Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Neffertite_ @ 2008 05 29, 11:28)
Laaabai domiai.  mirksiukas.gif Nežinojau, labai dėkui. Tik kur jų rasti ir kaina turbūt įdomi.

To antro maisytuvo kaina 599lt hansgrohe, viens prie vieno ir su tokiom funkcijom.
Atsakyti
QUOTE(lietutis @ 2008 05 30, 14:03)
To antro maisytuvo kaina 599lt hansgrohe, viens prie vieno ir su tokiom funkcijom.

Dėkui, bet pasirodo nereikia mums tokių maišytuvų, nes langas pas mus neatsidaro. thumbup.gif Tik trikampiu viršuje. Ot kokia aš, namą turiu, o dar nieko apie jį nežinau, nei kaip langai atsidaro... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oraia @ 2008 05 30, 10:26)
Labuka  4u.gif

Skaitau apie jūsų virtuves ir seilę varvinu, nes pati niekaip negaliu apsispręsti. Nelabai ir pasirinkimas didelis, nes virtuvė bute, ne iš didžiausių. O ir dėl spalvų dar abejoju.

Turiu klausimą Ožiaragei. Kas tau baldus gamino Panevėžyje? Seku tavo baldų istoriją jau kurį laiką, tai žinok ir net man pikta pasidarė, kad taip ilgai dirba. Nenorėčiau ant tų pačių užšokti. Jei nenori viešai, tai į až.

Galiu viesai: UAB Plokstuma! Na, bet baldus jau surinko ir as jais tikrai patenkinta kolkas. Butinai foto ikelsiu kai tik viska pabaigsim, t.y. ciaupus visokius sudesim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 05 30, 19:29)
Galiu viesai: UAB Plokstuma! Na, bet baldus jau surinko ir as jais tikrai patenkinta kolkas. Butinai foto ikelsiu kai tik viska pabaigsim, t.y. ciaupus visokius sudesim smile.gif

Na man apie UAB Plokstuma irgi teko girdet nekokiu atsiliepimu. Ten viskas labai ilgai darosi.
Pas pazystamus per 3 savaites tokia virtuve padare meistriukas.

http://www.kompilija.eu/virtuve/
Atsakyti
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 05 31, 13:43)
Na man apie UAB Plokstuma irgi teko girdet nekokiu atsiliepimu. Ten viskas labai ilgai darosi.
Pas pazystamus per 3 savaites tokia virtuve padare meistriukas.

http://www.kompilija.eu/virtuve/

Na nepyk, bet ji ne mano skonio. O ko taip viska balta daret? Ta prasme buitine visa tokia balta? Na nebent labai taupet....Aisku kiekvienam pagal galimybes...Jei ne paslaptis, tai kiek sumokejot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 06 01, 19:48)
Na nepyk, bet ji ne mano skonio. O ko taip viska balta daret? Ta prasme buitine visa tokia balta? Na nebent labai taupet....Aisku kiekvienam pagal galimybes...Jei ne paslaptis, tai kiek sumokejot? g.gif

O mano tėvai nesupranta, kodėl mes viską metalo spalvos norim rolleyes.gif Ir aš jų nekaltinu. Kiekvienam savas skonis 4u.gif
Kažkoks protingas išminčius rašė - jei neturi ką pasakyti, tai geriau patylėk - protinesnė atrodysi.
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 06 01, 20:36)
O mano tėvai nesupranta, kodėl mes viską metalo spalvos norim  rolleyes.gif  Ir aš jų nekaltinu. Kiekvienam savas skonis 4u.gif
Kažkoks protingas išminčius rašė - jei neturi ką pasakyti, tai geriau patylėk - protinesnė atrodysi.

Dar sako- na vkus i cviet- druzej niet. 4u.gif
Man šitas posakis labai patinka, kai su kuom nors nesutariam dėl spalvų ar skonio. rolleyes.gif
Atsakyti
O aš taip pat svajoju kur nors rasti baltą įmontuojamą buitinę techniką. Dėl grožio - kiekvienam savo, bet man daug svarbiau, kad baltą paviršių daug lengviau prižiūrėti nei metalo spalvos. Man taip nusibodo bute kiekvieną kartą nuvalyti, o paskui dar "nublizginti" dujinę kaitlentę, kad kitos tokios tikrai nesirinkčiau. Na, gal ir neteks, nes name nebus dujų virtuvėje. Bet tikrai galiu patikinti, kad metalo paviršių priežiūra reikalauja daugiau dėmesio ir laiko.
Atsakyti
Žavumėlis ax.gif http://www.shutterst...-rendering.html
Arba čia - priderintos lubos bigsmile.gif http://www.shutterst...-rendering.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agente009: 02 birželio 2008 - 08:37
QUOTE(AGI @ 2008 06 02, 08:34)
O aš taip pat svajoju kur nors rasti baltą įmontuojamą buitinę techniką. Dėl grožio - kiekvienam savo, bet man daug svarbiau, kad baltą paviršių daug lengviau prižiūrėti nei metalo spalvos. Man taip nusibodo bute kiekvieną kartą nuvalyti, o paskui dar "nublizginti" dujinę kaitlentę, kad kitos tokios tikrai nesirinkčiau. Na, gal ir neteks, nes name nebus dujų virtuvėje. Bet tikrai galiu patikinti, kad metalo paviršių priežiūra reikalauja daugiau dėmesio ir laiko.

Dėl to pritariu drinks_cheers.gif Turiu namuose juodo paviršiaus tai baigiu prasikeikti ir dulkės ir kiekvienas pirščiukas ir pastoviai blizginti turiu kaip kokį veidrodį... O metalo spalvos buitinė technka yra dvejopa net nežinau kaip nupasakoti, bet tas metalas toks pilkesnis yra ne toks pretenzingas doh.gif Aišku priežiūros irgi reikalauja, bet bent jau nesimato pirštai ir nereikia blizginti kaip veidrodžio wub.gif
Papildyta:
QUOTE(agente009 @ 2008 06 02, 09:37)

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimvyda: 02 birželio 2008 - 08:40
balta įmontuojama buitinė technika yra 4u.gif mačiau Senukuose tikrai, ir kaina mažesnė, nei metalo, tik dabar tiksliai neatsimenu kas gamintojas, arba Beko, arba Hansa, kažkuri iš šių 4u.gif ir tik vieno modelio, ta prasme, kad kaitlentė tik 1 ir orkaitė tik 1, jokio pasirinkimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewute @ 2008 06 02, 09:47)
balta įmontuojama buitinė technika yra  4u.gif  mačiau Senukuose tikrai, ir kaina mažesnė, nei metalo, tik dabar tiksliai neatsimenu kas gamintojas, arba Beko, arba Hansa, kažkuri iš šių  4u.gif ir tik vieno modelio, ta prasme, kad kaitlentė tik 1 ir orkaitė tik 1, jokio pasirinkimo  smile.gif

ne baltą, bet tokią ~ smėlio spalvos kaitlentę mačiau Fagor, man labai patiko, jei stalviršis būtų šviesesnis, būtume tikrai ją pirkę.
Atsakyti