Įkraunama...
Įkraunama...

Traškučiai

Net negalvojam duoti traškučių schmoll.gif , na nebent kartais duodam arbatinių Talerių, mielai sukramsnoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aronija @ 2008 08 24, 09:46)
doh.gif truksta zodziu... NET MINTIES NEKILO DUOTI blink.gif

thumbup.gif
Tokiems lėliukams tikrai schmoll.gif
Labai kenkia skrandžiui o jai dar + cocacola doh.gif
Aš savo dydžkiui ir tai stengiuosi neduoti, nebent kas pavaišina doh.gif
Ir tik ne ant tuščio skrandžio 4u.gif
Atsakyti
duodu,bet tik labai mazai
Atsakyti
viene beda su tais cipsais doh.gif dave musu maziams ju vyresnelis pusbrolis 12 metu paragaut tai i parduotuve 2 men vestis negalejau griudavo prie cipsu lentynu doh.gif ir db abu kartu kad prisimins tai nors sok doh.gif bet su vyru griezta ne pasakom tokiem igeidziam ir pajutau kad lyg ir maziau jau atsimena,bet lyg koks narkotikas uzteko tik paragauti
Atsakyti
vaikui duodam ta pati ka valgom patys, bet traskuciai ir sokoladas pas mus didziausias tabu. noreciau kad vaikas kuo veliau paragautu situ blogybiu blush2.gif
Atsakyti
Kam tie traskuciai, jei yra duoniuku, vafliuku ir kukuruzu smile.gif Manau, kad sitie uzkandziai tikrai sveikiau, nei traskuciai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra101 @ 2008 09 19, 01:26)
vaikui duodam ta pati ka valgom patys, bet traskuciai ir sokoladas pas mus didziausias tabu. noreciau kad vaikas kuo veliau paragautu situ blogybiu blush2.gif

o sokoladas tai tikrai neturetu buti tabu apie jo nauda mazam vaikui jau senai yra kalbama,jis puikus smegenu vystymuisi net apetitui bet aisku su protu tik ax.gif tongue.gif duodam maziukui po 2 gabaliukus juodo sokoladfo per savaite o as dar sugalvojau kad jis ji gauna kai buna geras tai greit jis tai ikirto ir pastebiu kad savim patenkintas pasidaro kai gauna biggrin.gif
Atsakyti
kartais duodu po kelis traskucius, jei kas valgo salia tai ir vaikas nori, juk nevirgdysiu, nuo poros manau nieko blogo neatsitiks, bet daug ir daznai maziukams tikrai negalima manau
Atsakyti
Neduodu ir labai nemėgstu "gerų" tetų ir dėdžių, kurie vis klausinėja kodėl mes vaikui pavydim blink.gif Patys nevalgom ir vaikui neduodam. blink.gif Ateidami į svečius žmonės turėtų pagalvoti, kad einant ten, kur gyvena ir mažylis, tokių dalykų neštis nereikėtų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2008 09 22, 14:31)
Neduodu ir labai nemėgstu "gerų" tetų ir dėdžių, kurie vis klausinėja kodėl mes vaikui pavydim  blink.gif  Patys nevalgom ir vaikui neduodam.  blink.gif Ateidami į svečius žmonės turėtų pagalvoti, kad einant ten, kur gyvena ir mažylis, tokių dalykų neštis nereikėtų  schmoll.gif

pritariu drinks_cheers.gif
jau kaip negaliu pakest kai man sako ar galima duot cipsa, paziuriu taip blink.gif , sakau nu sito sh... tai jau tikrai kad ne, arba ledus drauge mano vaikui kisa, sako gi skanu tegu valgo, o paskui eme kita diena ir isbere nes karves pienui alergiska doh.gif , gerosios drauges shkias.
bet kas liecia cipsus tai is vis kraupuma. neisivaizduoju kaip i t maza skranduka sita bruda galima kist.
manoji nuo mazens pratinama prie naturaliu produktu, net jogurta duodu be jokiu skoniu ir jai skaniausiai. uogytes , kuo rugsciau tuo geriau lotuliukas.gif jokio cukraus stengiuosi dar nedeti. ir ji nemegsta saldziai.
Atsakyti
QUOTE(ausriukas1978 @ 2008 05 28, 13:52)
Kaip jus mielosios mamytes,ar duodat savo vaikuciams traskuciu?Mano mazyle juos labai megsta,jei pamato kad juos valgom,tuoj pat prisistato smile.gif ,tai stengiames kokius nesurius pirkti,ir aisku nedaznai.Nes manau kad nera sveika juos valgyt schmoll.gif .O ka manote jus? ax.gif

ne ne ir dar karta ne. Esu prieš traškučius kategoriškai.
Atsakyti
Duodu, bet labai retai. Mėgsta, tai ir nėra tabu.
Bet gi nemanau, kad mažas pakelis kartą per 2-3 mėnesius pakenks. O kai gauna, tai ir vėl ilgai neprašo.
Atsakyti