Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimas II dalis

Naudojau Paul Mitchel gal pusmeti, bet plaukai kaip sakojosi taip ir nenustojo, tik tiek, kad kvapa slabai malonus smile.gif pasak kirpejos, jis daug kam padeda, taciau ilgainiui plaukai pripranta prie silikono ir jis nebeturi jokio efekto smile.gif Kaune yra Akropolyje Ametistejoje, tai tikriausia ir HiperMaximoje butu...
Atsakyti
QUOTE(Saldytuvas @ 2008 05 31, 02:09)
Naudojau Paul Mitchel gal pusmeti, bet plaukai kaip sakojosi taip ir nenustojo, tik tiek, kad kvapa slabai malonus smile.gif pasak kirpejos, jis daug kam padeda, taciau ilgainiui plaukai pripranta prie silikono ir jis nebeturi jokio efekto smile.gif Kaune yra Akropolyje Ametistejoje, tai tikriausia ir HiperMaximoje butu...

Oi, dėkui, kad pasakei - man "akropolis" prie pat bigsmile.gif
Bet vis tiek norėtusi pabandyti - manau, kad visi tie serumai su silikonu - turbūt mano plaukai per 2 mėnesius irgi priprato prie dabar naudojamo serumo g.gif
O kiek kainuoja - apie 100 Lt?
Atsakyti
kaip manot, o kalcis naudingas plaukam? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 05 30, 11:47)
Man tai susidarė įspūdis iš daugelio gėrusių šiuos vitaminus, kad jie nieko gero vien dėl to, kad juos išgėrus skaudėdavo skrandį, bloga būdavo g.gif

Tau nieko? unsure.gif

kol kas nepajutau jokiu salutiniu poveikiu biggrin.gif
Atsakyti
o jums nuo wisu plauku augima skatinanciu tableciu plaukai pradeda greiciau augti tik ant galvos ? ar ir ant koju,ranku,veido ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(myyylincioji @ 2008 05 31, 20:10)
o jums nuo wisu plauku augima skatinanciu tableciu plaukai pradeda greiciau augti tik ant galvos ? ar ir ant koju,ranku,veido ? g.gif

visur greiciau auga biggrin.gif nes juk nepasakysi plaukam, auk ant galvos, o kitur neauk..
Atsakyti
na asmeniškai aš tai esu labai patenkinta vichy ampuolytėm. rekomendavo kirpėja,bet ilgai delsiau pirkt,užtai dabar suprantu,kodėl ji taip įnirtingai mane įkalbinėjo. jau po pirmo potėpio pasimatė rezulattas. plaukai akivaizdžiai pastorėjo ir atsirado naujų mažyčių plaukučių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TerrorisTe69: 01 birželio 2008 - 15:33
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 05 31, 21:53)
kol kas nepajutau jokiu salutiniu poveikiu  biggrin.gif

Tai tada super mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 05 31, 12:49)
kaip manot, o kalcis naudingas plaukam?  g.gif

Radau vienam interneto psl:
Kalcis – viena svarbiausių medžiagų, būtinų mūsų organizmui normaliai funkcionuoti. Kalcis yra kaulų, nagų, plaukų, dantų pagrindas ir jo trūkumas gali labai neigiamai veikti sveikatą. Taip pat svarbu žinoti, kad kalcio sunaudojimas skiriasi priklausomai nuo žmogaus lyties, amžiaus, fizinės būklės.
Taigi reikalingas 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(braskinis_kokteilis @ 2008 06 01, 19:30)
Radau vienam interneto psl:
Kalcis – viena svarbiausių medžiagų, būtinų mūsų organizmui normaliai funkcionuoti. Kalcis yra kaulų, nagų, plaukų, dantų pagrindas ir jo trūkumas gali labai neigiamai veikti sveikatą. Taip pat svarbu žinoti, kad kalcio sunaudojimas skiriasi priklausomai nuo žmogaus lyties, amžiaus, fizinės būklės.
Taigi reikalingas  4u.gif

Pridedu jog kalcio trūkumas gali išprovokuo daugiau nei 250 skirtingų ligų, tad ar jis reikalingas plaukų augimui negali nė klausimas kilt.
Atsakyti
blink.gif ogo. dekui smile.gif tongue.gif dabar kalci tikrai gersiu tongue.gif
Atsakyti
As pradejau gerti Biotina suzinojau,kad jis spartina plauku augima thumbup.gif na ir kalci issitraukiau gerti ax.gif kai pabaigsiu kalci sakiau nusipirksiu magni + zinka jie plaukam taip pat padeda 4u.gif
Atsakyti