QUOTE(a79 @ 2008 06 03, 14:33)
Neįveikiu aš tos IKEA programos
Nors ir labai smagu būtų pažaist. Atrodo ir skaitau viską "ščyriai", bet nerandu netgi kurioj vietoj tas primierkas surašyt, kad mano išmatavimai būtų
Panašu, kad remsim LT gamintojus. Aišku, tas nėr blogai
Merginos, pašnibždėkit kurioj temoj plačiau kalbėjot apie IKEA ir visas programas?
jei dar turėsi drąsos
:
meniu viršuj -
1 kvadratėlis virtuvės formos ir matmenų nutatymas
2 kvadratėlis baldų plokštumoje sustatymas, jų spalvų pasirinkimas.
3 3D kvadratėlis pavaizduoja ervėj, ten irgi gali stumdyti ir keisti spalvas/nustatymus, bet jei kompas 'neveža', tai geriau nereikia...
4 kalkuliatorius - paskaiciuoja kaina vietine valiuta (jei rusiska parsiiuntei, tai rubliais, kainos labai panasios su lenkija).
5 www - nusiuncia i ikeaos puslapi, uzsiregistruoji, ir ten nuvaziaves gali atsidaryti savo planeli.
Aš atsidarius dabar lenkišką variantą, tai kaireje matosi (nuo virsaus zemyn) virtuves formos, aukscio A ir B sienos nustatymai.
sekmes.
Papildyta:
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 03, 14:55)
na tam reikalui netiks buities prietaisai. kaip man aiskino tokiam tikslui naudojama freza. viename stalvirsyje nufrezuoja ta apvalu krasta kitame padailina ta kampa, kad graziai sueitu abu stalvirsiai tada uzlaminuojami krastai ir viskas. susiglaudzia tik laminatas ir laminatas. plyselio nera tik matosi vos vos sujungimas.
hm... pažiūrėjau senukuose, tai tik tas pats aliuminis ir klaikiai šviesi ruda spalva plastikas. negi teks tą aliuminį dažyt...