Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 02, 22:02)
nu jo kvaila testi sia tema.
papasakokit kas turit programa pro100 lietuviska pilna versija.

Anglišką turiu
Atsakyti
QUOTE(AGI @ 2008 06 03, 11:15)
Parašyk, kokios firmos tie mechanizmai. O gal ir kainelę pameni? Po pietų mėginsiu su meistriuku susitikinėti ir aptarti tuos dalykus.

Zianu, kad Hettich. O kaina galbut apie 300 lt. Bijau pameluoti. Geriausiai pasiskambink i ju atstovybe, kaina tikrai pasakys. Ju internetinis www.hetlita.lt
Atsakyti
Merginos,

užsisakiau tamsiai rudą laminato stalviršį, pas mane jis eina kampu, o baisiai nenoriu dėti tos aliuminio spalvos sujungimo juostelės (kur susijungia dvi plokštės).

Gal kuri susidūrėt, matėt, kuri firma turi kitų spalvų?
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 06 03, 12:50)
Merginos,

užsisakiau tamsiai rudą laminato stalviršį, pas mane jis eina kampu, o baisiai nenoriu dėti tos aliuminio spalvos sujungimo juostelės (kur susijungia dvi plokštės).

Na pas mus irgi jis jungesi. Bet nedejo jokiu juosteliu. Plokste prie plokstes sudejo ir labai graziai suklijavo. Nieko net nesimato, kad sujungta. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 06 03, 13:37)
Na pas mus irgi jis jungesi. Bet nedejo jokiu juosteliu. Plokste prie plokstes sudejo ir labai graziai suklijavo. Nieko net nesimato, kad sujungta.  unsure.gif

o kuo klijavo, nežinot? mes patys darysim, tai reikia neprašaut... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 06 03, 13:46)
o kuo klijavo, nežinot? mes patys darysim, tai reikia neprašaut...  blush2.gif

Sorry už nepastabumą, bet jei kampas nėr didelis, galima pjauti iš 120 cm stalviršio pločio, jei didesnis, tai jau tada aš nežinau:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolyte: 03 birželio 2008 - 13:15
Neįveikiu aš tos IKEA programos doh.gif Nors ir labai smagu būtų pažaist. Atrodo ir skaitau viską "ščyriai", bet nerandu netgi kurioj vietoj tas primierkas surašyt, kad mano išmatavimai būtų g.gif
Panašu, kad remsim LT gamintojus. Aišku, tas nėr blogai lotuliukas.gif
Merginos, pašnibždėkit kurioj temoj plačiau kalbėjot apie IKEA ir visas programas?
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 06 03, 14:14)
Sorry už nepastabumą, bet jei kampas nėr didelis, galima pjauti iš 120 cm stalviršio pločio, jei didesnis, tai jau tada aš nežinau:)

Pas mane daugiau gaunasi sumoj , tai neišeis... na bet vs tiek sudomino - tai kaip su stalviršio kraštu tada, ji užlaminuoja? Nes dabar matosi gamykliškai gražiai suformuotas užapvalintais kraščiukais, ar tą patį ir baldininkai vietoj gali padaryt?
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 06 03, 12:50)
Merginos,

na tam reikalui netiks buities prietaisai. kaip man aiskino tokiam tikslui naudojama freza. viename stalvirsyje nufrezuoja ta apvalu krasta kitame padailina ta kampa, kad graziai sueitu abu stalvirsiai tada uzlaminuojami krastai ir viskas. susiglaudzia tik laminatas ir laminatas. plyselio nera tik matosi vos vos sujungimas. smile.gif
Papildyta:
arba gali dazu senukuose nusipirkti lotuliukas.gif
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kokere @ 2008 06 03, 11:49)
Anglišką turiu

as ir turiu angliska ir lenkiska, bet noriu turet ir lietuviska. arba bent lietuviska biblioteka tos programos. manau tai smarkiai palengvintu darba.
arba gal bent kasnors zinote kokia versija eina lietuviu kaba?
o seip tai super'ine programa. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 06 03, 14:33)
Neįveikiu aš tos IKEA programos  doh.gif Nors ir labai smagu būtų pažaist. Atrodo ir skaitau viską "ščyriai", bet nerandu netgi kurioj vietoj tas primierkas surašyt, kad mano išmatavimai būtų  g.gif
Panašu, kad remsim LT gamintojus. Aišku, tas nėr blogai  lotuliukas.gif
Merginos, pašnibždėkit kurioj temoj plačiau kalbėjot apie IKEA ir visas programas?

jei dar turėsi drąsos smile.gif :

meniu viršuj -

1 kvadratėlis virtuvės formos ir matmenų nutatymas
2 kvadratėlis baldų plokštumoje sustatymas, jų spalvų pasirinkimas.
3 3D kvadratėlis pavaizduoja ervėj, ten irgi gali stumdyti ir keisti spalvas/nustatymus, bet jei kompas 'neveža', tai geriau nereikia...
4 kalkuliatorius - paskaiciuoja kaina vietine valiuta (jei rusiska parsiiuntei, tai rubliais, kainos labai panasios su lenkija).
5 www - nusiuncia i ikeaos puslapi, uzsiregistruoji, ir ten nuvaziaves gali atsidaryti savo planeli.

Aš atsidarius dabar lenkišką variantą, tai kaireje matosi (nuo virsaus zemyn) virtuves formos, aukscio A ir B sienos nustatymai.

sekmes.
user posted image

Papildyta:
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 03, 14:55)
na tam reikalui netiks buities prietaisai. kaip man aiskino tokiam tikslui naudojama freza. viename stalvirsyje nufrezuoja ta apvalu krasta kitame padailina ta kampa, kad graziai sueitu abu stalvirsiai tada uzlaminuojami krastai ir viskas. susiglaudzia tik laminatas ir laminatas. plyselio nera tik matosi vos vos sujungimas. smile.gif

hm... pažiūrėjau senukuose, tai tik tas pats aliuminis ir klaikiai šviesi ruda spalva plastikas. negi teks tą aliuminį dažyt...
Atsakyti
QUOTE(Jolyte @ 2008 06 03, 14:14)

Tasa jau taip, reiktų užlaminuoti kaip jūs vadinat arba uždėti PVC kaip sako baldininkai. Bet jei didesnis, tai net nesuk galvos. O jei susiklijuos du laminatai, bus kitokia juosta matyti, tada metalinė gal ent geriau...mes ir silikoną dėjom ir dar metalinę juostelę ir vis tiek MB liepia nuo drėgmės saugoti, nes tai yra plokštė. Ji bijo drėgmės...
Atsakyti
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 03, 14:55)
Papildyta:
arba gali dazu senukuose nusipirkti lotuliukas.gif
4u.gif
Papildyta:
as ir turiu angliska ir lenkiska, bet noriu turet ir lietuviska. arba bent lietuviska biblioteka tos programos. manau tai smarkiai palengvintu darba.
arba gal bent kasnors zinote kokia versija eina lietuviu kaba?
o seip tai super'ine programa.  smile.gif

apie lietuvišką tik mačiau parduoda Lietuvoj, bet versija neminima. Gali į čeli paskambint, pasiteiraut smile.gif

o tai gal žinai kur lietuvišką ar anglišką galima gaut for free?
Atsakyti