Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Irongė @ 2008 06 17, 13:47)
tavo vietoj tada jau daryciau nepakelta orkaite, jau geriau i orakite zemiau pasilenkt, negu aptaskyta spinteles sienele istisai valyt. tai IKEA programeles variantas geriau atrodo tada.
bet lygius spinteliu tai galima kaip nors suderinti? nes atrodo nekaip toks chaosas. o ka jei daryti imontuojama gartrauki, ir spinteles vienodo lygio visur, isskyrus ta katilo spintele, tada kazkaip harmoningiau atrodytu.

arba kaip dabar, visas pakabinamas normalaus lygio ir vienodo aukscio , o katilo spintele nuvest iki pat stalvirsio. tada manau atrodytu geriausiai.

Sutinku ir ta pati norejau siulyti mirksiukas.gif
QUOTE(X-iuke @ 2008 06 18, 11:57)
Mano MB svajone  bigsmile.gif

kai sakau reikia jau rinktis technika virtuvei tai sako "o ka riktis ir taip aishku - pinaforina" doh.gif

bet kiek girdejau ir apzhiurinejau senesni shaldytuvo modeli tai ten tik ish ishores grazhu - dizainas, o viduje paprastos plastmases  schmoll.gif nemanau kad verta tokius pinigus moket vien uzh dizaina  doh.gif
kazhin kaip naujojoje linijoje?  g.gif

be to gorenje esu labai nusivylus, turiu stacionaria dujine tai jos nerudijantis pavirsius pradejo rudyti verysad.gif , o topo centras atreze kad negaki taip buti. As jos net trint netriniau . Vyras tokia super priemone parneses bvo , uzpurski ir kaip reklamoj su skudureliu nuvalai gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2008 06 18, 21:56)
jaaaaa  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  noooorrriuuuuuuu ir as  rolleyes.gif

Niu nežinau vakar specialiai vyrą nutempiau apžiūrėti tos Gorenje PINAFORINA serijos ir kažkaip nesužavėjo ji manęs g.gif Išorė gal ir graži, bet vidus nieko ypatingo išvis vos ne kaip paprastasis BEKO. O už išorę mokėti tokius pinigus, kai ta išorė netgi nėra tokia jau, kad vsio įsimylėjau doh.gif Jei būtų ir daugiau spalvų derinių gal ir susigundyčiau, bet dabar kažkaip nea schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 06 19, 07:08)
Niu nežinau vakar specialiai vyrą nutempiau apžiūrėti tos Gorenje PINAFORINA serijos ir kažkaip nesužavėjo ji manęs g.gif Išorė gal ir graži, bet vidus nieko ypatingo išvis vos ne kaip paprastasis BEKO. O už išorę mokėti tokius pinigus, kai ta išorė netgi nėra tokia jau, kad vsio įsimylėjau doh.gif Jei būtų ir daugiau spalvų derinių gal ir susigundyčiau, bet dabar kažkaip nea schmoll.gif

Va va, lygiai ta pati mes snekejom. Einant Megoj pro TopoCentra, uzmatem, labai grazu, o kai pradejom dometis, nei spalvu, nei viduj kazkokiu navarotu, nieko, tik didziule kaina smile.gif

oziarage, kaip issisprende smulkintuvo klausimas? g.gif Patiko tavo naujasis avataras wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Macarena: 19 birželio 2008 - 08:02
Kažkas man rekomendao virtuvėle gamintis firmoje "Senator", ir lyg sakė, kad jei norėsiu duos dizainerės kontaktus. Netasimenu nicko, niekur neišknisu su kuo čia susirašynėjau. Gal gali atsiliepti mergina, kuri man rekomendavo tą Senator? Bandysiu šnd ten nulėkti. blush2.gif
Papildyta:
Dar klausimelis.

Gal butu pigiau virtuve darytis tarkim firmeleje kokioje, o stalvirsi akmens mases uzsakyneti tiesiai baltijos marmure? Ar taip nebutu pigiau?
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 06 19, 09:02)
Va va, lygiai ta pati mes snekejom. Einant Megoj pro TopoCentra, uzmatem, labai grazu, o kai pradejom dometis, nei spalvu, nei viduj kazkokiu navarotu, nieko, tik didziule kaina  smile.gif

oziarage, kaip issisprende smulkintuvo klausimas?  g.gif Patiko tavo naujasis avataras  wub.gif

Smulkintuva nusprendziau deti po pagrindine skyle. Man taip bus patogiau, nes toje mazojoje tikrai bulviu neskusiu. Man ji reikalinga nuvarvinti vaisius ir darzoves. Smulkintuvo dar neprijunge. Bet tikiuosi sia savaite jau isbandyti. Dabar einu tu virtuviniu plyteliu fotkinti. Ispildysiu prasyma. smile.gif blush2.gif

Tai, kad cia tas namas kazkaip issitempes blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
user posted image

Na va cia tos mano plyteles. Prasau nekreipti demesio i rozetes ir kita netvarka. Dar nepabaigta niekas blush2.gif

Siaip toki ornamenta Dvarcionys siulo voniai. Tik jis vertikaliai dedamas. O mes sugalvojom ji taip deti. Tiesa yra dar salotinis su geltonu toks pat variantas. Tai mano kirpeja ta salotini sake taip darys. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 19 birželio 2008 - 09:48
QUOTE(oziarage @ 2008 06 19, 10:40)
Smulkintuva nusprendziau deti po pagrindine skyle. Man taip bus patogiau, nes toje mazojoje tikrai bulviu neskusiu. Man ji reikalinga nuvarvinti vaisius ir darzoves. Smulkintuvo dar neprijunge. Bet tikiuosi sia savaite jau isbandyti. Dabar einu tu virtuviniu plyteliu fotkinti. Ispildysiu prasyma. smile.gif  blush2.gif

Tai, kad cia tas namas kazkaip issitempes blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Papildyta:
user posted image

Na va cia tos mano plyteles. Prasau nekreipti demesio i rozetes ir kita netvarka. Dar nepabaigta niekas blush2.gif

na zinokit pas mus labai panasu bus, tik plyteles nera ryskios, o svelniai salotos smile.gif
isbaret mane, ispeiket doh.gif liepet dometis spalvu derinimo taisyklemis, bet zurnale deko toks spalvu derinimas vadinamas naujausiu mados klyksmu tongue.gif siena bus stai tokia ir su tokiais paveikslais http://public.fotki....osbulbitai.html
kai viskas bus baigta-idesiu foto, mirsit is pavydo lotuliukas.gif as juokauju zinoma. rolleyes.gif bet nepeikit, kol neissivaizduojat pilno vaizdo smile.gif
tiesiog labai nemegstu medzio virtuviu, todel susigalvojau linksma varianta. musu seimyna nesedi vietoje, neutralioj erdvej dustam, nes mums reikia veiksmo, todel neutraliu spalvu savo naujuose namukuose net neissivaizduoju:))
nors auginames viena mazameti, viena leliuka, vistiek nesedim vietoj, baigineju magistrantura, dirbu, isirengineju buta savo jegom, nes vyras dirba daug, spejam apkeliauti tailandus, kaip manot, ar ryski spalva mano virtuveje vis dar netinka? tongue.gif tongue.gif
Papildyta:
beje, oziarage, tavo virtuvike superine! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokinuke: 19 birželio 2008 - 09:47
QUOTE(rokinuke @ 2008 06 19, 10:46)
na zinokit pas mus labai panasu bus, tik plyteles nera ryskios, o svelniai salotos smile.gif
isbaret mane, ispeiket doh.gif  liepet dometis spalvu derinimo taisyklemis, bet zurnale deko toks spalvu derinimas vadinamas naujausiu mados klyksmu  tongue.gif  siena bus stai tokia ir su tokiais paveikslais http://public.fotki....osbulbitai.html
kai viskas bus baigta-idesiu foto, mirsit is pavydo  lotuliukas.gif  as juokauju zinoma. rolleyes.gif  bet nepeikit, kol neissivaizduojat pilno vaizdo smile.gif
tiesiog labai nemegstu medzio virtuviu, todel susigalvojau linksma varianta. musu seimyna nesedi vietoje, neutralioj erdvej dustam, nes mums reikia veiksmo, todel neutraliu spalvu savo naujuose namukuose net neissivaizduoju:))
nors auginames viena mazameti, viena leliuka, vistiek nesedim vietoj, baigineju magistrantura, dirbu, isirengineju buta savo jegom, nes vyras dirba daug, spejam apkeliauti tailandus, kaip manot, ar ryski spalva mano virtuveje vis dar netinka? tongue.gif  tongue.gif

labai smalsu ka esat suplanave, nelabia dar isiviazduoju, gal imesk koki derinuka, ka planuojat? salotine su bordo isivaizduoju, bet tik ne su rozine kartu. arba bordo be salotines su rozine tik smile.gif tu kaip nors parodyk mazdaug ka planuoji, gal daugelio nuomone ir pasikeis. net is posto tikria barbiskas ispudis buvo susidares... blush2.gif
Atsakyti
Smulkintuva nusprendziau deti po pagrindine skyle. Man taip bus patogiau, nes toje mazojoje tikrai bulviu neskusiu. Man ji reikalinga nuvarvinti vaisius ir darzoves. Smulkintuvo dar neprijunge. Bet tikiuosi sia savaite jau isbandyti. Dabar einu tu virtuviniu plyteliu fotkinti. Ispildysiu prasyma. smile.gif  blush2.gif

Papildyta:
user posted image

Siaip toki ornamenta Dvarcionys siulo voniai. Tik jis vertikaliai dedamas. O mes sugalvojom ji taip deti. Tiesa yra dar salotinis su geltonu toks pat variantas. Tai mano kirpeja ta salotini sake taip darys. drinks_cheers.gif

apie ta salotini as taip pat galvojau, arba svelniai salotine mozaika (smulkius kvadratukus), juos taip pat dvarcionys siulo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2008 06 19, 10:48)
Papildyta:
beje, oziarage, tavo virtuvike superine! wub.gif

Tai pabandyk Dvarcionyse salotini varianta...Bet tada gali buti jau per daug geliu gal.. ax.gif

Tai cia dar tik ketvirtadalis visos virtuves matosi... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 19 birželio 2008 - 09:50

kaip graaazu thumbup.gif thumbup.gif
labai gerai sugalvojot. as irgi ziurejau ziurejau i salotines tokias plyteles, bet musu pimro auksto tualetas per mazas ju groziui, tai persigalvojom... net nepagalvojau, kad virtuvej galima det. nors pas mus ir netiktu, bet pas jus tai nerealiai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 06 19, 10:49)
labai smalsu ka esat suplanave, nelabia dar isiviazduoju, gal imesk koki derinuka, ka planuojat? salotine su bordo isivaizduoju, bet tik ne su rozine kartu. arba bordo be salotines su rozine tik smile.gif tu kaip nors parodyk mazdaug ka planuoji, gal daugelio nuomone ir pasikeis. net is posto tikria barbiskas ispudis buvo susidares...  blush2.gif

kad nezinau kaip parodyt, mazdaug ta siena su paveikslais ikeliau, tik ta rozine svelnesne(ten ne mano siena). ir tokio pavyzdzio niekur nemaciau, kad galeciau bent panasu kazka ikelt. beje, kur oziarages virtuve, tai ar jums bordo su raudona gerai ziurisi? g.gif
Papildyta:
QUOTE(rokinuke @ 2008 06 19, 10:52)
kad nezinau kaip parodyt, mazdaug ta siena su paveikslais ikeliau, tik ta rozine svelnesne(ten ne mano siena). ir tokio pavyzdzio niekur nemaciau, kad galeciau bent panasu kazka ikelt. beje, kur oziarages virtuve, tai ar jums bordo su raudona gerai ziurisi? g.gif

pas mus baldai dar tik gaminami, sienas dazys siandien:)
taip kad pilno vaizdo reiks dar paluketi, bet as tikrai pasirodysiu bigsmile.gif
Atsakyti

reiskias, bus kaip pas mane drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Na namas, isitempes, neisitempes, bet grazu thumbup.gif
O virtuve bus labai faina, kai susitvarkys viskas. Man patinka thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti