Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(a79 @ 2008 06 17, 14:30)
Vėl IKEA programa su manim nedraugauja  doh.gif Niekaip neleidžia man ten į kampą įkišt spintelės su žaliuze. Atrodo ir išmatavimai tinka, bet niekaip  schmoll.gif

O tau su dujininkais paskui bėdų nebus, kai iš apačios spintelę uždarą padarysi? Aš apie tai neišmanau, bet draugai darėsi iš apačios atvirą spintelę, gal kokie reikalavimai tam yra?
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2008 06 17, 14:19)
O tau su dujininkais paskui bėdų nebus, kai iš apačios spintelę uždarą padarysi? Aš apie tai neišmanau, bet draugai darėsi iš apačios atvirą spintelę, gal kokie reikalavimai tam yra?

o tai buna, kad jie ateina ir tikrina? doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 06 17, 13:59)
Vistiek nepasiduoda provokacijoms  g.gif

Ironge, gal jau turi savo virtuvės foto? PAs tave juk iš IKEJOS?

ojj, su ta virtuve....
mes tik korpusus susistatę, laukiam stalviršio, užsisakėm Eggeri, sakė už kelių dienų bus, o paskui pasirodo nėra, reikia laukt kol atveš gaaaliki menesio galo ... doh.gif

tai dabar laukiam nesulaukiam, nes kito varianto neturiu, jau ir kriauklę nusipirkau pagal tą laminatą....
Papildyta:
QUOTE(a79 @ 2008 06 17, 13:30)
Vėl IKEA programa su manim nedraugauja  doh.gif Niekaip neleidžia man ten į kampą įkišt spintelės su žaliuze. Atrodo ir išmatavimai tinka, bet niekaip  schmoll.gif

matyt kokio milimetro truksta ir neleidzia. siaip su shift klavisu berods leidzia bet kur pastumt, bet as pastumdavau kitas salia esancias is pradziu, ir tada jau istacius kampine, kitas prilipdydavau.
Papildyta:
QUOTE(Iriska @ 2008 06 17, 12:51)
thumbup.gif ta pati pasiuliau viena zinute auksciau  lotuliukas.gif

aha, tuo paciu metu rasem, vienodos idejos abiem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2008 06 17, 13:19)

Net nežinau kaip ten su tais dujininkais. Įtariu, kol pati nesusidursiu, tai nieko konkrečiai ir nežinosiu. Vieni vienaip sako, kiti kitaip, o kaip yra ištikrųjų doh.gif
Nors dėl to katilo daugiausia negerų minčių kyla
Papildyta:
QUOTE(Irongė @ 2008 06 17, 13:34)
ojj, su ta virtuve....
mes tik korpusus susistatę, laukiam stalviršio, užsisakėm Eggeri, sakė už kelių dienų bus, o paskui pasirodo nėra, reikia laukt kol atveš gaaaliki menesio galo ...  doh.gif

Rodyk nors korpusą mirksiukas.gif Aš tikriausiai tavosios virtuvės labiausiai laukiu lotuliukas.gif
Jei nenori neužbaigto rezultato viešai demonstruot, tai gal patyliukais man į meilą kokį mažiuką paveiksliuką atsiųstum blush2.gif
Užsikabliavau ant šitos idėjos, kad patiems virtuvę susiprojektuot ir paskui susirinkt, tai labai įdomu relybėj jau ką nors pamatyt.
Labai domina, kaip sekėsi susirinkt baldus... Ar labai sudėtingas procesas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 17 birželio 2008 - 13:46
laba diena 4u.gif

ir aš su savo 5,9 kv.m. virtuvės projektu vargau kelis mėn, kaip ir viskas, tik sienos nepastatytos, negali baldininkas išsimatuoti tiksliai (pirminiai matavimai jau padaryti balandžio mėn, tada nugriovėm sienas, nes nestabilios, laukiu kol pastatys, jau lyg turėtų šią savaitę pradėti, ale MB tinginys, nu žodžiu... ax.gif doh.gif ) tik jūs man papasakokit kaip jūs alno projektus čia įkeliat, ir aš noriu parodyti, gal kam kils dar kokių idėjų ar pasimatys mano žioplumas koks doh.gif
Atsakyti
Gali per print screen daryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2008 06 17, 14:59)
Gali per print screen daryt blush2.gif

blush2.gif galiu, bet nelabai susigaudau kur ir kaip blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes.Turbut nelabai i tema paklausiu,bet nezinau ka daryt,gal kuri patart galetumet.Virtuveje isidejome dujine kaitlente,o po ja norim det ne orkaite,bet skalbimo masina.sakykit,ar galima skalb.masina det po kaitlente? g.gif gal kuri taip pasidariusi pas save namuose
Atsakyti
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 16, 17:35)
nu jo garaze tokios apyvartos nepadarytu.
googlej radau

keistokai skamba.  smile.gif
mazokai pelno.

O man, tai keistoka buvo tai, kad tarp garaziniu ir firmu (Alantas, Hanak ir pan.) nera dideliu kainu skirtumu. Sakyciau garaziniai labai daug tada uzsipraso. Turiu itarima, kad tave kazkas sieja su "garaziniais" (nieko blogo apie juos negaliu pasakyti, net atvirksciai, jie taip pat gamina puikius baldus) , todel taip neobjektyviai viska vertini. Ir kiek teko pastebeti is tavo postu, tai esi is tu zmoniu, kurie galvoja, kad ju nuomone yra vienintele teisinga. mirksiukas.gif As likau patenkinta Alanto darbu. Du menesius kamavau dizainere (na tiesiog mano toks bruozas keisti savo norus), kuri tikrai isiklausydavo i mano pageidavimus, ir jei pas juos neuzsisakyciau nepaimtu uz tai pinigu. Baldai buvo pagaminti greitai. Nerinko man baldus 2 savaites. O svarbiausiai, tai kokybe tikrai labai gera, garantija 2 metai.
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2008 06 17, 16:55)
O man, tai keistoka buvo tai, kad tarp garaziniu ir firmu (Alantas, Hanak ir pan.) nera dideliu kainu skirtumu. Sakyciau garaziniai labai daug tada uzsipraso. Turiu itarima, kad tave kazkas sieja su "garaziniais" (nieko blogo apie juos negaliu pasakyti, net atvirksciai, jie taip pat gamina puikius baldus) , todel taip neobjektyviai viska vertini.  Ir kiek teko pastebeti is tavo postu, tai esi is tu zmoniu, kurie galvoja, kad ju  nuomone yra vienintele teisinga.  mirksiukas.gif As likau patenkinta Alanto darbu. Du menesius kamavau dizainere (na tiesiog mano toks bruozas keisti savo norus), kuri tikrai isiklausydavo i mano pageidavimus, ir jei pas juos neuzsisakyciau nepaimtu uz tai pinigu. Baldai buvo pagaminti greitai. Nerinko man baldus 2 savaites. O svarbiausiai, tai kokybe tikrai labai gera, garantija 2 metai.

pas draugus, kurie berots vokei baldus dare, kazhkas ar tai atsisuko, ar neuzsidarinejo dureles. Vienu zodziu reikejo garantini pritaikyti. Tai atvaziavo ir sutaise, pakeite, neesme.
Garazininkai turi tokia savybe, keisti telefonus-adresus. Jokiu garantiju,kad po menesio tau neprades ta virtuve bireti.

Cia isimtis jokiu budu netaisykle.

Patys ziuresim i kaina, nei i vieta. Bet rekomendacijos manau butinos.
Atsakyti
nu dedu nuorodą, tik labai mažas vaizdas, persiprašau, nes su kompu nebaisiai draugauju, MB viską daro už mane, išskyrus wordą lotuliukas.gif

mano virtuvė iš karto pakomentuoju - ten kampe kur yra tuščia, tai bus tokia kiap ir pakyla, ant jos stovės filtras ir virdulys, kitur nėra kur dėti daugiau, arba nebent ant vienintelio 60 cm darbastalio doh.gif šalia gartraukio, kur tik viršus matosi, bus buteliams lentynos, tik jos ne kvadratinės, o zigzagu padarytos bus smile.gif , kitoje pusėje, kur nedidelė spintelė, o virš jos atviros lentynos, tai spintelė - duoninė, kad nereikėtų papildomo daikto man vėlgi ant vienintelio darbastalio ar dar blogiau, ant palangės doh.gif spalvos irgi ne tokios bus, kol kas esu apsistojusi ties eggerio gelsvo zebrano fasado, o karkasas, stalviršis ir sieninė plokštė balintas ąžuolas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 06 17, 17:09)
pas draugus, kurie berots vokei baldus dare, kazhkas ar tai atsisuko, ar neuzsidarinejo dureles. Vienu zodziu reikejo garantini pritaikyti. Tai atvaziavo ir sutaise, pakeite, neesme.
Garazininkai turi tokia savybe, keisti telefonus-adresus. Jokiu garantiju,kad po menesio tau neprades ta virtuve bireti.

Cia isimtis jokiu budu netaisykle.

Patys ziuresim i kaina, nei i vieta. Bet rekomendacijos manau butinos.

Mums kaina taip pat buvp svarbi. Bet kadangi tarp visu firmu ir firmeliu jinai nezenkliai skyresi, tai uzsisakeme ten, kur mums atrode geriausiai. Likau labai patenkinta.
Atsakyti