Įkraunama...
Įkraunama...

Traškučiai

Neduodam ir patys nevalgom, tai ne maistas schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
mano vaikinukas ju labai nori ,bet labai retai ju gauna schmoll.gif

aisku kad cia nemaistas !

o tie traskuciai nieko gero ir nieko sveiko mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalinee: 25 gruodžio 2008 - 22:01
na mes ir ju jam specialiai neperkam,ir patys retai juos valgom,na bet jei ateina kokie sveciai ir atsinesa prie alucio,niekur nedingsi,tada ir paciumpa viena kita ax.gif
Atsakyti
ne, dar nėra ragavus, ir ilgai dar neragaus biggrin.gif
Atsakyti
Tie traškučiai yra grynas nuodas. Pridėta skoninių medžiagų, net kancerogeninių, galinčių vėžį sukelti - buvau šokiruota. doh.gif O skoniai įvairiausi, kad norėtusi dar ir dar..
Pati nemėgstu, vyras kartais nusiperka, bet mažilkai neleidžiu kad duotų, tai gal porą gabaliukų yra paragavus, o taip slepiam, neduodam, jei kada turim. Ir didžiąjai laabai retai, ir tai dažns MB nuperka. Aš jų, tų traškučių, nuo abiejų nėštumų pradžios taip ir nebemėgstu. biggrin.gif
Atsakyti
Net neketinu duoti
Atsakyti
Ir mes specialiai neduodam, schmoll.gif
Atsakyti
specialiai neperku ir neduodu,jeigu jau vyras nusiperka tai ir mazyle pasigriebia kelis ir nieks neatsitinka.beje dazniausiai tai tuos lietuviskus oho perkam jei perkam mirksiukas.gif nors gal ten ir nemaziau chemijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(santa252 @ 2009 01 20, 20:57)
specialiai neperku ir neduodu,jeigu jau vyras nusiperka tai ir mazyle pasigriebia kelis ir nieks neatsitinka.beje dazniausiai tai tuos lietuviskus oho perkam jei perkam mirksiukas.gif nors gal ten ir nemaziau chemijos doh.gif

ir pas mus ta pati situacija..
kai pats valgai ir vaikas mato-nori, kaip neduosi? doh.gif
Atsakyti
mano mazyliui atiko, taciau kadangi nera sveika tai patys stengiames nepirkt kad ir jam pagundos nekiltu
Atsakyti
Nevalgom patys ir dukrytei neduodam. kaip minėjo, jei kur svečiuose nespėju sugaudyti, tai pagriebia kokį vieną lotuliukas.gif .
Atsakyti
Stengiames neduoti, bet jei pagauna koki viena, tai neatimsi... Pamaciusi ir negavusi tokia isterija pakelia, kad laikykis. Tai stengiames prie jos nevalgyti.
Atsakyti