Įkraunama...
Įkraunama...

Traškučiai

...patys metem valgyti,o vaikui,tai jokiais budais doh.gif kol kas viskas kontroliuojama,tik va kaip bus veliau g.gif
Atsakyti
aš savo keturmečiui jų neduodu ir neperku, tai apie mažesnius net nešneku blush2.gif
patys labai retai perka, nebent svečiuose būnam ir tai stengiamės kažkuo pakeisti vaikams juos, kad neimtų blush2.gif
Atsakyti
Jokiu budu schmoll.gif
Atsakyti
Neduodam,bet yra ragaves is kitu vaiku
Atsakyti
dickis yra ragaves (dede atsinese gal pora kartu). mazike irgi nuciupo ir tiesiai i burna doh.gif Kolkas tiek! Patys neperkam. geriau beskoniu kukuruzu. Na, manau, kad lyzteli, ar viena nuciumpa netycia, nieko bloga, turi paragaut visko mirksiukas.gif
Atsakyti
gėda prisipažinti, bet aš pati niekaip negaliu atsispirti traškučiams, aišku nedažnai, bet paragauju blush2.gif
matau, kad ir mažoji pastoviai prisistato ir "ubagėlio" akytėmis ima prašinėti ar net kišti rankytes, bet aš neduodu, nes puikiai suprantu, koks biesas tie traškučiai yra ir kad vaiko skrandukui tai tiesiog peilis. Tiesiog padedu pakelį kur nors toliau ir vaikas pamiršta, kad tokius iš vis matė.
mažiukei dažnai perkam štai tokias ekologiškos sūrio ir žolelių skonio kukurūzų lazdeles, vaikams nuo 1 metų, labai skanios, o svarbiausia ir jokio neigiamo poveikio.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redxshi: 17 balandžio 2011 - 14:00
Patys nevalgom ir vaikui neduodam. Kiek žinau, tai ir ragavęs nėra. JEi kur nors svečiuose būna, tai iki šiol vis pavykdavo atkalbėti ax.gif O šiaip tai kepu namie pati traškučius iš lavašo. Šituos tai valgo apsilaižydamas.
Atsakyti
Patys kartais paragaujam, bet mažajam tai jokiais būdais neduodam schmoll.gif
Atsakyti
tikrai NE!! nei mes perkam, nei savo dukrytei duodam. cia tikras nuodas
Atsakyti
traskuciu neduodam,mes juos pakeiciam arbatiniais taletriais thumbup.gif
Atsakyti
specialiai tai niekda neperkam, net ir patys tik pora kart per metus nusiperkam pagrauzti...esu davus paragauti, pagrauze, bet kad noretu labai, tai nepasakyciau.....jei koki viena ar du suvalge, tai nieko cia blogo, svarbiausia saikas thumbup.gif
Atsakyti
Labai retai kada ax.gif
Atsakyti