QUOTE(Rimvyda @ 2008 06 20, 10:31)
Šiaip taigal tik čia atrodo tuštoka, nes realiai ten tik 90cm , tai kažkaip kaip bežiūriu arba išvis nedėti nei vienos arba dvi su stiklais ir tuomet montuojamą gartraukį. Kitu atveju man harmonijos trūksta
O kriauklės variantas prie lango irgi nieko manau dar patempti vamzdžių tikrai nebus bėda.
gal ir taip, kazko tiesiog truksta ten... nezinau, gal kokiu atviru lentynui, ar su stiklais, ar tiesiog paveikslo... tikrai nesinori uzgriozdint sienos spintelemis, bet vat nezinau, noriis ten dar kazko... (geria, butu jei dar usgalvociau ko
) man realiai labiausiai kliuna tai, kad tushcias kampas lieka.
jusu virtuve nera maza, nedekit montuojamo gartraukio tikrai, kamino tipo jums zymiai papuos virtuve.
o jei toliau svetaine, tai pagalvokit, velgi priklausomai nuo to, kiek ten vietos, ar nenorit padaryti nedidelio baro erdviu perskyrimui, ar paskutines spinteles uzapvalintos.
kriaukle priesais langa man asmeniskai labai patogu, tai tikrai siulyciau daryt.
grazi bus jusu virtuvyte, jau dabar jauciu. nekantraju pamatyti, kokias spalvas rinksies , butinai parodyk.