Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(oziarage @ 2008 06 19, 10:50)
Tai pabandyk Dvarcionyse salotini varianta...Bet tada gali buti jau per daug geliu gal.. ax.gif

Tai cia dar tik ketvirtadalis visos virtuves matosi... tongue.gif

del geliu tai jus teisi, uztai ir zadu deti salotines plyteles be jokio margumo rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

Ikeliu del benro vaizdo. Seniai cia jau fotografuota, bet kai pabaigsim iki galo viska, tada jau apsirodysiu is visu galu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 06 19, 10:56)
user posted image

Ikeliu del benro vaizdo. Seniai cia jau fotografuota, bet kai pabaigsim iki galo viska, tada jau apsirodysiu is visu galu... ax.gif

atrodo tamsoka, bet turbut apsvietima vistiek koki idomu esate susigalvoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 06 19, 10:14)

Gal butu pigiau virtuve darytis tarkim firmeleje kokioje, o stalvirsi akmens mases uzsakyneti tiesiai baltijos marmure? Ar taip nebutu pigiau?

Gal ir pigiau, gal ir ne. Turi pati palyginti tavo norimo projektelio samatas, ir pasirinkti kur labiausiai tinka kaina. Ir stalvirsi uzsisakineti is "Baltijos marmuro" tiesiogiai ax.gif

QUOTE(rokinuke @ 2008 06 19, 10:53)
beje, kur oziarages virtuve, tai ar jums bordo su raudona gerai ziurisi? g.gif

Man asmeniskai geriau ziurisi, nei tavo variantas salotine+bordo+ ruzava, bet cia skonio reikalas. Svarbu, jums patinka, ir jus gerai jausites mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 06 19, 10:56)
user posted image

thumbup.gif Super, nu jai kaip man isplanavimas patiko, t.y. bendras isdestymas ir vaizdas wub.gif Jau isivaizduoju, kaip galutinis variantas liuksiskai atrodys rolleyes.gif Pasivogiau ta ideja sau ateiciai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 06 19, 10:59)
Gal ir pigiau, gal ir ne. Turi pati palyginti tavo norimo projektelio samatas, ir pasirinkti kur labiausiai tinka kaina. Ir stalvirsi uzsisakineti is "Baltijos marmuro" tiesiogiai  ax.gif
Man asmeniskai geriau ziurisi, nei tavo variantas salotine+bordo+ ruzava, bet cia skonio reikalas. Svarbu, jums patinka, ir jus gerai jausites  mirksiukas.gif

na taip, cia grynai jau skonio reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2008 06 19, 10:53)
beje, kur oziarages virtuve, tai ar jums bordo su raudona gerai ziurisi? g.gif

raudona ne virtuvej, ir matau kad dar ten dar statybos vyksta, tai kaip ir neaisku kaip bus toliau. Oziarage gal geriau paaiskins.

o virtuve tai labai grazi , ir erdes ten turi, labai patinka man. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irongė: 19 birželio 2008 - 10:11
QUOTE(Macarena @ 2008 06 19, 10:59)
Gal ir pigiau, gal ir ne. Turi pati palyginti tavo norimo projektelio samatas, ir pasirinkti kur labiausiai tinka kaina. Ir stalvirsi uzsisakineti is "Baltijos marmuro" tiesiogiai  ax.gif

Tą ir turėjau omeny, kad nesvarbu kur aš ten išsirinksiu daryti virtuvę, bet ar iš baltijos marmuro užzimeta firmelės sau procentėlius už stalviršį? Vat ateisiu ir sakysiu -virtuvės noriu be stalviršio. O kai jau susidės mano ta virtuvė, tada pasuksiu pati baltijos marmurui ir paprašysiu, kad atvarytų išmatuoti ir gaminti. Ar gausis man pigiau, nei atiduoti visą virtuvę firmai, kuri jau pati bendrauja su baltijos marmuru ir gautusi, kad viską man daro ta firmelė. blush2.gif PAti susibalamutinau ką parašiau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 06 19, 11:11)
Tą ir turėjau omeny, kad nesvarbu kur aš ten išsirinksiu daryti virtuvę, bet ar iš baltijos marmuro užzimeta firmelės sau procentėlius už stalviršį? Vat ateisiu ir sakysiu  -virtuvės noriu be stalviršio. O kai jau susidės mano ta virtuvė, tada pasuksiu pati baltijos marmurui ir paprašysiu, kad atvarytų išmatuoti ir gaminti. Ar gausis man pigiau, nei atiduoti visą virtuvę firmai, kuri jau pati bendrauja su baltijos marmuru ir gautusi, kad viską man daro ta firmelė.  blush2.gif PAti susibalamutinau ką parašiau.  doh.gif

firmeles tai aisku, kad uzsimeta, bet Baltijos marmuras didesniems pirkejams nuolaidas taiko (kaip ir visos firmos). pvz man Baltijos marmuro stalvirsi Vokej3 paskaiciavo pigiau, nei paciam Baltijos marmure g.gif o jei dar buciau emus per pazistamo firma be tarpininko antkainio, tai butu gavesi ~20% pigiau. taigi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irongė: 19 birželio 2008 - 10:17
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 06 19, 11:11)
Tą ir turėjau omeny, kad nesvarbu kur aš ten išsirinksiu daryti virtuvę, bet ar iš baltijos marmuro užzimeta firmelės sau procentėlius už stalviršį? Vat ateisiu ir sakysiu  -virtuvės noriu be stalviršio. O kai jau susidės mano ta virtuvė, tada pasuksiu pati baltijos marmurui ir paprašysiu, kad atvarytų išmatuoti ir gaminti. Ar gausis man pigiau, nei atiduoti visą virtuvę firmai, kuri jau pati bendrauja su baltijos marmuru ir gautusi, kad viską man daro ta firmelė.  blush2.gif PAti susibalamutinau ką parašiau.  doh.gif

Ar uzsideda procenta, as tikrai nezinau. Bet patarimas: kai pasitvirtinsi virtuves projekta, ( na kai atiduos gamybai), pasiskambink i BM ir nusiusk emailu ar faksu, ar kaip patogu ta projekta. Tada kai bus sudeta virtuve, pasiskambinsi ir jie atvaziuos issimatuoti ir pagamins greiciau. Taip mums patare virtuves dizainere, nes jei pasiskambintum tik, kai sustatys virtuve, tai kol atvaziuos ir pagamins stalvirsi, uztrukt gali apie 1,5-2 menesio. O informavus juos is anksto, jie ten pas save gal kokia eile susistato, nzn, bet mes darem taip: tai po issimatavimo- stalvirsi pagamino per kokias 2,5 savaites mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 06 19, 11:14)
firmeles tai aisku, kad uzsimeta, bet Baltijos marmuras didesniems pirkejams nuolaidas taiko (kaip ir visos firmos). pvz man Baltijos marmuro stalvirsi Vokej3 paskaiciavo pigiau, nei paciam Baltijos marmure  g.gif o jei dar buciau emus per pazistamo firma be tarpininko antkainio, tai butu gavesi ~20% pigiau. taigi....

aciuks.gif

QUOTE(Macarena @ 2008 06 19, 11:16)
Ar uzsideda procenta, as tikrai nezinau.  Bet patarimas: kai pasitvirtinsi virtuves projekta, ( na kai atiduos gamybai), pasiskambink i BM ir nusiusk emailu ar faksu, ar kaip patogu ta projekta. Tada kai bus sudeta virtuve, pasiskambinsi ir jie atvaziuos issimatuoti ir pagamins greiciau. Taip mums patare virtuves dizainere, nes jei pasiskambintum tik, kai sustatys virtuve, tai kol atvaziuos ir pagamins stalvirsi, uztrukt gali apie 1,5-2 menesio. O informavus juos is anksto, jie  ten pas save gal kokia eile susistato, nzn, bet mes darem taip: tai po issimatavimo- stalvirsi pagamino per kokias 2,5 savaites  mirksiukas.gif

aciuks.gif

Kainas būtinai reikės palyginti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2008 06 19, 10:58)
atrodo tamsoka, bet turbut apsvietima vistiek koki idomu esate susigalvoje g.gif

Tamsu, nes fotikas grybavo tongue.gif Siaip sviesos pakanka. O ta raudona tai cia jau valgomajame ir zidinys tokios pat spalvos. blush2.gif Taip, kad visos spalvos kazkur pas mus turi atsimusima. 4u.gif
Atsakyti