Įkraunama...
Įkraunama...

priemonės skatinančios plaukų augimą

Apie 1,7cm, man tiek yra labai labai daug, anksčiau beveik neaugdavo plaukai. Tiesa, dar naudojau Dzintars aliejuką ir balzamą, bet manau, kad čia labiau nuo Pantogar, nes vien Dzintars'u tepliojantis tokio efekto nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(fresh @ 2008 10 05, 23:10)
Apie 1,7cm, man tiek yra labai labai daug, anksčiau beveik neaugdavo plaukai. Tiesa, dar naudojau Dzintars aliejuką ir balzamą, bet manau, kad čia labiau nuo Pantogar, nes vien Dzintars'u tepliojantis tokio efekto nebuvo.

o kaip tu pamatuoji? kiek kainuoja pantogar? mano plaukai per 2 metus pailgejo 10-12 cm blink.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 10 06, 00:43)
o kaip tu pamatuoji? kiek kainuoja pantogar? mano plaukai per 2 metus pailgejo 10-12 cm  blink.gif

Nuo to laiko, kai pradėjau gerti Pantogar, nebedažau plaukų, noriu natūralią spalvą atsiauginti. Įsižiūrėjus prieš šviesą matosi riba tarp dažytų ir ataugusiu plaukų, tai ir pamatuoju. Aš 90 kapsulių perku už 104 Lt. O 10-12cm per metus yra labai normalu, nemanau, kad per mažai.
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 10 06, 00:43)
o kaip tu pamatuoji? kiek kainuoja pantogar? mano plaukai per 2 metus pailgejo 10-12 cm  blink.gif

oho, per dvejus metus tik tiek? unsure.gif man tiek paaugo per puse metu vien nuo varnalesu aliejaus.... ax.gif bet kazkaip dabar nustojo augti...
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 06, 10:56)
oho, per dvejus metus tik tiek? unsure.gif  man tiek paaugo per puse metu vien nuo varnalesu aliejaus....  ax.gif  bet kazkaip dabar nustojo augti...

bet tu ta pusmeti plauku nekirpai , o ji 10-12cm uzsiaugino jau su pakirpimais keliais.

AS per paksutinius metus kokiu spydndziu sutrumpinau plaukus..nors intensyviai auginau kirpdavau tik pacius galiukus kas psumeti ir reguliariai reikdavo kas menesi nudazyt ataugusias 1-2cm saknis...nutrupejo matyyt..
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 06, 10:56)
oho, per dvejus metus tik tiek? unsure.gif  man tiek paaugo per puse metu vien nuo varnalesu aliejaus....  ax.gif  bet kazkaip dabar nustojo augti...

nu kirpykloj buvau kokius 5 kartus per tuos 2 metus. pakerpa visada labai labai nedaug. bet vakar is palyginau nuotraukas pries 2 metus ir dabar, gaunas, kad tik tiek tepailgejo verysad.gif
o kaip naudot varnelesu alieju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WeGa: 06 spalio 2008 - 10:47
Tai reiskia gamtos nepaspartinsi - man paauga apie 2 cm per menesi, nes dazau tamsiai, tai saknys pilkos labai sviecia verysad.gif

Tada nepirksiu jokiu vitaminu - ir taip dazyti kas menesi visus plaukus reikia biggrin.gif
Dbr net nebetepu "dzintars" - tik apie 20 "placentos" kapsuliu is "eurokos" jau sunaudojau rolleyes.gif Gal tai padeda g.gif Mano ilgis iki puses nugaros, tai ilgesniu ir nebereikia ax.gif
Atsakyti
fantastika, vadinas turesiu svajoniu plaukus tik po 2 metu verysad.gif jei nenupliksiu iki to laiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 10 06, 11:43)
o kaip naudot varnelesu alieju?

itrinti i saknis ir palaikyti pora valandu. Tik ne ta Nivea su parafinu.
jeigu labai lanbai kas norite pabandyti mano naudojama aliejuka, galiu perleisti (sunaudojau tik 1/3). Kadangi uzvakar perdaziau plaukus, tai jo tikrai nenaudosiu keleta savaiciu, o tik ampules su placenta.
deja, nenaudoto aliejaus kol kas neturiu (bet veliau turesiu, kai i Vilkpede nuvaziuosiu)
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 10 06, 12:25)
itrinti i saknis  ir palaikyti pora valandu. Tik ne ta Nivea su parafinu.
jeigu labai lanbai kas norite pabandyti mano naudojama aliejuka, galiu perleisti (sunaudojau tik 1/3). Kadangi uzvakar perdaziau plaukus, tai jo tikrai nenaudosiu keleta savaiciu, o tik ampules su placenta.
deja, nenaudoto aliejaus kol kas neturiu (bet veliau turesiu, kai i Vilkpede nuvaziuosiu)

o neriebina saknu? as vaziuosiu i Martina, maciau ten varnalesu aliejaus rusisko, tik nezinau ar jis 100 proc. naturalus g.gif dabar tai dzintars naudojau, jau beveik subaigiau buteliuka, dejau pries kiekviena plovima per nakti, dar prilasinus rozmarinu, levandu, arbatmedziu alieju. nu bet jeigu vis jie neaugs, tai eina velniop gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 10 06, 12:34)
o neriebina saknu? as vaziuosiu i Martina, maciau ten varnalesu aliejaus rusisko, tik nezinau ar jis 100 proc. naturalus  g.gif dabar tai dzintars naudojau, jau beveik subaigiau buteliuka, dejau pries kiekviena plovima per nakti, dar prilasinus rozmarinu, levandu, arbatmedziu alieju. nu bet jeigu vis jie neaugs, tai eina velniop gun_bandana.gif

aha, mano kaip tik Martinos, speju tas pats baltoje pakuoteje "Elfa". Ir as nezinau ar jis naturalus, bent jau naturaliu ingredientu yra zymiai daugiau negu Nivea. Nepasakyciau kad riebintu saknis, bet man yra dzin, netingiu plaukus plauti ir kasdien, svarbu kad plaukai pakankamai greit auga, stipresni ir ju nemazai yra.
Pati irgi noreciau Dzintars isbandyti, maciau Vilkpedej uz 8.99lt bigsmile.gif , kitur buvo apie 12lt, ane?
Atsakyti
droge "dzintars" kainuoja 10 lt be keliu centu ax.gif nium bliamba, dabar ir as uzsimaniau varnalesu aliejaus verysad.gif o jau ir taip pilnos lentynos prikrautos visokiom kitom priemonem doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princesee: 06 spalio 2008 - 13:00