Įkraunama...
Įkraunama...

Traškučiai

QUOTE(rikutis @ 2008 05 30, 13:12)
traškučiai yra visiškas šlamštas, jokiu būdu netinkantis vaikams. Aš visom keturiom prieš  protest.gif  savo pupsiui nedaviau, ir neduosiu, kol neišmoks pats nusipirkti  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif 100%. Prekybos centre teko karta stebeti toki vaizdeli. Apsipirkineja mociute su anukele. Mociute klausia ko noretu mazoji valgyti, o si atsauna, kad tik traskuciu ir kolos pageidauja doh.gif. Beje mazoji jau buvo bebaigianti sunaikinti viena traskuciu pakuote verysad.gif .
Atsakyti
Netycia pagavo mano mazius traskuti ir suvalge,tai poto pabere,tai nuo tada nenene,juose gausu visokiu E
Atsakyti
inforamacija apmastymui- turejau viena pazystama, kuris dirbo traskuciu imoneje-ten visi darbuotojai KATEGORISKAI nevalgo savo produkcijos !!!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 05 29, 23:33)
siandien radau traskucius, pagamintus is kukuruzu, avizu, kvieciu ir ryziu, truputy pasudyti .... manau tokiu galima duoti, nors maniskei nelabai patiko, nes zinoma skonis visai ne toks kaip traskuciu  ax.gif daugiau primena sausus pusrycius  bigsmile.gif bet apgauti galima, nes ipakuoti visai kaip traskuciai  mirksiukas.gif

Mes nevalgom traškučių, o juos puikiai galėtų pakeisti pvz. vafliukai "Taleriai", duoniukai arba ryžių, kviečių trapučiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Neduodam maziui traskuciui, nes inkstukam labai nesveika ax.gif Kai uzaugs, spes prisivalgyti visko 4u.gif
Atsakyti
Dar per silpnas skrandukas tokiam mažyliui, o be to kaip ir visos pritariat - labai kenksimga. Kartais juos pakramsnojam, bet jau labai retai smile.gif o dukrytė tai jų nemato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausriukas1978 @ 2008 05 28, 14:52)
Kaip jus mielosios mamytes,ar duodat savo vaikuciams traskuciu?Mano mazyle juos labai megsta,jei pamato kad juos valgom,tuoj pat prisistato smile.gif ,tai stengiames kokius nesurius pirkti,ir aisku nedaznai.Nes manau kad nera sveika juos valgyt schmoll.gif .O ka manote jus? ax.gif

Manau, kad nesveika valgyt tiek vaikams, tiek tėvams mirksiukas.gif Jiems atrodo nesąžininga, jeigu jūs valgote, o jai neduodate. Vaikai mitybos įpročius perima iš tėvų.
Atsakyti
QUOTE(ausriukas1978 @ 2008 05 28, 14:52)
Kaip jus mielosios mamytes,ar duodat savo vaikuciams traskuciu?Mano mazyle juos labai megsta,jei pamato kad juos valgom,tuoj pat prisistato smile.gif ,tai stengiames kokius nesurius pirkti,ir aisku nedaznai.Nes manau kad nera sveika juos valgyt schmoll.gif .O ka manote jus? ax.gif

Mano mazylei tuoj trys metukai ir jokiu budu neduodu tu brudu blink.gif ir aplamai net saldumynu, nu labai labai retai suciulpia koki saldaini, o stengiuos duoti tik hematogena mirksiukas.gif

QUOTE(laukinukė @ 2008 06 09, 15:47)
Mes nevalgom traškučių, o juos puikiai galėtų pakeisti pvz. vafliukai "Taleriai", duoniukai arba ryžių, kviečių trapučiai  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Yra aibe sveiku skanestu, tik velnias zino ko tuos vaikus taip tie cipsai traukia doh.gif
Atsakyti
pas mus traškučiai labai retas dalykas, kažkada iki 2 metuku net skonio nežinojo , paskui per kažkokį pasisėdėjima gamtoj paragavo .....ir prašydavo . aišku niekas specialiai nepirkdavo , bet jei namuose budavo valgomi traškučiai tai kelis gaudavo ir mažoji. man iš tikrųjų nieko nera baisiau , kai patys tėvai valgo traškučius ar šokolada, o vaikui aiškina kad tai labai nesveika. jei nesveika tai ir patys nevalgykit, bent jau prie vaikų.čia tik aš taip manau ax.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

As taip pat labai grieztai nusistacius pries traskuciu davima. Ne, ne ir dar karta ne mad.gif protest.gif
Atsakyti
QUOTE(rikutis @ 2008 05 30, 13:12)
traškučiai yra visiškas šlamštas, jokiu būdu netinkantis vaikams. Aš visom keturiom prieš  protest.gif  savo pupsiui nedaviau, ir neduosiu, kol neišmoks pats nusipirkti  lotuliukas.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Tik mano vyresnioji jau ismoko pati nusipirkti, mazasis paragavo - jam irgi labai patiko. Tai dabar vyrenelei grieztai uzdrausta juos pirkti nono.gif
Atsakyti
kai valgau pati duodu ir savo mažajam, ir kolkas tiktai nieko nenutinka,nei beria nei ka.. g.gif
Atsakyti