Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Irongė @ 2008 06 19, 11:14)
firmeles tai aisku, kad uzsimeta, bet Baltijos marmuras didesniems pirkejams nuolaidas taiko (kaip ir visos firmos). pvz man Baltijos marmuro stalvirsi Vokej3 paskaiciavo pigiau, nei paciam Baltijos marmure  g.gif o jei dar buciau emus per pazistamo firma be tarpininko antkainio, tai butu gavesi ~20% pigiau. taigi....

Kiek mums ivairiose firmose skaiciavo virtuves ir primesdavo grubiai stalvirsio kaina, vis vien BM pigiau paskaiciavo, nes virtuvininkai tik grubiai primeta kainas, turi kvafdrato ar metro kaina, mazdaug padaugina ir vsio. O BM issimatuoja tiksliai, tai konkreciau ir paskaiciuoja. Bet aisku, jei gali gauti pigiau ir sutaupyti, tai reikia ten ir rinktis. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 06 19, 11:21)
Tamsu, nes fotikas grybavo tongue.gif  Siaip sviesos pakanka. O ta raudona tai cia jau valgomajame ir zidinys tokios pat spalvos. blush2.gif  Taip, kad visos spalvos kazkur pas mus turi atsimusima. 4u.gif

smagu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ironge, as vis vien spejau tavo antra parasiuka uzmatyt wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 06 19, 11:24)
Ironge, as vis vien spejau tavo antra parasiuka uzmatyt  wub.gif  wub.gif

ups issidaviau... tai reikia parodyt visiems blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 06 19, 11:31)
ups issidaviau... tai reikia parodyt visiems  blush2.gif

Ot spejau uztycharinti lotuliukas.gif Sveikinu, lengvo nestumo ir sveiko leliuko wub.gif wub.gif

Offtopic'as, ale tokia proga... wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2008 06 19, 10:48)
na zinokit pas mus labai panasu bus, tik plyteles nera ryskios, o svelniai salotos smile.gif
isbaret mane, ispeiket doh.gif  liepet dometis spalvu derinimo taisyklemis, bet zurnale deko toks spalvu derinimas vadinamas naujausiu mados klyksmu  tongue.gif  siena bus stai tokia ir su tokiais paveikslais http://public.fotki....osbulbitai.html
kai viskas bus baigta-idesiu foto, mirsit is pavydo  lotuliukas.gif  as juokauju zinoma. rolleyes.gif  bet nepeikit, kol neissivaizduojat pilno vaizdo smile.gif
tiesiog labai nemegstu medzio virtuviu, todel susigalvojau linksma varianta. musu seimyna nesedi vietoje, neutralioj erdvej dustam, nes mums reikia veiksmo, todel neutraliu spalvu savo naujuose namukuose net neissivaizduoju:))
nors auginames viena mazameti, viena leliuka, vistiek nesedim vietoj, baigineju magistrantura, dirbu, isirengineju buta savo jegom, nes vyras dirba daug, spejam apkeliauti tailandus, kaip manot, ar ryski spalva mano virtuveje vis dar netinka? tongue.gif  tongue.gif
Papildyta:
beje, oziarage, tavo virtuvike superine! wub.gif

Matau iš pradžių visgi ne taip tas spalvas perteikei galiu įdėti pvz kaip man pasirodė:

spalvos

Bet jei kažkuri šiek tiek praskiesta biggrin.gif gaunasi labai šaunus šviežių spalvų variantas thumbup.gif
Atsakyti
Priminkite, ši virtuvė enrikulės ar kitos kažkokios mamytės?

http://i64.photobuck...IMG_3646-vi.jpg
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 06 19, 11:43)
Priminkite, ši virtuvė enrikulės ar kitos kažkokios mamytės?
http://i64.photobuck...IMG_3646-vi.jpg

enrikulės rolleyes.gif.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 06 19, 10:40)
Smulkintuva nusprendziau deti po pagrindine skyle. Man taip bus patogiau, nes toje mazojoje tikrai bulviu neskusiu. Man ji reikalinga nuvarvinti vaisius ir darzoves. Smulkintuvo dar neprijunge. Bet tikiuosi sia savaite jau isbandyti. Dabar einu tu virtuviniu plyteliu fotkinti. Ispildysiu prasyma. smile.gif  blush2.gif

Tai, kad cia tas namas kazkaip issitempes blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Papildyta:
user posted image

Na va cia tos mano plyteles. Prasau nekreipti demesio i rozetes ir kita netvarka. Dar nepabaigta niekas blush2.gif

Siaip toki ornamenta Dvarcionys siulo voniai. Tik jis vertikaliai dedamas. O mes sugalvojom ji taip deti. Tiesa yra dar salotinis su geltonu toks pat variantas. Tai mano kirpeja ta salotini sake taip darys. drinks_cheers.gif

O šis variantas man labai labai wub.gif
Aišku čia truputi ne mano spalvos, man daugiau oranžas patinka, bet tikrai labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 06 19, 11:41)
Matau iš pradžių visgi ne taip tas spalvas perteikei galiu įdėti pvz kaip man pasirodė:

spalvos

Bet jei kažkuri šiek tiek praskiesta biggrin.gif gaunasi labai šaunus šviežių spalvų variantas thumbup.gif

na bordo tai tamsi, o rozine tai ne barbes, kaip ir dramblio kaulo spalva yra balta su priemaisa, taip ir mano balta su sviesiu rozines atspalviu. o salotine svelni. vakar labai skubejau rasydama, todel ir surasiau ruzava,salotine ir pan. smile.gif o tas paveikslas geliu turi pagyvinti virtuve, nes daugiau jokiu pribumbasu nebus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2008 06 19, 11:45)
enrikulės  rolleyes.gif.

Dėkui, kažkodėl maniau, kad emratos čia virtuvėlė. doh.gif blush2.gif
Atsakyti
taip intensyviai dabar ieskau kazko panasaus i savo busima virtuve jums parodyti, nes jauciu galvojat, kad tikrai esu nukvakus britney spears su savo spalvom verysad.gif
Atsakyti