Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimas II dalis

QUOTE(Rasytee @ 2008 05 29, 16:11)

Dėkui 4u.gif Kur perki jį kaune?
Atsakyti
As taip pat, kad galiukai nesisakotu naudoju Paul Mitchell super skinny seruma jau metai ji naudoju plaukai tikrai nesisakoja bigsmile.gif thumbup.gif man labai jis patinka kai baigsiu tikrai pirksiu toki pati dar karta 4u.gif Ji tepu ant dregnu plauku, o ant sausu plauku tepu dar matrix sleek look seruma jis taip pat padeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 05 29, 15:28)
Dėkui 4u.gif  Kur perki jį kaune?

as ji siunciausi is ebay bet tikrai zinau kad yra SAVAS esancioje kirpykloje ir ortopedinio pastate esanciame salone
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 05 29, 18:14)
as ji siunciausi is ebay bet tikrai zinau kad yra SAVAS esancioje kirpykloje ir ortopedinio pastate esanciame salone

Būtinai išbandysiu, kad jau taip visos giriate smile.gif
Atsakyti
man ir apsisprendima padare SM itaka
Atsakyti
O kur Vilniuje galima Paul Mitchel isigyt?
Atsakyti
nu va, jau ysigijau Perfectil ax.gif kaip sakant nagu, ragu, plauku vitaminu lotuliukas.gif bus matyt rezuktatai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 05 30, 10:55)
nu va, jau ysigijau Perfectil  ax.gif  kaip sakant nagu, ragu, plauku vitaminu  lotuliukas.gif  bus matyt rezuktatai  g.gif

Man tai susidarė įspūdis iš daugelio gėrusių šiuos vitaminus, kad jie nieko gero vien dėl to, kad juos išgėrus skaudėdavo skrandį, bloga būdavo g.gif

Tau nieko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 05 30, 08:55)
nu va, jau ysigijau Perfectil  ax.gif  kaip sakant nagu, ragu, plauku vitaminu  lotuliukas.gif  bus matyt rezuktatai  g.gif

as tai merc tas tabletes geriu, tai aisku plauku slinkimo visiskai nesumazino, ne tame pas mane problema, bet kaip plaukai blizga (man atrodo nuo ju) bigsmile.gif
Atsakyti
geriau perfectil tris menesius ir del plauku jokio poveikio kaip nemaciau taip nemaciau... schmoll.gif bet nagai kaip greitai augo tongue.gif
Hottea, tau tikriausiai bloga buvo nuo to kad gerdavai juos ant tuscio skrandzio? nes kai isgerdavau ant tuscio skrandzio mane pykindavo.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 05 29, 11:31)
O kiek laiko naudoji ir kur perki? bigsmile.gif
Vis apie "kerastase" gerus atsiliepimus skaičiau, o šitą gal pražiūrėjau ax.gif
Vadinasi, be sveikų galiukų nebus ilgų plaukų wacko.gif

naudoju virs metu, pirkau pas kirpeja, UK, USA biggrin.gif
apie PM kaip tik laaabai daug atsiliepimu biggrin.gif
ilgi plaukai gali buti ir be sveiku galiuku, tik kitas klausimas, kaip tie plaukai atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 05 30, 16:36)
geriau perfectil tris menesius ir del plauku jokio poveikio kaip nemaciau taip nemaciau...  schmoll.gif  bet nagai kaip greitai augo  tongue.gif
Hottea, tau tikriausiai bloga buvo nuo to kad gerdavai juos ant tuscio skrandzio? nes kai isgerdavau ant tuscio skrandzio mane pykindavo....  unsure.gif

Matai, aš pati negeriu "perfektil" - tiesiog tokius atsiliepimus girdėjau - tai reiškia, merginos gerdavo ryte ant tuščio skrandžio tikrai schmoll.gif

Aš geriu vitaminą E - ir tikrai lyg ir blizga labiau g.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(charisma @ 2008 05 30, 17:47)
naudoju virs metu, pirkau pas kirpeja, UK, USA biggrin.gif
apie PM kaip tik laaabai daug atsiliepimu biggrin.gif
ilgi plaukai gali buti ir be sveiku galiuku, tik kitas klausimas, kaip tie plaukai atrodo lotuliukas.gif

Aišku, bet rasiu gal ir LT - o jei nea, tai atsisiųsiu drinks_cheers.gif
Bet tų baisiųjų galiukų galima nepastebėti pas šviesiaplaukes, o ant brunečių plaukų tai man taip baksnoja akis tie "dvišakiai" lotuliukas.gif
Atsakyti