QUOTE(Brooke @ 2009 04 07, 12:59)
Reiks pasiieškot, na, o jei nerasiu, tai blogiausiu atveju reiks ko prašyt, kad atvežtų 

taigi galima internetu nusipirkti. Kaina ta pati, tik už pristatymą sumokėti reikia.
be to galima pirkti ir po vieną ampulę.
O iš kokio Jūs miesto?
jei iš Kauno, tai jei apsispręsite, kad norite, kai važiuosiu galėčiau atvežti ir Jums

Ar yra bandziusiu NISIM Fast plauku augima skatinancius sampuna ir kondicionieriu? Noreciau juos isbandyti, taciau vis svarstau, ar verti demesio, ar ju savybes - tik eiline reklama
. buciau dekinga sulaukusi atsiliepimu
Atrodo jie taip:

Atrodo jie taip:

QUOTE(deimantech @ 2009 04 07, 10:29)
taigi galima internetu nusipirkti. Kaina ta pati, tik už pristatymą sumokėti reikia.
O iš kokio Jūs miesto?
jei iš Kauno, tai jei apsispręsite, kad norite, kai važiuosiu galėčiau atvežti ir Jums
O iš kokio Jūs miesto?

Ne Lietuvoj aš, UK

QUOTE(Brooke @ 2009 04 08, 12:44)
Na šiais laikais ne problema kažką gauti

QUOTE(minik @ 2009 04 07, 18:28)
Ar yra bandziusiu NISIM Fast plauku augima skatinancius sampuna ir kondicionieriu? Noreciau juos isbandyti, taciau vis svarstau, ar verti demesio, ar ju savybes - tik eiline reklama
. buciau dekinga sulaukusi atsiliepimu
Atrodo jie taip:

Atrodo jie taip:

Bandau bandau

p man vel eziukas auga
uzvakar pastebejau, dar labai mazas. Juokingai atrodau - dar senas ezys nespejo paaugti (jau yra kokiu 5cm), o naujas auga
Ampules - jega. Nors naudoju daug ka (ir Dzintars, ir ampules, ir aliejus), bet butent po ampuliu kurso pamatau jau antra toki gausu ezi

Ampules - jega. Nors naudoju daug ka (ir Dzintars, ir ampules, ir aliejus), bet butent po ampuliu kurso pamatau jau antra toki gausu ezi
aš irgi nusprendžiau savo kaseles pauginti tai nusipirkau Plaukų auginmą skatinanti losjoną su beržų sula, CIEL D'AZUR
kol kas patinka

QUOTE(Eve-line @ 2009 04 09, 07:59)
p man vel eziukas auga
uzvakar pastebejau, dar labai mazas. Juokingai atrodau - dar senas ezys nespejo paaugti (jau yra kokiu 5cm), o naujas auga

Kokias ampules ir aliejų naudoji?
QUOTE(RėjKa @ 2009 04 09, 01:13)
Bandau bandau
Jau antrą mėn su jais plaunu, stebuklo nėra, bet kažkiek tikrai veikia, mano plaukai per mėn nepaaugdavo 1 cm, o dabar per paaugo nuo sausio 24d 3cm (tą dieną dažiau, o šampūną vėliau pradėjau naudoti, bet matoju nuo dažymo dienos, nes labai gerai matosi riba
) tai išeina kad dar nėra 3 mėn, o 3cm jau yra
o ir šiaip išsiplovus su šampūnu tai plaukai tokie šiurkštoki, bet uždėjus balzamą, tuoj pat labai suminkštėja ir
man labai tinka.

Kur ju galima isigyti?Kokios kainos?
QUOTE(Finna @ 2009 04 09, 13:08)
Kokias ampules ir aliejų naudoji?
as tik pigias ampules su placenta ir dar varnalesu alieju
QUOTE(Eve-line @ 2009 04 09, 12:16)
as tik pigias ampules su placenta ir dar varnalesu alieju
O daug ampulių jau sunaudojai, iki kol pasimatė poveikis?
Nes aš irgi naudoju su placenta, bet, kad plaukai labiau augtų nepastebėjau

Kaip naudoji varnalėšų aliejų? Aš galvoju vis nusipirkt, girdėjus ne iš vieno jau, kad padeda sustiprint plaukus