Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Irongė @ 2008 06 19, 15:42)
jei tu nori bordo - tai butinai derink ziurek, ir igyvendink savo svajone. nes paskui buna apmaudu, kai pagalvoji, kad galejai, bet....

nusidazykit dienas, pasiimk plokstes pavyzdzius is parduotuves, pasiziurek, kaip prie sienu atrodo, ir kokios dar spalvos prasosi. anskciau is Dvarcioniu keramikos ir plyteles duodavo nusipirkt kelias, o paskui galima budavo per kazkiek laiko grazint jas. dabart ziuriu nuo darbuotojos priklauso. kai realiai pamatysi, kaip viskas atrodo komplekte, tai ir nuspresi.

as pvz stalvirsio ieskojau ilgai ilgai, taikiau prie plyteliu, o paskui kai radau, visai kita pasirinkau, kontrastinga, nes pasirode kad per vienoda viskas bus.

as taip ir darysiu, sienas bet kada galima perdazyt, gi milijono nekainuoja rolleyes.gif

iriska,aciu uz foto wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokinuke: 19 birželio 2008 - 15:07
QUOTE(oziarage @ 2008 06 19, 11:21)
Tamsu, nes fotikas grybavo tongue.gif  Siaip sviesos pakanka. O ta raudona tai cia jau valgomajame ir zidinys tokios pat spalvos. blush2.gif  Taip, kad visos spalvos kazkur pas mus turi atsimusima. 4u.gif

Man tavo virtuvinio dizainas labai liuks, fainai išdėstei spinteles.... turėtų būti jauku tavo virtuvėje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 06 19, 18:09)
Man tavo virtuvinio dizainas labai liuks, fainai išdėstei spinteles.... turėtų būti jauku tavo virtuvėje  mirksiukas.gif

Visada svajojau apie virtuve sujungta su svetaine ir butinai su sala, kurioje turi buti kaitlente. Visada sakiau, kad kai yra geras burys draugu ir gaminames kazka vakarienei, nereiktu stoveti virtuveje atsukus uzpakali i zmones ir su jais nebendrauti. Specialiai palikom platesni viena stalvirsi, kad butu galima pastatyti pusbario kedes ir visi galetu kazka gurksnoti arba dalyvauti gaminimo procese. Zodziu turiu didele virtuve, tokia, apie kokia seniai svajojau. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 06 19, 21:46)
Visada svajojau apie virtuve sujungta su svetaine ir butinai su sala, kurioje turi buti kaitlente. Visada sakiau, kad kai yra geras burys draugu ir gaminames kazka vakarienei, nereiktu stoveti virtuveje atsukus uzpakali i zmones ir su jais nebendrauti. Specialiai palikom platesni viena stalvirsi, kad butu galima pastatyti pusbario kedes ir visi galetu kazka gurksnoti arba dalyvauti gaminimo procese. Zodziu turiu didele virtuve, tokia, apie kokia seniai svajojau. bigsmile.gif

Mmmmm... kaip skamba viliojanciai, gail kad mano kisenike
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 06 18, 21:56)
labai matyt visiems uzkliuvo tas spalvu derinys:) 
o tavo labai sunku ka patarti. plyteles tai jusu normalios, aisku, suprantu, jei nusibode, gal ir norisi keisti... bet va jei ka pabraizytum, parodytum ka nori daryt, kokias spalvas derinti, mes jau tada tikrai pakritikuotume smile.gif

Ryt jau meistrai atvažiuoja visko išsimatuoti ir pabraižyti thumbup.gif
Tik va kaip įkelti reikės tai neįsivaizduoju,nes skenerio neturiu verysad.gif bet gal perfotografuosiu g.gif
Atsakyti
pasigirsiu blush2.gif
maniskiai baldai jau gal kita sekmadieni atvaziuoja biggrin.gif thumbup.gif
oi kaip as ju laukiu....
Atsakyti
jurgitavasiliauskiene, lauksim nuotraukeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 06 20, 08:59)
jurgitavasiliauskiene, lauksim nuotraukeliu  4u.gif

jau ismokau idet 4u.gif tai butinai idesiu....
tik pas mane bus daug kukliau nei cia sudetu nuotraukyciu....
gyvenam kaime...i ir virtuve tokio siek tiek kaimisko stiliaus...azuolinis stalas, kedes....
lubos su balkiais...kartu ir zidinys blush2.gif
Atsakyti
Niugi merginos dar prašysiu pagalbos, nes ėjom pas dar vienus baldininkus ir išvis susibalamutinau, nes pabraižė dar kitokį variantą nei buvau jau susigyvenus. Aš namuose pabandžiau su Alno pasiprojektuoti ką jie ten braižė) tai dabar jūsų kritikai įdedu visus tris variantus:
Dėl spalvų dar neapsisprendžiau, nes pirmiausia reikia projektą išsirinkti ir pagal tai statyti autonominio šildymo katilą, o jį jau tuoj tuoj statyti turi doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Nepraleiskit progos biggrin.gif kritikuokit kritikuokit, nes jau imu nervuotis ir reikia kuo daugiau trūkumų ir pliusų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimvyda: 20 birželio 2008 - 08:51
QUOTE(JurgitaVasiliauskiene @ 2008 06 20, 09:08)

gyvenam kaime...i ir virtuve tokio siek tiek kaimisko stiliaus...azuolinis stalas, kedes....
lubos su balkiais...kartu ir zidinys blush2.gif

Reiskias bus tai, ko dar nematem thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 06 20, 09:49)

Na, aš pirma. biggrin.gif Man labiausiai priimtinas trečias variantas. Pirmas - pačiame krašte kaitlentė man atrodo bus nelabai patogu. Natrame variante šiaip nieko, bet kažkaip vengiu įmontuotų gartraukių, nes kiek domėjausi, visi kaip susitarę sakė, kad tie gartraukiai, kurie įmontuojami, jie tipo traukia blogiau. O trečias variantas super, tik dar dešiniau nuo gartraukio kabinčiau viršuje spintelę vieną ar dvi. mirksiukas.gif

Beje, išduok paslaptį, kas čia tau papaišė, minėjai paskutinę firmą, kurį tau pasiūlė kažkokį savo variantą. Aš ant tokių neužtaikau, pas ką kreipiuosi, niekas nieko nesiūlo, o tik prašo, kad rodyčiau konkrečiai ko noriu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 06 20, 09:49)

Nepraleiskit progos biggrin.gif  kritikuokit kritikuokit, nes jau imu nervuotis ir reikia kuo daugiau trūkumų ir pliusų...

1 var- kaitlente per arti sienos 4u.gif Ir siaip man nelabai. schmoll.gif Ir tos lentyneles- kaip kokie spuogai ant sienos blush2.gif
2 var- man labiausiai patiko wub.gif
3 var- kazko truksta galinej sienoj . O tas ko truksta yra 2 var. biggrin.gif

Vienzo, as balsuociau uz 2 var blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Macarena: 20 birželio 2008 - 08:59