Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(a79 @ 2008 06 17, 10:39)
Miargos, baikit pjautis  lotuliukas.gif Geriau daugiau foto ir idėjų, o tai aš toliau sėkmingai spoksau į savo virtuvės paveiksliuką ant ekrano  doh.gif Ir toliau grybauju, o jau dega... Ir dar sienų spalvas reiks išsirinkt, tad baikit čia nesąmones, ir įdėkit kokį super duper paveiksliuką, kad pamačius protelis nušvistų, kad čia jau mano  mirksiukas.gif

Pas mane 7 (tfu vos nepasakiau arai  doh.gif ) kvadratai ir dar dujų katilas ant sienos eismą reguliuojantis.

QUOTE(a79 @ 2008 06 17, 11:53)
Sakykit kas gerai, kas blogai. Į šitą paveiksliuką spoksau jau n laiko ir nežinau ar man patinka  doh.gif

user posted image

nu vo norejau jau duot velniu kad greiciau keltum cia, ale mano akys daba labai apsimiegoje, nieko as ten neiziuriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 06 17, 11:39)
nu vo norejau jau duot velniu kad greiciau keltum cia, ale mano akys daba labai apsimiegoje, nieko as ten neiziuriu doh.gif

Prisipažinsiu, kad ir pati nedaug tokiam "dideliam" paveiksliuke įžibinu, bet kad didenio įkelt nemoku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 06 17, 12:28)
Pritariu dėl spintelių skirtingų dydžių, bet kad katilas visą eismą reguliuoja  doh.gif Ir jei visas spinteles katilo spintelės dydžio daryt, tai jos bus labai didelės, bet čia dar niekis. Tik kad pats katilas per daug žemai kabo ir jei pagal jį sulygiuot visas pakabinamas, tai jos kabės tik kažkur 20 cm (gal keliais cm ir aukščiau) virš pačio stalviršio, vėl negerai.

O tarp gartraukio ir šaldytuvo planuoju tik lentynas daryt. Bet programoj neradau kaip jas "pakabint" todėl įkišau spintelę

O tu nenori pabandyti ta paskutine spintele daryti isvis iki pas stalvirsio. RAdau tik toki varianta, bet mintis bus aiski g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 06 17, 12:28)
Pritariu dėl spintelių skirtingų dydžių, bet kad katilas visą eismą reguliuoja  doh.gif Ir jei visas spinteles katilo spintelės dydžio daryt, tai jos bus labai didelės, bet čia dar niekis. Tik kad pats katilas per daug žemai kabo ir jei pagal jį sulygiuot visas pakabinamas, tai jos kabės tik kažkur 20 cm (gal keliais cm ir aukščiau) virš pačio stalviršio, vėl negerai.

O tarp gartraukio ir šaldytuvo planuoju tik lentynas daryt. Bet programoj neradau kaip jas "pakabint" todėl įkišau spintelę

tavo vietoj tada jau daryciau nepakelta orkaite, jau geriau i orakite zemiau pasilenkt, negu aptaskyta spinteles sienele istisai valyt. tai IKEA programeles variantas geriau atrodo tada.
bet lygius spinteliu tai galima kaip nors suderinti? nes atrodo nekaip toks chaosas. o ka jei daryti imontuojama gartrauki, ir spinteles vienodo lygio visur, isskyrus ta katilo spintele, tada kazkaip harmoningiau atrodytu.

arba kaip dabar, visas pakabinamas normalaus lygio ir vienodo aukscio , o katilo spintele nuvest iki pat stalvirsio. tada manau atrodytu geriausiai.
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 06 17, 12:47)
tavo vietoj tada jau daryciau nepakelta orkaite, jau geriau i orakite zemiau pasilenkt, negu aptaskyta spinteles sienele istisai valyt. tai IKEA programeles variantas geriau atrodo tada.
bet lygius spinteliu tai galima kaip nors suderinti? nes atrodo nekaip toks chaosas. o ka jei daryti imontuojama gartrauki, ir spinteles vienodo lygio visur, isskyrus ta katilo spintele, tada kazkaip harmoningiau atrodytu.

arba kaip dabar, visas pakabinamas normalaus lygio ir vienodo aukscio , o katilo spintele nuvest iki pat stalvirsio. tada manau atrodytu geriausiai.

as ir pritarciau šiai nuomonei g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 06 17, 12:47)

thumbup.gif ta pati pasiuliau viena zinute auksciau lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif na svarbu,kad šie patarimai būtų naudingi būsimai virtuvytei 4u.gif
Atsakyti
Miargos, jūs genijai drinks_cheers.gif
Einu IKEJINIO savo projektuko taisyt. Ir kaip aš pati su tuo katilu taip nesumasciau doh.gif
Atrodo ir protinga, ir graži ... a vat nedabangavo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 06 17, 13:14)
Miargos, jūs genijai  drinks_cheers.gif
Einu IKEJINIO savo projektuko taisyt. Ir kaip aš pati su tuo katilu taip nesumasciau  doh.gif
Atrodo ir protinga, ir graži ... a vat nedabangavo  doh.gif  lotuliukas.gif

lauksim naujo projektuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 06 17, 11:47)

Vėl IKEA programa su manim nedraugauja doh.gif Niekaip neleidžia man ten į kampą įkišt spintelės su žaliuze. Atrodo ir išmatavimai tinka, bet niekaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 06 17, 13:30)
Vėl IKEA programa su manim nedraugauja  doh.gif Niekaip neleidžia man ten į kampą įkišt spintelės su žaliuze. Atrodo ir išmatavimai tinka, bet niekaip  schmoll.gif

Gal su alno pabandyk. g.gif arba atstumk salia esancias spinteles ir tada i tuscia kampa padek nauja, o pauskui jau tas pristumsi. g.gif
Atsakyti
Vistiek nepasiduoda provokacijoms g.gif

Ironge, gal jau turi savo virtuvės foto? PAs tave juk iš IKEJOS?
Atsakyti