Visų pirma nemanau, jog nuo 5 traškučių į tris mėnesius,kažkas tokio negrį-tamo ir siaubingai žalojančio vaikučio skrandukui tikrai neatsitiks,mūsų namuose šio užkandžio būna labai retai,bet esam davę paragauti ir mažąjam,žinoma jam labai patiko,bet paragavo ir gana, buvo paslėpta. Mums mamoms telieka susitaikyti su tuo,kad paaugę jie vistiek valgys visą šitą nesveiką maistą ir nieko čia nepadarysi,slapta valgys..juk mes visos taip pat tą praėję..

neduodu, ir nezadu duoti...

Ir as griestai pries
nes tokio brudo dar spes prisivalgyti!!! kol mes galim kontroliuoti maista as manau nereiketu vaikui duoti tokiu nesamoniu...

labai retai duodu...kai labai prašo...tas būna kartą per du mėn, ir tai mažą pakutį
manau ,kad dar per mazas mano mazius tokiam tipo skanestui
,dukra nors jau didele bet stengiuosi ir ja kontroliuot ,kad nevalgytu traskuciu nes tai tikrai nesveika

labai retai,bet yra jau ragaves
QUOTE(ausriukas1978 @ 2008 05 28, 14:52)
Kaip jus mielosios mamytes,ar duodat savo vaikuciams traskuciu?Mano mazyle juos labai megsta,jei pamato kad juos valgom,tuoj pat prisistato
,tai stengiames kokius nesurius pirkti,ir aisku nedaznai.Nes manau kad nera sveika juos valgyt
.O ka manote jus? 

QUOTE(ausriukas1978 @ 2008 05 28, 14:52)
Kaip jus mielosios mamytes,ar duodat savo vaikuciams traskuciu?Mano mazyle juos labai megsta,jei pamato kad juos valgom,tuoj pat prisistato
,tai stengiames kokius nesurius pirkti,ir aisku nedaznai.Nes manau kad nera sveika juos valgyt
.O ka manote jus? 

nevalgom ir nevalgysim.Tuo atzvilgiu as kategoriska,neleidziu nei MB valgyt ir nest i namus colas,cipsus ir panasiai.Na o akys nemato ir sirdis neskauda

Maniškis yra ragavęs.
Mazajam neduodam, nors kazkada viena ragavo....
nea, neduodam
spės dar visko prisivalgyt ir skranduką susigadint