Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Macarena @ 2008 06 19, 11:36)
Ot spejau uztycharinti  lotuliukas.gif Sveikinu, lengvo nestumo ir sveiko leliuko  wub.gif  wub.gif

Offtopic'as, ale tokia proga... wub.gif  wub.gif

As prisijunsiu prie sveikinimo 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2008 06 19, 11:53)
taip intensyviai dabar ieskau kazko panasaus i savo busima virtuve jums parodyti, nes jauciu galvojat, kad tikrai esu nukvakus britney spears su savo spalvom verysad.gif

taip ir poasirode is pat pradziu, dziaugiuosi, kad nepabegai nuo tu pirmuju komentaru, o likai su musu virtuvininku chebra 4u.gif

aciu visom uz sveikinumus, pati dziaugiuosi nerealiai, tik galvoju, mes kaip mazi vaikai su vyru: dabar ner kam grindis nuo glaisto sviest - vyras su skaudama koja, as su pilvu.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 06 19, 12:02)
taip ir poasirode is pat pradziu, dziaugiuosi, kad nepabegai nuo tu pirmuju komentaru, o likai su musu virtuvininku chebra  4u.gif

aciu visom uz sveikinumus, pati dziaugiuosi nerealiai, tik galvoju, mes kaip mazi vaikai su vyru: dabar ner kam grindis nuo glaisto sviest -  vyras su skaudama koja, as su pilvu....  doh.gif

zinok manim sunku atsikratyt ax.gif

sveikinimai tau 4u.gif
Papildyta:
ir dar klausimukas 4u.gif

tai koki man stalvirsi dabar derint prie tokios virtuves? g.gif kaip supratot, spalvu jau ir taip gana, norisi kazko visai neutralaus.. g.gif
nieko nesugalvoju, nenoriu, kad issisoktu is bendro vaizdo, nieko nesumastau... unsure.gif
Atsakyti
Vis gi man atrodo, kad enrikule ir emrata tas pats žmogus. blush2.gif Knisinėjau forumą ir atradau, kad emrata dėjo savo virtuvės foto, bet kai citavo jos postą kitos merginos, ten jau enrikule parašyta. ax.gif Tai čia tas pats žmogus... mirksiukas.gif
Atsakyti
beje, gal kam teko susidurti su artaco baldais?
pas juos gaminame baldus, butu idomu isgirsti atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2008 06 19, 12:07)
zinok manim sunku atsikratyt  ax.gif

sveikinimai tau 4u.gif
Papildyta:
ir dar klausimukas 4u.gif

tai koki man stalvirsi dabar derint prie tokios virtuves? g.gif kaip supratot, spalvu jau ir taip gana, norisi kazko visai neutralaus.. g.gif
nieko nesugalvoju, nenoriu, kad issisoktu is bendro vaizdo, nieko nesumastau... unsure.gif

dekui dekui 4u.gif

as vis dar sunkiai isivaizduoju tavo virtuve, turiu toki vaizdini apytiksli, bet nesu tikra, ar tai atitinka, ka tu mastai...... atrodo reiktu is sviesesniu dramblio kaulo, smelio ar pilksvos spalvos rinktis. as rinkciausi toki, kuris lyg ir neturi ryskios spalvos rusvas/pilsvas, bet turi savyje tam tikros spalvos siek tiek (turbut ir rausvu atspalviu...), kad atspindetu viena is tavo pasirinktu sienos-plyteliu-dureliu.

o gal vis delto visai tamsu.... niu net nezinau, labai priklauso nuo tavo dureliu spalvos intenrsyvumo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irongė: 19 birželio 2008 - 11:23
Oziarage, labai grazi tavo virtuvele thumbup.gif wub.gif Seniai laukiau, kada bent akies krasteli leisi uzmest i savo virtuvele, nes nuo pat pradziu jau kai sakei kad daraisi bordo virtuve su tamsiu stalvirsiu, zinojau, kad man patiks biggrin.gif O kad tokias plyteles sugalvojot priderint, tai isvis esat saunuoliai! thumbup.gif Dabar lauksim daugiau nuotraukyciu is arciau lens.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 06 19, 12:20)
dekui dekui 4u.gif

as vis dar sunkiai isivaizduoju tavo virtuve, turiu toki vaizdini apytiksli, bet nesu tikra, ar tai atitinka, ka tu mastai...... atrodo reiktu is sviesesniu dramblio kaulo, smelio ar pilksvos spalvos rinktis. as rinkciausi toki, kuris lyg ir neturi ryskios spalvos rusvas/pilsvas, bet turi savyje tam tikros spalvos siek tiek (turbut ir rausvu atspalviu...), kad atspindetu viena is tavo pasirinktu sienos-plyteliu-dureliu.

o gal vis delto visai tamsu.... niu net nezinau, labai priklauso nuo tavo dureliu spalvos intenrsyvumo....

as ir galvoju apie sviesia dramblio kaulo.....
kaip tik ziuriu dabar baltijos marmurus. o kokios pas juos kainos?ar padorios? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2008 06 19, 12:25)
as ir galvoju apie sviesia dramblio kaulo.....
kaip tik ziuriu dabar baltijos marmurus. o kokios pas juos kainos?ar padorios? g.gif

palygint su Coreanu , tai tikrai padorios, man rodos daug maz ~ 1000 uz tiesini metra gaunasi, bet skiriasi ir pacio akmens kainos priklausomai nuo akmens tipo/spalvos, tai jau reik su jais kalbet apei konkrecia spalva.
Atsakyti
Oziarage nu laaabai grazios plyteles wub.gif aciu,kad imetei 4u.gif
Mergaites,norejau paklaust plyteles(ar stilas)turi but sudetos pries stalvirsio uzdejima?siaip plyteles desim tik tada kaip pakabins visas spinteles,bet tada kaip su tuo stalvirsiu?
mes akmens mases stalvirs uzsisakem ten kur ir baldus,bet jie pasake,kad kai buna sustatytas komplektas vistiek baltijos marmuras atvaziuoja dar patys viska ismatuot,nes tipo "jie nepasitiki musu ismatavimais" jie tada milimetras i milimetra issimatuoja.Taigi kaina kaip ir paskaiciuota ir jau uzsakytas jis,bet reiks vistiek kokia savaitele dar jo laukt.
Del kainos sake ar per firma ar tiesiogiai beveik tas pats kainuoja,nes firmos turi nuolaidas,bet uzsideda sau,o pavieniai gaminasi be nuolaid tai tas pats ant to pacio iseina.cia man taip firmoj aiskino.Kad maziau lakstymo mes uzsakem per firma 4u.gif
Atsakyti
Nusivyliau. cry.gif cry.gif cry.gif

Kažkas man rekomendavo SENATOR firmą. Taigi, nusiunčiau jiems savo virtuvės projektėlį ir man atskambino. Esmė tokia - jeigu noriu - turiu pasakyti tikslius išmatavimus savo to projektėlio ir man tada paskaičiuos apytikslią kainą. Aš buvau prirašius, galbūt jums kils kažkokių nerealių idėjų kaip tą mano U formos virtuvėlę padaryti. Tai man skambina ir sako - jei norite dizainerių pagalbos - kaina už bėginį metrą 75 lt. (čia projekto). O sakau, o jei man nepatiks, ką siūlo jūsų dizaineris, arba galutinė kaina netiks - niekam nesvarbu, 75 lt už metrą ir taškas. Be to aš nenoriu kad man tą projektą atiduotų į ranka,s kad jau bėgsiu aš ten kitur gamintis. Tiesiog noriu idėjų, ir jei man patiks jų idėja tada ok, mokėsiu. Vokėje prašė 100 lt už projektą į rankas, ji ten dėliojo, dėliojo, žiūriu, kad šuds gaunasi, padėkojau ir išėjau, neprašiau nieko į rankas ir nieko nemokėjau, o čia į priekį mokėk, tada žiūrėsime kas ten su tavo virtuve. Ai, žodž... doh.gif

Kur gamintis Kaune tą virtuvę????? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2008 06 15, 01:54)
O koki stikla turejei? As turiu satinuota grudinta stikla. Ir jo prieziura kur kas geresne nei plyteliu. O jei apsitasko(apsitasko tikrai daug, nes vaikai taip pat naudojasi virtuve, o as daug gaminu) tai tikrai maziau matosi nei ant plyteliu.
Cia kazkas klause del jo storio. Pas mane jei gerai pamenu(negaliu tiksliai pamatuoti doh.gif ) 4-5 mm storio. O stiklo ilgis 3m.

Sveika,
o kaip tas stiklas pritvirtintas prie sienos?
Ir aš galvoju apie stiklą tarp viršutinių ir apatinių spintelių, tačiau nelabai įsivaizduoju kaip tai gyvai atrodo. blush2.gif Gal galėtum nuotraukėlę įmesti? ax.gif
Ir dar klausimas, ar tinka tas pats stiklas, kuris spintelėse montuojamas, ar turi būti specialus? Pas mane bus dvi durelės su stiklu, tai aš galvojau, kad gražu turėtų būti tiesiog nudažius tą sienos tarpą tais pačiais dažais kaip likusių sienų ir uždėjus stiklą. g.gif
Gal kuri nors turite taip pasidariusios? smile.gif
Atsakyti