Įkraunama...
Įkraunama...

Traškučiai

QUOTE(Pamaiviuke @ 2011 08 02, 08:36)

Pamaiviuke, 02 Rug 2011 - 08:36, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Pamaiviuke, 02 Rug 2011 - 08:36, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Na mūsų dar kaip ir per mažas jiems, bet ateity irgi planuojam neduoti. Mes daug ko patys atsisakėm ir namie nevalgom, kad neerzint vaiko, nes jam dabar viskas įdomu ir viską nori paragaut ką ir mes valgom  smile.gif

Na mūsų dar kaip ir per mažas jiems, bet ateity irgi planuojam neduoti. Mes daug ko patys atsisakėm ir namie nevalgom, kad neerzint vaiko, nes jam dabar viskas įdomu ir viską nori paragaut ką ir mes valgom  smile.gif

Pas mus tas pats, nors musu mergytei metu nera. Tai kai norisi "kazko nesveiko" duodu dukrytei kazka sveikesnio, kol kas nesupranta kad pas mama skaniau lotuliukas.gif Duodu duoniuku, sausaini be cukraus, ryziu trapuciu, surio gabaliuka, labai megsta viska.
Traskuciu duot neplanuoju specialiai, bet paragaut nedrausiu manau kai pati nores ir bus proga.
Atsakyti
patys vaikams matant nevalgom , tai ir jiems nereikia.
Atsakyti
jokiu budu neduodam, ir neduosim. Yra sveikesniu dalyku smile.gif
Atsakyti
neduoda,su mb kartais megstam pasinuodyt,tai valgom kai ji jau miega lotuliukas.gif
Atsakyti
Gauna kokiu tris kartus per metus ir tai tik kai vaziuojame i svecius ir perku tik OHO, jie man atrodo ''nekalciausi'' biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziurgita:) @ 2011 08 29, 10:39)

Dziurgita:), 29 Rug 2011 - 10:39, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Dziurgita:), 29 Rug 2011 - 10:39, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Gauna kokiu tris kartus per metus ir tai tik kai vaziuojame i svecius ir perku tik OHO, jie man atrodo ''nekalciausi''  biggrin.gif

Gauna kokiu tris kartus per metus ir tai tik kai vaziuojame i svecius ir perku tik OHO, jie man atrodo ''nekalciausi''  biggrin.gif

Pas mus tas pats. Be progos neperkam nei už ką...
Atsakyti
patys juos valgom tik pora kart per metus. na tada ir sunus pasiima pasivaisinti. negi bus taip kad tevai valgo o vaikui neduoda?
Atsakyti
stengiames kad nematytu, patys nevalgom ir vaikam neduodam. aisku ateis laikas, kai nugvelbs kur sveciuose. bet cia jau neapsaugosi
Atsakyti
Patys nevalgom, todel neduodam smile.gif
Atsakyti
tafel home arba estrella naturally - lb retai, bet ragavo jau. ten be tu ziauriu maisto priedu jie.
Atsakyti
O kam juos duoti, spes dar prisivalgyti biggrin.gif
Atsakyti
maniske visokio maisto paragavus, traskuciu irgi, nezinau, neperki- nereikia, nuperki- gerai, kazkaip be problemu...stengiames vengti tokiu dalyku, bet visko neuzsdrausi, o ir man tie "cipsai" skanu blush2.gif dabar renkames duoniukus su suriu jie be jokiu E thumbup.gif
Atsakyti