Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

o cia visai ne i temą klausimukas 4u.gif
nesupykit.....
bet kaip čia idėti foto? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgitaVasiliauskiene @ 2008 06 17, 10:43)
o cia visai ne i temą klausimukas 4u.gif
nesupykit.....
bet kaip čia idėti foto? g.gif  blush2.gif

jeigu foto is kompo, tada gerai veikia www.radikal.ru , ten pakraunat savo nuotrauka ir nuoroda nukopijuojate paspaude cia migtuka IMG , kai rasysite atsakima.

Nuoroda is interneto tas pats nukopijuojate, kad butu galune .jpg ir tada per IMG idedate cia. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(a79 @ 2008 06 17, 10:39)
Miargos, baikit pjautis  lotuliukas.gif Geriau daugiau foto ir idėjų, o tai aš toliau sėkmingai spoksau į savo virtuvės paveiksliuką ant ekrano  doh.gif Ir toliau grybauju, o jau dega... Ir dar sienų spalvas reiks išsirinkt, tad baikit čia nesąmones, ir įdėkit kokį super duper paveiksliuką, kad pamačius protelis nušvistų, kad čia jau mano  mirksiukas.gif

Pas mane 7 (tfu vos nepasakiau arai  doh.gif ) kvadratai ir dar dujų katilas ant sienos eismą reguliuojantis.

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
man kazkaip nesigauna...o kuria nuoroda nukopijuoti. ten ismeta daug ju...tai taip ir vargstu, nes nei viena netinka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oziarage: 17 birželio 2008 - 10:23

Sakykit kas gerai, kas blogai. Į šitą paveiksliuką spoksau jau n laiko ir nežinau ar man patinka doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 06 17, 11:53)
Sakykit kas gerai, kas blogai. Į šitą paveiksliuką spoksau jau n laiko ir nežinau ar man patinka  doh.gif

user posted image

man tai viskas chiki atrodo.
tik va gal atsisakyciau vienos kabancios spinteles, kur prie gartraukio ir siek tiek gartrauki su kaitlente i ta puse paslinkciau.

paveiksliukas tik labai mazas, sunku ka iziuret.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irongė: 17 birželio 2008 - 10:56
TAi kad neišeina viryklės jau niekur stumt, nes salia jos indaplovė. Ir šiaip nelabai paisdėjimui vietos yra, nes antroji spintelė nuo gartraukio, ta visai prie sienos, slepia dujų katilą.
Tuoj dar viena varianta įdesiu, kad tema atsigautų, o tai jau į lankas nužygiavo lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 17 birželio 2008 - 11:10
QUOTE(a79 @ 2008 06 17, 12:02)
TAi kad neišeina viryklės jau niekur stumt, nes salia jos indaplovė. Ir šiaip nelabai paisdėjimui vietos yra, nes antroji spintelė nuo gartraukio, ta visai prie sienos, slepia dujų katilą.
Tuoj dar viena varianta įdesiu, kad tema atsigautų, o tai jau į lankas nužygiavo  lotuliukas.gif

aij, tai tada ir taip gerai atrodo, as tik galvojau kad ta spintele tiap nesitaskytu, gerai butu patraukt. o tu nenori padaryti tas kabancias tada bent jau vienodo aukscio, nes tas laiptuotumas isderina vaizdeli.
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 06 17, 11:53)
Sakykit kas gerai, kas blogai. Į šitą paveiksliuką spoksau jau n laiko ir nežinau ar man patinka  doh.gif

user posted image

Pas mane panašus variantas tik tiek, kad aš labai noriu prie lango dėti stalą...
O katilą išsiprašiau, kad nukištų į kitą sieną, kad galėčiau tada toje sienoje spinteles iki pat lubų daryti ir uždengti visokius vamzdžius ir skaitliuką doh.gif

user posted image

user posted image

Čia bandėm pasiprojektuoti:)
Atsakyti
Nesuprantu kaip iš pfotobucket didesnę fotkę įkelt, šitoj įtariu visai nieko nesimatys doh.gif

user posted image

Šitas paveiksliukas tai jau mano pačios šedevras su IKEA programėle...
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 06 17, 10:53)

user posted image

Zinai, man asmeniskai kaitlente siek tiek per arti prie sienos, kur orkaite. Senajam bute panasiai buvo: kaitlente nuo sienos atitraukta buvo gal tik 15cm, tai man ir nepatogu buvo, ir siena greit apsinesdavo visokiais riebalais.
Ir kaip Ironge sake, ta spintele prie gartraukio mesciau lauk g.gif ARba bent vienodo aukscio padaryt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Macarena: 17 birželio 2008 - 11:24
QUOTE(a79 @ 2008 06 17, 12:17)
Nesuprantu kaip iš pfotobucket didesnę fotkę įkelt, šitoj įtariu visai nieko nesimatys  doh.gif

user posted image

Šitas paveiksliukas tai jau mano pačios šedevras su IKEA programėle...

bandyk su www.radikal.ru foto ikelti.

Man uzkliuna skirtingas spinteliu lygis, kodel taip? Gal suvienodinti galima, kazhkoio haoso inesha. g.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Macarena @ 2008 06 17, 12:20)
Zinai, man asmeniskai kaitlente siek tiek per arti prie sienos, kur orkaite. Senajam bute panasiai buvo: kaitlente nuo sienos atitraukta buvo gal tik 15cm, tai man ir nepatogu buvo, ir siena greit apsinesdavo visokiais riebalais.
Ir kaip Ironge sake, ta spintele prie gartraukio mesciau lauk  g.gif ARba bent vienodo aukscio padaryt

pasmus dabar panasiai, tai didesne keptuve jau netelpa. Musu atveju i duonine remiasi.
Atsakyti
Pritariu dėl spintelių skirtingų dydžių, bet kad katilas visą eismą reguliuoja doh.gif Ir jei visas spinteles katilo spintelės dydžio daryt, tai jos bus labai didelės, bet čia dar niekis. Tik kad pats katilas per daug žemai kabo ir jei pagal jį sulygiuot visas pakabinamas, tai jos kabės tik kažkur 20 cm (gal keliais cm ir aukščiau) virš pačio stalviršio, vėl negerai.

O tarp gartraukio ir šaldytuvo planuoju tik lentynas daryt. Bet programoj neradau kaip jas "pakabint" todėl įkišau spintelę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 17 birželio 2008 - 11:29