QUOTE(Eve-line @ 2009 04 10, 22:35)
Tikras varnalesu aliejus daromas apytiksliai: imamas pvz soju ar alyvuogiu aliejus, uzpilamos varnalesu saknys ir laikomos kazkiek. Tai vadinama varnalesu aliejumi, nors pagrindas yra kitas aliejus.
Dabar pagalvojam, kokia nauda is tokio produkto, jei varnalesu sakni uzpyle naftos atliekom (parafinum, mineral oil)??
Na pas mane irgi stovi čia daugumos išpeiktas buteliukas Kletten wurzel haar-Ol

Ir jei jau gilinantis į jo sudėtį, tai bent pas mane tai nėra mineral oil

jį galbūt keičia glycine soja

soja soja...
O šiaip kai pamačiau kad kalbate apie šį aliejuką nustebau, nes kažkaip niekad jo nenaudojau pačių plaukų įtrinimui ar panašiai. Jis labai riebus, ir šiaip man atrodo nelabai protinga taip riebalinti plaukus, net ir alyvuogių aliejus kartais palieka nekokį rezultatą - riebumą, kibumą..

o jei grįžtant prie to neigiamai vertinamo aliejuko, tai aš jį naudoju kaip plaukų galiukų aliejų [pirkau jį nes ir instrukcijoj siūlo taip naudoti], būna laikotarpių kai labai galūnės išsausėja, pradeda veltis, tai tam kad nekirpti, dieną prieš plovimą netausojant aliejaus juo ištepu kokį sprindį nuo galiukų. Kokią savaitę šitaip patelpliojus prieš miegą pvz, tai man tikrai padėdavo.

Nes net ir naudojant kaip paprastą aliejuką plaukų galiukams po plovimo, jis vistiek labai apsunkina plaukus... Man labiau tai kaip kaukė galiukams