Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Ewute @ 2008 06 17, 17:16)
nu dedu nuorodą, tik labai mažas vaizdas, persiprašau, nes su kompu nebaisiai draugauju, MB viską daro už mane, išskyrus wordą  lotuliukas.gif

mano virtuvė iš karto pakomentuoju - ten kampe kur yra tuščia, tai bus tokia kiap ir pakyla, ant jos stovės filtras ir virdulys, kitur nėra kur dėti daugiau, arba nebent ant vienintelio 60 cm darbastalio  doh.gif  šalia gartraukio, kur tik viršus matosi,  bus buteliams lentynos, tik jos ne kvadratinės, o zigzagu padarytos bus  smile.gif , kitoje pusėje, kur nedidelė spintelė, o virš jos atviros lentynos, tai spintelė - duoninė, kad nereikėtų papildomo daikto man vėlgi ant vienintelio darbastalio ar dar blogiau, ant palangės  doh.gif  spalvos irgi ne tokios bus, kol kas esu apsistojusi ties eggerio gelsvo zebrano fasado, o karkasas, stalviršis ir sieninė plokštė balintas ąžuolas  smile.gif

Siap nieko per daug ir neprigalvosi. Yra kaip yra.
Labai patiko mintis su duonine. O del vyno lentynu, vynui reikia saldytuvo , o ne tokiu lentynu mirksiukas.gif
Gal bandyciau kiek lengvesne ja padaryti, gal stikla ivesti virs duonines. Bet irgi bus vienisas. g.gif
Pazaisk su spalvom
Atsakyti
nu įdėjau didesnį vaizdą, ačiū Iriskai, kad išmokė 4u.gif thumbup.gif

su spalvom tai norėjau daryti viršutines vanilės spalvos, o apatines bordavas, tik dėl karkaso tada nesugalvojau ir stalviršio, reikalas tas, kad dedam laminatą virtuvėje, ne plyteles, tai jau gaunasi 1 spalva, sienos - 2 spalva, tada stalviršis su sienine plokšte ir karkasu - 3 spalva, ir fasadas - 4 spalva, kažkaip kai ne dizainerė, tai bijau per daug spalvų pridėti, galvoju, kad geriau spalvom sužaisti su detalėm smulkiom ax.gif
tos lentynos ne vynui ten, MB brendžiui, ir kitiems stipriems gėrimams biggrin.gif o stiklo baidausi virtuvėje, riebaluoti pirštai ir t.t., o aš neesu iš tų, kurios mėgsta kasdien tvarkytis ir valytis blush2.gif

nuotrauką pakeičiau, o nuorodos ne doh.gif Virtuvė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ewute: 17 birželio 2008 - 18:01
QUOTE(a79 @ 2008 06 17, 14:45)
Net nežinau kaip ten su tais dujininkais. Įtariu, kol pati nesusidursiu, tai nieko konkrečiai ir nežinosiu. Vieni vienaip sako, kiti kitaip, o kaip yra ištikrųjų  doh.gif
Nors dėl to katilo daugiausia negerų minčių kyla
Papildyta:
Rodyk nors korpusą  mirksiukas.gif Aš tikriausiai tavosios virtuvės labiausiai laukiu  lotuliukas.gif
Jei nenori neužbaigto rezultato viešai demonstruot, tai gal patyliukais man į meilą kokį mažiuką paveiksliuką atsiųstum  blush2.gif
Užsikabliavau ant šitos idėjos, kad patiems virtuvę susiprojektuot ir paskui susirinkt, tai labai įdomu relybėj jau ką nors pamatyt.
Labai domina, kaip sekėsi susirinkt baldus... Ar labai sudėtingas procesas?

su surinkimu nieko sunkaus, yra visos intrukcijos, svarbiausia viskjas skaityt ir laikytis. kiti sakė ir per vieną dieną galima susirinkt viską. vyras tuos korpusus per viena vakara sukonstravo, bet va reik stalviršio laukt, negalim dėl durelių ir viso kito....

jokios čia gėdos, galėsiu nulėkt nufotkint, nors dar nelabai ka ten is tu baltu korpusu pamatysi smile.gif

jau neįsivaizduoji kaip man prailgo tas mano virtuvės laukimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marezagare @ 2008 06 17, 09:37)
labuki mamukai,
gal galit parekomenduoti virtuves baldu meistrus vilniuje ax.gif nenorim prabangiai ir brangiai blush2.gif
vienus susiradom bet jie jau menesi projekta braizo ir kazkaip nenubraizo. kazkokis kosmaras. o butas jau baigiamas tvarkyti, bet negalesim isikraustyt kol virtuves nebus verysad.gif
buciau labai dekinga...

penktadienį jau mano virtuvikė atvažiuoja ir buitinė technika kartu 4u.gif tad jei liksiu patenkinta, galėsiu mestelt tel mirksiukas.gif š mirksiukas.gif iaip aš buvau mačiusi jų gamintus baldus, kaip ir viskas ok atrodė ax.gif
QUOTE(a79 @ 2008 06 17, 10:53)
Sakykit kas gerai, kas blogai. Į šitą paveiksliuką spoksau jau n laiko ir nežinau ar man patinka  doh.gif

user posted image

aš orkaitę visgi dėčiau po virykle g.gif susidarko vaizdas man kai ji akių lygyje, gal ir patogu, bet ne kasdien naudoji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewute @ 2008 06 17, 17:59)

nuotrauką pakeičiau, o nuorodos ne  doh.gif  Virtuvė

nerodo man g.gif sako, "path not found" schmoll.gif
Atsakyti
sveikos, mergaites,

niu neiskenciau ir as, galvoju reik parodyti savo projektuka, gal kazkokiu geru patarimu duosit smile.gif

mano virtuvyte

ten, kur orkaite, tai virs jos mikrobange parodyta, bet is tikruju, tai ja greiciausiai desim salia ant stalvirsio.

desinej pusej prie stalciu dar bus siaura lentynele, nu tokia kaip ranksluostukam, nes ten radiatorius bus, kuris trukdys atsidaryti stalciam. va taip vat. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ewute @ 2008 06 17, 18:59)
nu įdėjau didesnį vaizdą, ačiū Iriskai, kad išmokė  4u.gif  thumbup.gif

su spalvom tai norėjau daryti viršutines vanilės spalvos, o apatines bordavas, tik dėl karkaso tada nesugalvojau ir stalviršio, reikalas tas, kad dedam laminatą virtuvėje, ne plyteles, tai jau gaunasi 1 spalva, sienos - 2 spalva, tada stalviršis su sienine plokšte ir karkasu - 3 spalva, ir fasadas - 4 spalva, kažkaip kai ne dizainerė, tai bijau per daug spalvų pridėti, galvoju, kad geriau spalvom sužaisti su detalėm smulkiom ax.gif
tos lentynos ne vynui ten, MB brendžiui, ir kitiems stipriems gėrimams  biggrin.gif  o stiklo baidausi virtuvėje, riebaluoti pirštai ir t.t., o aš neesu iš tų, kurios mėgsta kasdien tvarkytis ir valytis blush2.gif

nuotrauką pakeičiau, o nuorodos ne  doh.gif  Virtuvė

virsuj nedaryk laiptu, vienodo aukscio spinteles visas geriau.
o kokios spalvos sienos? jei neutrali, beveik balta spalva, tai ji tikrai nesipjaus.
o stalvirsis gali buti laminato imitacija, toks pats, arba kito atspalvio, bet tokio pat rasto, manau galima graziai suderint.
ir va is viso tik dvi-trys spalvos lieka... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(1rma @ 2008 06 17, 22:12)
sveikos, mergaites,

niu neiskenciau ir as, galvoju reik parodyti savo projektuka, gal kazkokiu geru patarimu duosit smile.gif

mano virtuvyte

ten, kur orkaite, tai virs jos mikrobange parodyta, bet is tikruju, tai ja greiciausiai desim salia ant stalvirsio.

desinej pusej prie stalciu dar bus siaura lentynele, nu tokia kaip ranksluostukam, nes ten radiatorius bus, kuris trukdys atsidaryti stalciam. va taip vat. smile.gif

man kazkaip akys raibsta, kai vidines lentynos matosi, sunkiau bendra vaizda pagaut, bet man rodos labai idomi virutvyte bus pas jus.
tik darbinios talvirsio ir taip mazai, ar tikrai norit dar ir mikrobange ant jo det? jei turit neimontuojama ir norit ja panaudot, tai geriau jau i spintele, kaip imontuojama slepkit, juk galit ir uz dureliu ja padaryt.

beje, nezinau, kokia planuojat indaplove, bet as deciau pilnai imonuojama, kad jos virsutines paneles nesimatytu.
Atsakyti
QUOTE(1rma @ 2008 06 17, 22:12)
sveikos, mergaites,

mano virtuvyte

Niugi vos neidentiskas variantas kaip pas mus wub.gif Pasakysiu kokius patarimus mums dave baldininkas gal ir Jums pades. Visu pirma jei galit stumkit garintuva daugiau į šoną laimėsit didesnį darbastalį,o ir šiaip yra patogiau kai eina kriauklė darbastalis ir tik poto kaitlentė... Aišku jei yra galimybės mirksiukas.gif
Kitas patarimas, kuriuo mes tikrai naudosimės, tai toje sienoje kur pas jus šaldytuvas ir orkaitė ( ir pas mus biggrin.gif ) visas spinteles daryti iki pat viršaus vietoje atvirų pasibandyk su Alno tikrai tvarkingiau atrodo,o ir pasidėjimo prasme thumbup.gif
Pora puslapėlių atgal buvau įdėjus ir mūsų projektėli mirksiukas.gif
Aišku kiekviena šeimininkė renkasi kas jei patogiausia, o aš čia parašiau tik tai ką mums patarė wub.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
QUOTE(Irongė @ 2008 06 18, 07:09)
virsuj nedaryk laiptu, vienodo aukscio spinteles visas geriau.
o kokios spalvos sienos? jei neutrali, beveik balta spalva, tai ji tikrai nesipjaus. 
o stalvirsis gali buti laminato imitacija, toks pats, arba kito atspalvio, bet tokio pat rasto, manau galima graziai suderint.
ir va is viso tik dvi-trys spalvos lieka... smile.gif

ten laipto nebus, bus plokštė, kuri dengs vamzdžius ir ta plokštė eis per visų spintelių viršų, kad dujų vamzdžio nesimatytų smile.gif

dėl stalviršio gera idėja thumbup.gif tik tada kitas dalykas - turiu rinktis vienspalvį fasadą, o jau prisisvaigau apie zebrano gelsvą, o prie jos reikia kad kuo mažiau rašto būtų, nes labai mirgu margu tada, o vienspalvio ir beraščio stalviršio nenoriu, nes tada labai matysis visi įbrėžimai. nu bet gal dar persigalvosiu ir vis tik dėsiu vanilę ir bordo, nežinau, kol dar nereikia rinktis, tai galiu ir pasigalvoti smile.gif
Atsakyti
Kadangi mokausi ikelti foto (nes greitai jau virtuvele savo teks parodyti), tai ikeliu musu maisytuva virtuvini...Gal kas jau naudojasi tokiu?
user posted image

Jeeee isejo!!!!
Aciu tau a79 uz pagalba!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 18 birželio 2008 - 08:38
QUOTE(Ewute @ 2008 06 18, 09:16)
labas rytas 4u.gif

ten laipto nebus, bus plokštė, kuri dengs vamzdžius ir ta plokštė eis per visų spintelių viršų, kad dujų vamzdžio nesimatytų  smile.gif

dėl stalviršio gera idėja  thumbup.gif  tik tada kitas dalykas - turiu rinktis vienspalvį fasadą, o jau prisisvaigau apie zebrano gelsvą, o prie jos reikia kad kuo mažiau rašto būtų, nes labai mirgu margu tada, o vienspalvio ir beraščio stalviršio nenoriu, nes tada labai matysis visi įbrėžimai. nu bet gal dar persigalvosiu ir vis tik dėsiu vanilę ir bordo, nežinau, kol dar nereikia rinktis, tai galiu ir pasigalvoti smile.gif

o tu paziurek kaip tau stalvirsis vienspalvio akmens imitacija (jei laminata ruosies det), tai neturetu matytis jokiu ibrezimu, nes lyg ir vienos splavos, bet pavirsius toks lyg ir nera lygus visai. mes tai is Eggerio toki ssirinkom.

del tos plokstes virsuj taip ir nesupratau paaiskinimo, niu bet ne esme, bet turejau omeny brezinyje auksta spintele yra zemesne, nei sienines, tai reiktu islyginti ju lygius virsuj.

nors is tikro vaniles ir bordo ideja man atrodo tokai originalesnes, tavo vietoj tikrai paieskociau derinio su laminatiniu stalvirsiu. dabar zebranas ir taip labai jau populiarus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irongė: 18 birželio 2008 - 08:42
user posted image

Nauja linija Gorenje Pinaforina.

Saldytuvas turi migtuka " apsviesti" ir paspaudus dureles tampa permatomos biggrin.gif kainuoja apie 5.800lt rolleyes.gif
Atsakyti