QUOTE(bim @ 2008 06 22, 09:36)
yra vaistukai kurie pena sunaikina, seip tau turejo jiu israsit. bet pvz man tie vaistai nelabai
Man tai jie užraukė pieną, bet labai laaaabai blogai jaučiausi. Vos gyva buvau nuo jų. Vyras sakydavo, nu kiek tu gulėsi, sakiau, kiek gyvensiu tiek gulėsiu, kai numirsiu bus viskas. Siaubas, kažkoks košmaras, neduok dieve reikėtų vėl juos naudoti

QUOTE(bim @ 2008 06 23, 09:41)
sveikutes! jus man pasakykit, kodel nebemoku dziauktis kitu mama laime, o tik sirdi suspaudzia jai kazkas pagimdo ar pastoja, o sitam skireli, labai dziaugios kiekvienu leliuku ir nestumu kaip savu, pergivenu ir isgivenu kaip savo! o kitu laime, ne sito skirelio, tik skausma atnesa, nors visai jom nepavidziu.

QUOTE(Jennifer @ 2008 06 23, 18:16)
Gaila, bet mano Karolytes kriksto tevai nesugebejo per jos gimtadieni iki jos kapelio nuvaziuoti. 
Tai mane labai siutina. Juk jokio skirtumo kad jos nebera, jie visada liks jos kriksto teveliais. Bet tiesiog persasi isvada, kad jie neverti buti jais. Kita vyro sesuo, ta pati, kuri as norejau labai kad butu jos kriksto mama, deja, neturejo antros puses ir neradome kriksto tevelio, ji, visada vaziuoja, priziuri kapeli kartu su mano vyru, apsodina gelytemis, atsiuncia man jo nuotraukytes. Gaila, kad taip buna, spaudzia sirdi tokie dalykai...

Tai mane labai siutina. Juk jokio skirtumo kad jos nebera, jie visada liks jos kriksto teveliais. Bet tiesiog persasi isvada, kad jie neverti buti jais. Kita vyro sesuo, ta pati, kuri as norejau labai kad butu jos kriksto mama, deja, neturejo antros puses ir neradome kriksto tevelio, ji, visada vaziuoja, priziuri kapeli kartu su mano vyru, apsodina gelytemis, atsiuncia man jo nuotraukytes. Gaila, kad taip buna, spaudzia sirdi tokie dalykai...
Mūsų coliukės irgi krikšto tėvai galima sakyt kaip ir atsisakė. Jau anksčiau temoj pasakojau, kad sakė nėra niekam kūmai. O ir ant kapų nevažiuoja. Tai man taip skaudu, kad net labai mažai bebendraujam, nors dirbam kartu. Nenoriu leistis į kalbas, nes manau tokie žmonės neverti žmonėmis vadintis

QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 24, 15:28)
tada rieskit visas keturias(jei turit ir daugiau) spygas uz mane, kad mm nebepasirodytu, nes jau kitam kartui tikrai neprisiruosiu

Senai bebuvau skaičiusi, tai vis skaitau skaitau apie Žydrą, nu galboju, gal jau kokia žinia bus, ale vot nieko. Tai taip uodega spirga

O dabar ir aš pasiguosiu. Nu mūsų kaime nėra pas kokią ginę eit, visos kažkokios kluikos. Jau penktadienį prakaukiau visą vakarą. Ir dabar visko prisigalvoju. Nugis dariausi tyrimą gimdos kaklelio priešvėžinį. Nuėjau atsakymų. O ji kalba kalba kažkokiais terminais, nieko nesuprantu, tik tai, kad kažkas negerai. Sakau papasakokit kas yra, nesuprantu. Sako nesinervink, nu juk dar ne vežys, sako padarysim rugpjūtį, kai gryšiu po atostogų, pakartotiną tyrimą ir žiūrėsim. Sakau, bet mes jau rugsėjį vaikelį planuojam

Nu žodžiu, laukiu kito mėnesio, bandysiu lėkt didmiestin, pas daktarus