Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(oziarage @ 2008 06 18, 16:20)
Pas mus virtuve bordine beveik. Stalvirsis tamsus azuolas. Sienas darem baltas, grindys beveik juodos. O plyteles tarp spinteliu rinkom toki geles ornamenta is Dvarcioniu keramikos. Ta gele labai panasi i spinteliu spalva, plyteliu pagrindas baltas. Is vis pirmame namo aukste derinom balta, raudona ir juoda spalvas. Ir man pvz. grazu. Ir manes niekas neitikintu blankiai darytis. gun_bandana.gif  O tai visur pas kitus sviesios grindys, sviesus laiptai, sienos kokios gelsvos ir daugiau karaliauja ruda... Man tai nepatinka. Musu net laiptai beicuoti juoda spalva. Na, bet kiekvienam pagal skoni...Jei noresi galesiu atsiusti tau kokiu musu namo foto.  smile.gif

Balta-raudona-juoda yra klasikinis derinukas, tikrai nieko naujo neišradot, bet smagu, kad turit skonį ir žinot, kur sustoti smile.gif 4u.gif
Ryškiai ar švelniai - čia jau pagal kiekvieno individualų skonį, bet bordo-rožinė-salotinė - baikit bajerius doctor.gif bash.gif pasidomėkit spalvų derinimo taisyklėmis book.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 06 18, 16:20)
Pas mus virtuve bordine beveik. Stalvirsis tamsus azuolas. Sienas darem baltas, grindys beveik juodos. O plyteles tarp spinteliu rinkom toki geles ornamenta is Dvarcioniu keramikos. Ta gele labai panasi i spinteliu spalva, plyteliu pagrindas baltas. Is vis pirmame namo aukste derinom balta, raudona ir juoda spalvas. Ir man pvz. grazu. Ir manes niekas neitikintu blankiai darytis. gun_bandana.gif  O tai visur pas kitus sviesios grindys, sviesus laiptai, sienos kokios gelsvos ir daugiau karaliauja ruda... Man tai nepatinka. Musu net laiptai beicuoti juoda spalva. Na, bet kiekvienam pagal skoni...Jei noresi galesiu atsiusti tau kokiu musu namo foto.  smile.gif

Oziarage labai idomu butu pamatyt plyteles jau sudetas,tai jei turi foto imesk 4u.gif gali ir i az.laaaabai prasau.
as irgi noriu kazkokio paveiksliuko ant plyteliu,bet fonas kad isliktu sviesus arba aplamai galvoju stikla...tai va tiap ir neapsisprendziu...
Atsakyti
nu siaip pasakymas bordo, rozine ir salotine tai dar nieko nereiskia... buna gi visokių tų rožinių ir salotinių... o kartais ir neitiketini spalvu deriniai "suskamba"...
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2008 06 18, 14:20)
sveikutes.
pasakykit savo nuomone.
mes pradedam gamintis virtuves komplekta, spalva issirinkom tamsiai bordo. sienos-sviesiai rozines. tarpas tarp pakabinamu ir pastatomu spinteliu bus isklijuotas svelniai salotinemis plytelemis.
cia as pati taip spalvas susigalvojau, bet kazi ar bus grazu? blush2.gif  mums patinka ryskios spalvos, sako tik ryskios asmenybes tokias renkasi lotuliukas.gif

visai nenoriu jokiu mediniu spinteliu, palangiu. kaip manot, ar grazu bus? ax.gif  gal kuri kazka panasaus esate maciusios?

Pirmiausiai perskaitau, kad virtuvinis t. bordo ir pagalvoju: taigi labai gražu thumbup.gif nes pati irgi nemėgstu medžio ir jo imitacijos spalvų... Bet... sienos rožinės ir salotinės plytelės.. schmoll.gif gal geriau baltą, smėlio spalvytę ar dramblio kaulo paderink prie tokio ryškaus virtuvinio g.gif kas nors juodo irgi gražu būtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2008 06 18, 20:10)
nu siaip pasakymas bordo, rozine ir salotine tai dar nieko nereiskia... buna gi visokių tų rožinių ir salotinių... o kartais ir neitiketini spalvu deriniai "suskamba"...

Rokinuke jauciu cia nebegrish, tiek aptarta... blush2.gif

gerai sakai, klausimas, kokie tie atspalviai. is tikro, tai imanoma suderinti neitiketinas spalvas. bet vis tiek kol nepamatysiu savo akimis, manau tik dvi is siu triju isvardintu imanoma sutalpinti vienoj erdvej.
Atsakyti
rokinuke tau bent jau patarė (gal tikrai netiks toks spalvų detinys) o aš prašiau kad patartų ir niekas net neiškritikavo ar patarė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2008 06 18, 20:10)
rokinuke tau bent jau patarė (gal tikrai netiks toks spalvų detinys) o aš prašiau kad patartų ir niekas net neiškritikavo ar patarė  verysad.gif

tavo matyt neidomus deriniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 06 18, 08:51)
user posted image

Nauja linija Gorenje Pinaforina.

Saldytuvas turi migtuka " apsviesti" ir paspaudus  dureles tampa permatomos biggrin.gif kainuoja apie 5.800lt  rolleyes.gif

jaaaaa bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif noooorrriuuuuuuu ir as rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2008 06 18, 21:10)
rokinuke tau bent jau patarė (gal tikrai netiks toks spalvų detinys) o aš prašiau kad patartų ir niekas net neiškritikavo ar patarė  verysad.gif

labai matyt visiems uzkliuvo tas spalvu derinys:)
o tavo labai sunku ka patarti. plyteles tai jusu normalios, aisku, suprantu, jei nusibode, gal ir norisi keisti... bet va jei ka pabraizytum, parodytum ka nori daryt, kokias spalvas derinti, mes jau tada tikrai pakritikuotume smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juokutis @ 2008 06 18, 18:50)
Oziarage labai idomu butu pamatyt plyteles jau sudetas,tai jei turi foto imesk  4u.gif gali ir i az.laaaabai prasau.
as irgi noriu kazkokio paveiksliuko ant plyteliu,bet fonas kad isliktu sviesus arba aplamai galvoju stikla...tai va tiap ir neapsisprendziu...

Ryt imesiu... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Kaliteja @ 2008 06 18, 21:10)

Klasuk dar karta g.gif Matyt per tuos darbus neuzmatem schmoll.gif schmoll.gif ax.gif ax.gif ax.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 06 17, 14:45)
Rodyk nors korpusą  mirksiukas.gif Aš tikriausiai tavosios virtuvės labiausiai laukiu  lotuliukas.gif

niu va, nuvaziavau iki namo, o mano virtuvyte uzkrauta viskuo, net alum... nezinu, ar tau cia kas idomaus bus...

permesiu tau i az, nes pasirodo tikrai geda toki bardaka rodyt viesai smile.gif
stalvirsio tiekejai zadejo rytoj suzinot ar jau atveze... ojej, kaip butu gerai 'ant' ilgojo savaitgalio....

Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 06 18, 21:04)
niu va, nuvaziavau iki namo, o mano virtuvyte uzkrauta viskuo, net alum... nezinu, ar tau cia kas idomaus bus...

permesiu tau i az, nes pasirodo tikrai geda toki bardaka rodyt viesai smile.gif
stalvirsio tiekejai zadejo rytoj  suzinot ar jau atveze... ojej, kaip butu gerai 'ant' ilgojo savaitgalio....

Aniaaaa g.gif Sakai ten ir alaus buvo g.gif Ainu tikrint kokį mėgstat, neužmačiau lotuliukas.gif Šutka lotuliukas.gif Lauksim galutinio rezultato 4u.gif
Aš jau kuriu planą kada čia mums vėl iki tos Varšuvos lėkt...man tai jau dega, bet tata aiškina, kad, tipo, pirma plyteles grindines išsiklijuot ir tik tada baldus vežt, bet kad aš neatsimenu, kokia ten ta spalva buvo doh.gif TAi kaip tas plyteles derint doh.gif
Bet gundo ne tiek pati IKEJINĖ virtuvė, kiek azartas, kaip ten bus, kaip pavyks ir pan. Vis tik pačių "šedevras" bus lotuliukas.gif KAd tik jis skersai gerklės neatsistotų lotuliukas.gif
Atsakyti