Įkraunama...
Įkraunama...

priemonės skatinančios plaukų augimą

QUOTE(WeGa @ 2008 10 08, 15:42)
Apsipirkau siandien  bigsmile.gif  varnalesu aliejaus, dzintars aliejuko ir dar toki rusiska antpila pazeistiems plaukams  cool.gif

Kur ir koky varnalesu alieju pirkai? g.gif
As jau irgi susidariau sarasa, ka pirksiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 08, 15:51)
pakomentuok ta paskutini placiau, irgi is Zelionaja apteka Elfos?

Jo, turbut zelionaja aptieka, nemoku rusiskai skaityt blush2.gif
vaistine ramunele, salpusnis, kvieciu daigai. raso, kad veiksmingai atkuria pazeistus plaukus, mazina ju slinkima, stiprina plauku svogunelius, naikina pleiskanas. Skatina plauku augima, atkuria elastinguma, tonizuoja ir apsaugo spalva.

Egliukasz, varnalesu aliejus is Martinos, paskutini pribriebiau tongue.gif siaip tai neraso kiek procentu naturalus, bet smirda ispudingai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 10 08, 16:41)
Jo, turbut zelionaja aptieka, nemoku rusiskai skaityt  blush2.gif
vaistine ramunele, salpusnis, kvieciu daigai. raso, kad veiksmingai atkuria pazeistus plaukus, mazina ju slinkima, stiprina plauku svogunelius, naikina pleiskanas. Skatina plauku augima, atkuria elastinguma, tonizuoja ir apsaugo spalva.

biggrin.gif aisku, zinau ji. Nors dirbau su sia kosmetika (ir vertimas yra mano blush2.gif ) ir galejau nupikti pigiai jos, vis tiek ne viska dristu is jos pirkti. Papasakosi koks ispudis po panaudojimo.
is zelionos aptekos drasiai perku tik varnalesu alieju ir alieju-sampuna.
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 08, 17:23)
biggrin.gif  aisku, zinau ji. Nors dirbau su sia kosmetika (ir vertimas yra mano  blush2.gif ) ir galejau nupikti pigiai jos, vis tiek ne viska dristu is jos pirkti. Papasakosi koks ispudis po panaudojimo.
is zelionos aptekos drasiai perku tik varnalesu alieju ir alieju-sampuna.

o kodel tau tie antpilai nepatinka? g.gif siaip turiu alieju-sampuna kazkoki tai labai nepatiko, ten to aliejaus tik del kvapo ideta, kazkaip pasirode per siurkstus mano plaukams tas sampunas. na o antpilai bent pagal sudeti yra visai nieko,daug ekstraktu visokiu prideta. bent jau turetu tauip buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 10 08, 17:31)
o kodel tau tie antpilai nepatinka?  g.gif  siaip turiu alieju-sampuna kazkoki tai labai nepatiko, ten to aliejaus tik del kvapo ideta, kazkaip pasirode per siurkstus mano plaukams tas sampunas. na o antpilai bent pagal sudeti yra visai nieko,daug ekstraktu visokiu prideta. bent jau turetu tauip buti  g.gif

nesakai kad nepatinka, tiesiog kadangi si kosmetika iejo i musu rinka maziau nei pries metus, ir isbandziusiuju dar nebuvo, nedrisau buti pirma. Bet atrodo butent su antpilais neturejom problemu. Vat nepatariu pirkti balzamu ir sampunu is zelionos aptekos.
o man po aliejaus-sampuno kaip tik plaukai svarus atrode, jautesi siurkstumas, o ne slidumas ir tai man labai patinka.
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 08, 18:35)
nesakai kad nepatinka, tiesiog kadangi si kosmetika iejo i musu rinka maziau nei pries metus, ir isbandziusiuju dar nebuvo, nedrisau buti pirma. Bet atrodo butent su antpilais neturejom problemu. Vat nepatariu pirkti balzamu ir sampunu is zelionos aptekos.
o man po aliejaus-sampuno kaip tik plaukai svarus atrode, jautesi siurkstumas, o ne slidumas ir tai man labai patinka.

kodėl pastarųjų nepatari pirkti?
Atsakyti
QUOTE(panele zuika @ 2008 10 08, 17:42)
kodėl pastarųjų nepatari pirkti?

nes labai dirgina oda, oda pleiskanoja, sudetyje yra ribojamu ingredientu, kuriu proporcijos smarkiai virsijamos, dar yra vienas draudziamas ingredientas (tiekejai sako kad pakeite ta ingredienta kitais, bet kas gali zinoti...)
Atsakyti
Aš gal pasikartosiu, bet kur perkate varnalėšų aliejų? kaip suprantu, jis iš rusiškos kosmetikos? Kaip vadintųsi originalas? 4u.gif
Atsakyti
aš jau penktą mėnesį geriu Pantogar ir jokio efekto nepastebėjau schmoll.gif plaukai išvis paskutiniu metu pradėjo slinkti blink.gif doh.gif dar mėnesi sąžiningai pagersiu, kad būtų visas kursas ir pirksiu kokius kitus, gal Nutricap čia jau girtus reiktu išbandyti g.gif
Atsakyti
Man Pantogar labai patiko. Naudok kartu su Dermena šampūnu ir želė.
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 10 08, 16:41)
Egliukasz, varnalesu aliejus is Martinos, paskutini pribriebiau  tongue.gif  siaip tai neraso kiek procentu naturalus, bet smirda ispudingai  biggrin.gif

O kentet galima ar nelabai? blink.gif Hmm gal tada zinot, su kuo numusti ta slykstu kvapa galima?? ax.gif
Atsakyti
antra savaite geriu perfektil, plaunu sampunu nuo slinkimo, vakarais itrinu cemeryciu vandeniu arba asiukliu nuoviru...rezultats?-jau matosi, niekad neturejau tiek daug naujai dygstanciu plauku biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti