Įkraunama...
Įkraunama...

Traškučiai

Visų pirma nemanau, jog nuo 5 traškučių į tris mėnesius,kažkas tokio negrį-tamo ir siaubingai žalojančio vaikučio skrandukui tikrai neatsitiks,mūsų namuose šio užkandžio būna labai retai,bet esam davę paragauti ir mažąjam,žinoma jam labai patiko,bet paragavo ir gana, buvo paslėpta. Mums mamoms telieka susitaikyti su tuo,kad paaugę jie vistiek valgys visą šitą nesveiką maistą ir nieko čia nepadarysi,slapta valgys..juk mes visos taip pat tą praėję.. mirksiukas.gif
Atsakyti
neduodu, ir nezadu duoti... smile.gif
Atsakyti
Ir as griestai pries schmoll.gif nes tokio brudo dar spes prisivalgyti!!! kol mes galim kontroliuoti maista as manau nereiketu vaikui duoti tokiu nesamoniu...
Atsakyti
Maniskis kartais valgo
Atsakyti
labai retai duodu...kai labai prašo...tas būna kartą per du mėn, ir tai mažą pakutį
Atsakyti
manau ,kad dar per mazas mano mazius tokiam tipo skanestui schmoll.gif ,dukra nors jau didele bet stengiuosi ir ja kontroliuot ,kad nevalgytu traskuciu nes tai tikrai nesveika
Atsakyti
labai retai,bet yra jau ragaves
Atsakyti
QUOTE(ausriukas1978 @ 2008 05 28, 14:52)
Kaip jus mielosios mamytes,ar duodat savo vaikuciams traskuciu?Mano mazyle juos labai megsta,jei pamato kad juos valgom,tuoj pat prisistato smile.gif ,tai stengiames kokius nesurius pirkti,ir aisku nedaznai.Nes manau kad nera sveika juos valgyt schmoll.gif .O ka manote jus? ax.gif

g.gif manau vaiko mitybos iprociai pilnai priklauso nuo tevu,kadangi zinau kad tai nesveika,stengiames prie vaiko traskuciu nevalgyti,bet kartais,labai retai,vyras prie alaus ju nusiperka,tai ir vaikutis keleta ju suvalgo,bet cia retai...
Atsakyti
QUOTE(ausriukas1978 @ 2008 05 28, 14:52)
Kaip jus mielosios mamytes,ar duodat savo vaikuciams traskuciu?Mano mazyle juos labai megsta,jei pamato kad juos valgom,tuoj pat prisistato smile.gif ,tai stengiames kokius nesurius pirkti,ir aisku nedaznai.Nes manau kad nera sveika juos valgyt schmoll.gif .O ka manote jus? ax.gif

nevalgom ir nevalgysim.Tuo atzvilgiu as kategoriska,neleidziu nei MB valgyt ir nest i namus colas,cipsus ir panasiai.Na o akys nemato ir sirdis neskauda smile.gif Spes dar meslo atsivalgyt
Atsakyti
Maniškis yra ragavęs.
Atsakyti
Mazajam neduodam, nors kazkada viena ragavo....
Atsakyti
nea, neduodam schmoll.gif spės dar visko prisivalgyt ir skranduką susigadint blink.gif
Atsakyti