Nei pati valgau,nei bvaikui duodu

mes taip pat neduodam ir patys nevalgom ir sveciuose nalabai leidziam, jei mato kaimynus valganciu ir ji uzsimano,bet tada geriau jau i namucius einam nei vakarienei traskuciu
man tai atrodo kosmariskai nesveika

as ir pries traskucius,nevalgom nei mes,nei siulom ju vaikiukui
apsurdas,kai vaikam leidzia juos valgyt

apsurdas,kai vaikam leidzia juos valgyt

Aš savo vaikams ledžiu nusipirkti traškučius vieną kartą per mėnesį, draugės iš manęs juokiasi

mano vyras kartais nusiperka tai ir vaikas valgo, kazkaip gaila kai verkia.bet kad kasdien valgytu tikrai taip nera.

Neduodam jokiu traskuciu.
nevalgom visa šeima traškučių tu estrelos, lays ir t.t. kieme pastebėjau vaikai kemša šį brūdą, o mano dukra neima, kai siūlo,nes žino, kad negalima.
Papildyta:
va kodėl ir mes nevalgom, tiksliau aš net nemėgstu o mb teko priprast nevalgyt, nes vaikai daug ką perima iš tėvų.
Papildyta:
mmm nesuprantu o kam rizikuot? kam laukti kažko, jeigu galima pasirinkt ir neduot
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2008 07 31, 12:32)
Manau, kad nesveika valgyt tiek vaikams, tiek tėvams
Jiems atrodo nesąžininga, jeigu jūs valgote, o jai neduodate. Vaikai mitybos įpročius perima iš tėvų.

va kodėl ir mes nevalgom, tiksliau aš net nemėgstu o mb teko priprast nevalgyt, nes vaikai daug ką perima iš tėvų.
Papildyta:
QUOTE(grazinutee @ 2008 08 07, 00:04)
kai valgau pati duodu ir savo mažajam, ir kolkas tiktai nieko nenutinka,nei beria nei ka.. 

mmm nesuprantu o kam rizikuot? kam laukti kažko, jeigu galima pasirinkt ir neduot

mes su mb valgydavom bet dėl vaikelio kad nekiltu pagunda atsisakėm

Kartais pati labai užsinoriu
bet neperkam. Nereikia dar tokiems mažiams...

NEDUODU IR PATI NEVALGAU
Stengiuosi neduoti, nors kai vyresnelis valgo (bet perkam labai retai) Tai ispraso ir mazoji