o cia visai ne i temą klausimukas
nesupykit.....
bet kaip čia idėti foto?
QUOTE(JurgitaVasiliauskiene @ 2008 06 17, 10:43)
jeigu foto is kompo, tada gerai veikia www.radikal.ru , ten pakraunat savo nuotrauka ir nuoroda nukopijuojate paspaude cia migtuka IMG , kai rasysite atsakima.
Nuoroda is interneto tas pats nukopijuojate, kad butu galune .jpg ir tada per IMG idedate cia.
Papildyta:
QUOTE(a79 @ 2008 06 17, 10:39)
Miargos, baikit pjautis Geriau daugiau foto ir idėjų, o tai aš toliau sėkmingai spoksau į savo virtuvės paveiksliuką ant ekrano Ir toliau grybauju, o jau dega... Ir dar sienų spalvas reiks išsirinkt, tad baikit čia nesąmones, ir įdėkit kokį super duper paveiksliuką, kad pamačius protelis nušvistų, kad čia jau mano
Pas mane 7 (tfu vos nepasakiau arai ) kvadratai ir dar dujų katilas ant sienos eismą reguliuojantis.
Pas mane 7 (tfu vos nepasakiau arai ) kvadratai ir dar dujų katilas ant sienos eismą reguliuojantis.
Sakykit kas gerai, kas blogai. Į šitą paveiksliuką spoksau jau n laiko ir nežinau ar man patinka
QUOTE(a79 @ 2008 06 17, 11:53)
Sakykit kas gerai, kas blogai. Į šitą paveiksliuką spoksau jau n laiko ir nežinau ar man patinka
man tai viskas chiki atrodo.
tik va gal atsisakyciau vienos kabancios spinteles, kur prie gartraukio ir siek tiek gartrauki su kaitlente i ta puse paslinkciau.
paveiksliukas tik labai mazas, sunku ka iziuret.
TAi kad neišeina viryklės jau niekur stumt, nes salia jos indaplovė. Ir šiaip nelabai paisdėjimui vietos yra, nes antroji spintelė nuo gartraukio, ta visai prie sienos, slepia dujų katilą.
Tuoj dar viena varianta įdesiu, kad tema atsigautų, o tai jau į lankas nužygiavo
Tuoj dar viena varianta įdesiu, kad tema atsigautų, o tai jau į lankas nužygiavo
QUOTE(a79 @ 2008 06 17, 12:02)
TAi kad neišeina viryklės jau niekur stumt, nes salia jos indaplovė. Ir šiaip nelabai paisdėjimui vietos yra, nes antroji spintelė nuo gartraukio, ta visai prie sienos, slepia dujų katilą.
aij, tai tada ir taip gerai atrodo, as tik galvojau kad ta spintele tiap nesitaskytu, gerai butu patraukt. o tu nenori padaryti tas kabancias tada bent jau vienodo aukscio, nes tas laiptuotumas isderina vaizdeli.
QUOTE(a79 @ 2008 06 17, 11:53)
Pas mane panašus variantas tik tiek, kad aš labai noriu prie lango dėti stalą...
O katilą išsiprašiau, kad nukištų į kitą sieną, kad galėčiau tada toje sienoje spinteles iki pat lubų daryti ir uždengti visokius vamzdžius ir skaitliuką
Čia bandėm pasiprojektuoti:)
Nesuprantu kaip iš pfotobucket didesnę fotkę įkelt, šitoj įtariu visai nieko nesimatys
Šitas paveiksliukas tai jau mano pačios šedevras su IKEA programėle...
QUOTE(a79 @ 2008 06 17, 10:53)
Zinai, man asmeniskai kaitlente siek tiek per arti prie sienos, kur orkaite. Senajam bute panasiai buvo: kaitlente nuo sienos atitraukta buvo gal tik 15cm, tai man ir nepatogu buvo, ir siena greit apsinesdavo visokiais riebalais.
Ir kaip Ironge sake, ta spintele prie gartraukio mesciau lauk ARba bent vienodo aukscio padaryt
QUOTE(a79 @ 2008 06 17, 12:17)
Nesuprantu kaip iš pfotobucket didesnę fotkę įkelt, šitoj įtariu visai nieko nesimatys
bandyk su www.radikal.ru foto ikelti.
Man uzkliuna skirtingas spinteliu lygis, kodel taip? Gal suvienodinti galima, kazhkoio haoso inesha.
Papildyta:
QUOTE(Macarena @ 2008 06 17, 12:20)
Zinai, man asmeniskai kaitlente siek tiek per arti prie sienos, kur orkaite. Senajam bute panasiai buvo: kaitlente nuo sienos atitraukta buvo gal tik 15cm, tai man ir nepatogu buvo, ir siena greit apsinesdavo visokiais riebalais.
Ir kaip Ironge sake, ta spintele prie gartraukio mesciau lauk ARba bent vienodo aukscio padaryt
pasmus dabar panasiai, tai didesne keptuve jau netelpa. Musu atveju i duonine remiasi.
Pritariu dėl spintelių skirtingų dydžių, bet kad katilas visą eismą reguliuoja Ir jei visas spinteles katilo spintelės dydžio daryt, tai jos bus labai didelės, bet čia dar niekis. Tik kad pats katilas per daug žemai kabo ir jei pagal jį sulygiuot visas pakabinamas, tai jos kabės tik kažkur 20 cm (gal keliais cm ir aukščiau) virš pačio stalviršio, vėl negerai.
O tarp gartraukio ir šaldytuvo planuoju tik lentynas daryt. Bet programoj neradau kaip jas "pakabint" todėl įkišau spintelę
O tarp gartraukio ir šaldytuvo planuoju tik lentynas daryt. Bet programoj neradau kaip jas "pakabint" todėl įkišau spintelę