Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimas II dalis

Niu, Mergaitės, toliau dalinkimės neišsemiamais patarimais, patirtimi ir pastebėjimais apie sveikų plaukų augimą nail.gif

I dalis čia :

http://www.supermama...howtopic=269981 gathering.gif

Tad sėkmės ir kantrybės puoselėjant savo grožius heart.gif

"Bet kas tampa malonumu, jei tik labai dažnai kartoji" (Oskaras Vaildas) bis.gif

Atsakyti
Labukas,

ogo go kiek cia patarimu, pasiulymu plauku puoselejimui thumbup.gif

Man tai po gimdymo plaukai labai slinko, tai padejo vitaminai PANTOGAR, bet va su augimu problema, atrodo, kad jie "pamirso" augti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigita @ 2008 05 29, 12:38)
Labukas,

ogo go kiek cia patarimu, pasiulymu plauku puoselejimui thumbup.gif

Man tai po gimdymo plaukai labai slinko, tai padejo vitaminai PANTOGAR, bet va su augimu problema, atrodo, kad jie "pamirso" augti... verysad.gif

Tikrai rasi nemažai patarimų ir pirmoje temoje, bet taip norisi plepėti toliau ta tema - tikiuosi Mergaitės neišsisėmė lotuliukas.gif

Dėl Tavo naudojamų vitaminų, tai iš savo kirpėjos girdėjau gerų atsiliepimų - jos kelios klientės patenkintos buvo, bet naudojo 3 mėnesius iki akivaizdžių rezultatų ax.gif
Matyti, kad neprastas dalykas mirksiukas.gif

Man plaukai tai auga, bet po kelių mėnesių galiukai pradeda šakotis, nors nei feno nenaudoju verysad.gif Reikės serumą keisti... Kas turi pasiūlymų? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 05 29, 10:46)
Tikrai rasi nemažai patarimų ir pirmoje temoje, bet taip norisi plepėti toliau ta tema - tikiuosi Mergaitės neišsisėmė lotuliukas.gif

Dėl Tavo naudojamų vitaminų, tai iš savo kirpėjos girdėjau gerų atsiliepimų - jos kelios klientės patenkintos buvo, bet naudojo 3 mėnesius iki akivaizdžių rezultatų ax.gif

Man plaukai tai auga, bet po kelių mėnesių galiukai pradeda šakotis, nors nei feno nenaudoju verysad.gif Reikės serumą keisti... Kas turi pasiūlymų? bigsmile.gif

as pati naudoju Paul Mitchell seruma, tikrai labai thumbup.gif planuoju isbandyti ir merginu giriama Kerastase seruma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 05 29, 11:46)

By Framesi. Naudojau tai kaip jau kazkur sakiau apie puse metu nebuvo nei vieno issisakojusio galiuko, o taip buna labai issisakoje. Nors siuo metu pati gundausi isigyt paul mitchel, nes labai jau giria smile.gif
Atsakyti
buvau ir as biski anksciau paskelbus tema jau nauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2008 05 29, 13:05)
as pati naudoju Paul Mitchell seruma, tikrai labai  thumbup.gif planuoju isbandyti ir merginu giriama Kerastase seruma g.gif

O kiek laiko naudoji ir kur perki? bigsmile.gif
Vis apie "kerastase" gerus atsiliepimus skaičiau, o šitą gal pražiūrėjau ax.gif
Vadinasi, be sveikų galiukų nebus ilgų plaukų wacko.gif
Atsakyti
as naudoju irgi Paul mitchel seruma ir kerastaze pries tai turejau ir nebesviesinu plauku ir kerpu karstom zirklem ir t.t bet galai vistiek po 3-4men pasisakoja
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 05 29, 13:46)
as naudoju irgi Paul mitchel seruma ir kerastaze pries tai turejau ir nebesviesinu plauku ir kerpu karstom zirklem ir t.t bet galai vistiek po 3-4men pasisakoja

Tai turbūt čia natūralus plaukų augimo procesas - gal ilgų plaukų galiukams per ilgą laiką tiesiog pritrūkstą naudingųjų medžiagų, juk tai seniausia plauko dalis g.gif

O palyginimui, kuris serumas Tau labiau patiko? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 05 29, 13:09)
By Framesi. Naudojau tai kaip jau kazkur sakiau apie puse metu nebuvo nei vieno issisakojusio galiuko, o taip buna labai issisakoje. Nors siuo metu pati gundausi isigyt paul mitchel, nes labai jau giria smile.gif

O kur perki tą By Framesi serumą ir kiek kainuoja?
Atsakyti
Mergaitės, o kurį iš serumų Jūs naudojate, nes ten keli P. Mishell :

http://www.lookfanta...R...&Submit.y=0

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 05 29, 12:53)
Tai turbūt čia natūralus plaukų augimo procesas - gal ilgų plaukų galiukams per ilgą laiką tiesiog pritrūkstą naudingųjų medžiagų, juk tai seniausia plauko dalis g.gif

O palyginimui, kuris serumas Tau labiau patiko? rolleyes.gif

sitas http://www.lookfanta...erum-150ml.html
Atsakyti