik speju, nezinau kas platintojas, tai negaliu tiksliai pasakyti).
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 09 21, 00:14)
Varykite paieskoti i Vilkpedes baze. Ten turetumete rasti, manau ten randasi platintojo ofisas... (as tik speju, nezinau kas platintojas, tai negaliu tiksliai pasakyti).

kazkaip varyti vien tik tam, kad varyciau nenoriu schmoll.gif gal kas tiksliai mate, kur to smirdalo dar yra vilniuje? bigsmile.gif
Atsakyti
o man jau praejo ta manija stengtis kad plaukai greiciau uzaugtu.. turiu to dzintars.. kartais pasitepu.. kazkaip atsibodo.. nes as kai pradedu per daug rupintis tai jau pamirstu kitus svarbesniu dalykus kaip pvz mokslai, laisvalaikis.. galvoju sukasi tik plaukai plaukai.. bus lemta tai ir uzaugs tie plaukai. ir as zinau kad uzaugs.. smile.gif nes leisti pinigus vien delto kad suzinotum kad netinka tai neverta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(black_devil999 @ 2008 09 21, 11:51)
o man jau praejo ta manija stengtis kad plaukai greiciau uzaugtu..

o kadangi as rezultata matau, tai ir matau del ko stengtis tongue.gif be to, tai visiskai neitakoja mano laisvalaikio, mokslu, darbu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 21, 11:58)
o kadangi as rezultata matau, tai ir matau del ko stengtis tongue.gif  be to, tai visiskai neitakoja mano laisvalaikio, mokslu, darbu schmoll.gif

ir tarkim kokios priemones tau padeda? supranti.. as jau per daug tuom domejaus.. todel pavargau.. nusprendziau padaryt pertrauka ir viska sunaudot ka turiu ;DDD
Papildyta:
QUOTE(black_devil999 @ 2008 09 21, 12:30)
ir tarkim kokios priemones tau padeda? supranti.. as jau per daug tuom domejaus.. todel pavargau.. nusprendziau padaryt pertrauka ir viska sunaudot ka turiu ;DDD

o jei del rezultatu tai jie yra ir pas mane..
Atsakyti
QUOTE(black_devil999 @ 2008 09 21, 12:31)
Papildyta:

o jei del rezultatu tai jie yra ir pas mane..

dzintars man tikrai padeda, todel ir reikia papildyti atsargas mirksiukas.gif o siaip turi labai aug tu priemoniu bigsmile.gif
tai tuo labiau, jeigu matai rezultata, ar tai nera geriausias stimulas dirbti ir toliau, aisku, kad tai neturi virsti paranoja ir manija, kad neturetu itakos svarbesniems dalykams, pvz. mokslams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 09 21, 12:35)
dzintars man tikrai padeda, todel ir reikia papildyti atsargas mirksiukas.gif o siaip turi labai aug tu priemoniu bigsmile.gif
tai tuo labiau, jeigu matai rezultata, ar tai nera geriausias stimulas dirbti ir toliau, aisku, kad tai neturi virsti paranoja ir manija, kad neturetu itakos svarbesniems dalykams, pvz. mokslams ax.gif

kiek laiko ir kaip daznai naudoji dzintars? wink.gif ir naudoji tik ta balzama? aliejuko nenaudoji? wink.gif man tai su plaukais didesnes problemos yra nepaklusnumas.. kadangi esu dazyta blondine.. tai jau atauge nemazai plauku.. bet dar daug iki kol visi ataugs.. o tie sugadinti tokie nepaklusnus kad nebezinau ka daryt..
Atsakyti
QUOTE(black_devil999 @ 2008 09 21, 13:17)
kiek laiko ir kaip daznai naudoji dzintars? wink.gif ir naudoji tik ta balzama? aliejuko nenaudoji? wink.gif man tai su plaukais didesnes problemos yra nepaklusnumas.. kadangi esu dazyta blondine.. tai jau atauge nemazai plauku.. bet dar daug iki kol visi ataugs.. o tie sugadinti tokie nepaklusnus kad nebezinau ka daryt..

kai tik plaunu galva, tai ir naudoju, balzama ir alieju kartu smile.gif man irgi dazo plaukus ir saknis, ir sruogeles, bet plauku bukle tikrai nesiskundziu (3kart tfu) dazau ir zadu toiau dazyt, nes nemanau, kad dazytas plaukas - sugadintas plaukas. gal tau tiesiog reikia pakeisti kirpeja, kuri dazo? gal dazai netinka arba juos reikia pakeisti, jeigu taip gadinamas plaukas g.gif
Atsakyti