Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(loretikas @ 2008 06 19, 13:07)

Ir aš galvoju apie stiklą tarp viršutinių ir apatinių spintelių, tačiau nelabai įsivaizduoju kaip tai gyvai atrodo.  blush2.gif  Gal galėtum nuotraukėlę įmesti? ax.gif

buvo imesta tikrai daug nuotraukyciu, netingek bent sios temos perversti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2008 06 19, 11:53)
taip intensyviai dabar ieskau kazko panasaus i savo busima virtuve jums parodyti, nes jauciu galvojat, kad tikrai esu nukvakus britney spears su savo spalvom verysad.gif

nea nenukvakus schmoll.gif biggrin.gif
Tiesiog pagal apibudinima pirmini nekaip nuskambejo derinukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(loretikas @ 2008 06 19, 13:07)
Sveika,
o kaip tas stiklas pritvirtintas prie sienos?
Ir aš galvoju apie stiklą tarp viršutinių ir apatinių spintelių, tačiau nelabai įsivaizduoju kaip tai gyvai atrodo.  blush2.gif  Gal galėtum nuotraukėlę įmesti? ax.gif
Ir dar klausimas, ar tinka tas pats stiklas, kuris spintelėse montuojamas, ar turi būti specialus? Pas mane bus dvi durelės su stiklu, tai aš galvojau, kad gražu turėtų būti tiesiog nudažius tą sienos tarpą tais pačiais dažais kaip likusių sienų ir uždėjus stiklą.  g.gif 
Gal kuri nors turite taip pasidariusios?  smile.gif

Apie stikla jua daug kalbeta sioje temoje. Ir keliolika psl atgal tikrai yra pavyzdziu. Pati maciau mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(elva @ 2008 06 19, 12:20)
Oziarage, labai grazi tavo virtuvele thumbup.gif  wub.gif Seniai laukiau, kada bent akies krasteli leisi uzmest i savo virtuvele, nes nuo pat pradziu jau kai sakei kad daraisi bordo virtuve su tamsiu stalvirsiu, zinojau, kad man patiks biggrin.gif O kad tokias plyteles sugalvojot priderint, tai isvis esat saunuoliai! thumbup.gif Dabar lauksim daugiau nuotraukyciu is arciau lens.gif  biggrin.gif

Aciu aciu aciuks.gif aciuks.gif Tikrai idesiu viska is arti..Tik, kad dar reikia viska pabaigti. mirksiukas.gif blush2.gif
Papildyta:
O tu Rokinuke aisku daryk taip kaip jums patinka..Lauksim labai rezultatu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2008 06 19, 12:07)
zinok manim sunku atsikratyt  ax.gif

sveikinimai tau 4u.gif
Papildyta:
ir dar klausimukas 4u.gif

tai koki man stalvirsi dabar derint prie tokios virtuves? g.gif kaip supratot, spalvu jau ir taip gana, norisi kazko visai neutralaus.. g.gif
nieko nesugalvoju, nenoriu, kad issisoktu is bendro vaizdo, nieko nesumastau... unsure.gif

jei nesibaimini dėčiau šviesų gal net pieno spalvos, kuri tikrai nesipjaus su nė viena iš spalvų...
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 06 19, 13:32)
Apie stikla jua daug kalbeta sioje temoje. Ir keliolika psl atgal tikrai yra pavyzdziu. Pati maciau  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
Papildyta:

Aciu aciu  aciuks.gif  aciuks.gif Tikrai idesiu viska is arti..Tik, kad dar reikia viska pabaigti. mirksiukas.gif  blush2.gif
Papildyta:
O tu Rokinuke aisku daryk taip kaip jums patinka..Lauksim labai rezultatu drinks_cheers.gif

kad nezinau dabar, taip isbaret....kirminelis viduj apsigyveno, kad gal tikrai bus negrazu?.. unsure.gif del tu zalsvu plyteliu, tai dar ne 100%, bet ka cia tada sugalvoti.... g.gif sienoms dazai tai jau supirkti, spinteliu spalva dar galeciau pakeisti, bet labai jau norejau tamsiai bordo.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokinuke: 19 birželio 2008 - 12:37
gal kas pazistame gera gartraukio meistra Vilniuje?
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif

Turiu klausimuka g.gif pas mus dar pirmas aukstas neiskeltas, bet jau pradedu galvoti apie virtuve, nes ja irenginesim turbut pirmiausia.
Kokiam aukstyje turetu buti darbastalis, kad butu patogu??? Pas mus darbastalis bus prie lango, tai noriu, kad butu viskas istisa. Namo projekte langas 60 cm aukstyje (pas mus tam aukste visi taip), bet susimasciau, kad jei bus darbastalis, tai reiktu auksciau g.gif

Ka manot??? mirksiukas.gif

Beje, atsiprasau, bet visos temukes neskaiciau, tik biski praverciau blush2.gif Labai jau daug pripliurpet mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(pusele33 @ 2008 06 19, 13:41)
Sveikos visos  4u.gif

Turiu klausimuka  g.gif  pas mus dar pirmas aukstas neiskeltas, bet jau pradedu galvoti apie virtuve, nes ja irenginesim turbut pirmiausia.
Kokiam aukstyje turetu buti darbastalis, kad butu patogu??? Pas mus darbastalis bus prie lango, tai noriu, kad butu viskas istisa. Namo projekte langas 60 cm aukstyje (pas mus tam aukste visi taip), bet susimasciau, kad jei bus darbastalis, tai reiktu auksciau  g.gif

Ka manot???  mirksiukas.gif
Beje, atsiprasau, bet visos temukes neskaiciau, tik biski praverciau  blush2.gif  Labai jau daug pripliurpet  mirksiukas.gif

cia priklauso nuo ugio ir reik ziureti kaip tau patogiau mirksiukas.gif pas mane senuose namuose buvo 85cm o dabar 90cm, seip as neauksta, bet man patogu, cia kiekvienam individualiai, o langa aisku pakelkit auksciau kad paskui galetum daryt istisa virtuve, bus paciai lengviau planuotis paskui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 06 19, 13:49)
cia priklauso nuo ugio ir reik ziureti kaip tau patogiau mirksiukas.gif pas mane senuose namuose buvo 85cm o dabar 90cm, seip as neauksta, bet man patogu, cia kiekvienam individualiai, o langa aisku pakelkit auksciau kad paskui galetum daryt istisa virtuve, bus paciai lengviau planuotis paskui 4u.gif

mano ugis 1.77 m ax.gif o auksti jau skaiciuojat, kai uzdetos grindys, ne grynai nuo perdangos??? blush2.gif Tai jauciu ir man 90 cm tikrai reikes g.gif biggrin.gif

Atsakyti
va vartau ir as dabar visokios fot apie virtuvytes...
va pamaciau toki idomu sprendima http://www.diforma.l...g.php?f_id=2043
nors man jis visikai netinka, bet gal kam kils kokiu minciu ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
vėl turime AEG tiekeju siulomas geras kainas birželio mėn. ka domina rašykit i a.ž. butinai nurodant el. pasto adresa persiusiu faila 4u.gif
O dar geriau skype:zmonasm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žmona: 19 birželio 2008 - 13:15
QUOTE(rokinuke @ 2008 06 19, 13:35)
kad nezinau dabar, taip isbaret....kirminelis viduj apsigyveno, kad gal tikrai bus negrazu?.. unsure.gif del tu zalsvu plyteliu, tai dar ne 100%, bet ka cia tada sugalvoti.... g.gif sienoms dazai tai jau supirkti, spinteliu spalva dar galeciau pakeisti, bet labai jau norejau tamsiai bordo.. unsure.gif

kasčia per kirminėlis mesk jį lauk... biggrin.gif Juk labai gražus derinukas bordo rausva žalsva tik jei abejoji siūlyčiau rinktis irgi rausvą tarpui tarp spintelių, nes jau yra vienas labai jau gražus Ožiaragės pavyzdys wub.gif
Atsakyti