Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(marimacho @ 2008 06 16, 18:45)
na apie puse metu as tikrai sita tada praleidus busiu  g.gif  na nebent gal ta panele, kur pas pazistamus daresi  g.gif

niu bet pvz man zadejo per 6 savaites padaryt, ale veluojas, velniai, skambino siandien, sake kita savaite  doh.gif

o bejeturejau su viena firma reikalu - tai slenkancios sistemos - saunuoliai, daugiau nieko negaliu pasakyt, padare puse laiko greiciau nei zadejo, sudejo net prikibt nebuvo prie ko, taip kruopsciai viska vyrukas man dare, ir netgi namus isvale, ka prisiukslino, netgi siurbli buvo atsivezes, kad jei kartais pridulkins  biggrin.gif  baldus apdangste, niu grazu tiesiog buvo ziureti kaip jis darbavosi, o ir pagamino tikrai daug daug pigiau nei vienas garazinis man pasiule  doh.gif 

virtuviu atzvilgiu man  nepasiseke su firmomis  schmoll.gif

tai kur tu proto bokste buvai tai reikejo ciupt ta meistriuka uz telefono numerio ir nepaleisti. dabar butum dar pareklamavus ji visoms.
Atsakyti
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 16, 17:56)
tai kur tu proto bokste buvai tai reikejo ciupt ta meistriuka uz telefono numerio ir nepaleisti. dabar butum dar pareklamavus ji visoms.

niu nebuvau toks proto bokstas, bet jis net nezinau ar daro baldus ar tik montuoja, nes jis is slenkanciu sistemu pas mani atvaziavo surinkt man jau padarytos spintos biggrin.gif
taigis nebuvau proto bokstas doh.gif

bet tikiuos ir dabar nenusivilsiu, del velavimo galima palaukti, svarbu, kad rezultatas nudziugintu, o ne nuliudintu mane kita savaite g.gif
Atsakyti
QUOTE(agente009 @ 2008 06 16, 08:58)
Ir pas mus kabančių nebus, nors virtuvė nedidelė, bet išsisukom kitaip... jau kaip atsibodo rankas kilnoti, lėkštes dėlioti, vaikai viršutinių lentynų nepasiekia...  doh.gif  laukiu nesulaukiu savo virtuvytės  ax.gif

Indų džiovyklę aš planuoju daryti pastatomoje spintelėje šalia kriauklės. Darysiu du stalčius, viename bus lėkštėms, o viršutiniame įrankiams ir puodeliams. Mano įsivaizdavimu turėtų būti patogu, o realiai patikrinsiu dar negreit biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
apžiūrėjau pirmame puslapuke esančias virtuves. Na ir padariau išvadas kad dauguma ir virtuvių yra dideles kur be problemų galima sudėliot bet ką. O ką daryt turinčioms mažas, kišeninio tipo virtuvėlėm. Trūksta man idėjų juodai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 06 16, 21:55)
Sveikos,
apžiūrėjau pirmame puslapuke esančias virtuves. Na ir padariau išvadas kad dauguma ir virtuvių yra dideles kur be problemų galima sudėliot bet ką. O ką daryt turinčioms mažas, kišeninio tipo virtuvėlėm. Trūksta man idėjų juodai. doh.gif

labai ilgai ir intensyviai galvoti ir planuoti, as savaja vis taisiau puse metu
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 06 16, 07:18)
http://www.brasa.lt/...k_id=6132&but=4
Cia pasidairyk...mes is cia zinau, kad rinkomes, o baldininkai jau ten suveike jas...
ir dar pasidairyk www.furnitanas.lt mirksiukas.gif  Sekmes... tongue.gif

aciu, bet kainu cia nerodo g.gif bet modeli nusiziurejau, reiks paskambint kur nors smile.gif

QUOTE(Iriska @ 2008 06 16, 15:21)
Gerai man jokio skirtumo kur ir kaip. Noriu garantijos.
Noriu pritraukeju, noriu cargo krepsiu. Vien tik sitas kainuoja tarkim apie 1000lt. Pas mane virtuves bus apie 7m. Stalvirsis kainuoja ne 500lt. Plius pati virtuve.
Virtuve virtuvei netgi pagal dizaina nelygi.

padarė man už 5200 3,3m virtuvę, su dėže šaldytuvui, indaplovei, dvi pakabinamos spintelės(viena iš jų džiovykla), vienos 90 cm horizontalios su kažkokiu mechanizmu kur durelės kaip knyga susilenkia (avant ar kazkas panašaus, apie 300Lt) su trimis blum stalčiais, cargo krepšiu, spintele montuojamam gartraukiui, su keliomis lentynėlėmis. kaina su sudėjimu, atvežimu 100km iki vietos. žadėjo per pusantro mėn, padarė per4 sav. garantija metams. žiūrėsim kokia atveš g.gif 4u.gif
QUOTE(rimulia12 @ 2008 06 16, 20:55)
Sveikos,

labai daug navarotų biggrin.gif neprigalvosi, bet kai sumontuos maniškę, jei man patiks, galėsiu įdėti nuotrauką kaip maniškė atrodys 4u.gif pas mane kad ir namas, bet virtuvės plotas nedidelis. kaip tokiai man "šeimininkei" gal užteks drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhiema: 16 birželio 2008 - 21:27
QUOTE(rimulia12 @ 2008 06 16, 21:55)
Sveikos,

uoj kaip suprantu tave. mano pačios virtuvytė 6 kv.m. Indaplovė, šaldytuvas(bet jis stovi ši koridoriaus atitvertoje nišoje), orkaitė ir t.t., teko atsisakyti stalo ir ko labiausiai trūksta-stalčių. turiu 4, bet kadangi už jų dujų skatiliukas, tai tokie pusės pločio ar gilumo(kaip čia tiksliau). Bet nėr kur daugiau jų įkišti (stalčių). Taip , kad jei turit galimybę-stenkitės kuo daugiau stalčių-toks būtų mano patarimas iš patirties mažų virtuvyčių savininkėms.
Atsakyti
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 16, 17:35)
nu jo garaze tokios apyvartos nepadarytu.
googlej radau

Alantas, UAB: 2007 m. veiklos rezultatai

Jolanta Malinauskienė
2008.01.01 00:00
Skaityti komentarus (0) 

Bendrovės veiklos rezultatai, kuriuos ji paskelbė "Verslo žinių" specialiame priede.
Veiklos sektorius: Medienos, baldų pramonė

Pardavimo pajamos 2007 m., tūkst. Lt: 8.288

Ikimokestinis pelnas 2007 m., tūkst. Lt: 136

Darbuotojų sk. 2007 12 31: 109
keistokai skamba.  smile.gif
mazokai pelno.

ir dar veikia tokios įmonės Lietuvoj.... man tai įdomu, kad mokesčių inspekcija tai netikrina tokių, nes turbūt interneto neskaito mirksiukas.gif
Atsakyti
labukas visoms 4u.gif
pagaliau issipildys mano svajone, turesiu nauja virtuvyte.... thumbup.gif
na turejau as ja ir dabar, bet buvo seni baldai, nebuvo indaploves ir pan....
dabar palikom tik saldytuvas (neimontuojama), visa kita susipirkom imontuojama:idukcine kaitelnte, orkaite,idaplove,gatrauki....na gal "nesipyks" jie labai g.gif
bet va apie baldus....cia beskaitynedama pakeiciau nuomone apie stalvirsi ir pagalvojau,kad visai kitokio noriu...turim mes azuolini stala, tai galvoju,gal deti ir stalvirsi azuolo imitacijos g.gif o dureles tamsesnio raudonmedzio....
baldai bus laminuotos plokstes...buvom uzsisvaige mediniu, bet perkalbejo mus....
vat dar neapsisprendziu su rankenelem, bet jauciu desiu staciakampio lovio formos...ir jusu deka (kiek cia skaitynejau, ziurinejau) desiu jas visas horizontaliai....
na planas jau patvirtintas (po savaites diskusiju), sakem jei pasiseks pagamins liepos 1 d. thumbup.gif wub.gif
oi kaip laukiu, issipildys dar viena mano svajone wub.gif
Atsakyti
labuki mamukai,
gal galit parekomenduoti virtuves baldu meistrus vilniuje ax.gif nenorim prabangiai ir brangiai blush2.gif
vienus susiradom bet jie jau menesi projekta braizo ir kazkaip nenubraizo. kazkokis kosmaras. o butas jau baigiamas tvarkyti, bet negalesim isikraustyt kol virtuves nebus verysad.gif
buciau labai dekinga...
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 06 16, 23:20)
labai ilgai ir intensyviai galvoti ir planuoti, as savaja vis taisiau puse metu

Nu jau rodos galvoju galvoju,sesuo prieina paziuri , tas neatsidarys cia turi but toks tarpas ir pan. doh.gif

QUOTE(Zhiema @ 2008 06 16, 23:26)
labai daug navarotų  biggrin.gif neprigalvosi, bet kai sumontuos maniškę, jei man patiks, galėsiu įdėti nuotrauką kaip maniškė atrodys  4u.gif pas mane kad ir namas, bet virtuvės plotas nedidelis. kaip tokiai man "šeimininkei" gal užteks  drinks_cheers.gif

Nu butu idomu

QUOTE(Jolyte @ 2008 06 17, 10:18)
uoj kaip suprantu tave. mano pačios virtuvytė 6 kv.m. Indaplovė, šaldytuvas(bet jis stovi ši koridoriaus atitvertoje nišoje), orkaitė ir t.t., teko atsisakyti stalo ir ko labiausiai trūksta-stalčių. turiu 4, bet kadangi už jų dujų skatiliukas, tai tokie pusės pločio ar gilumo(kaip čia tiksliau). Bet nėr kur daugiau jų įkišti (stalčių). Taip , kad jei turit galimybę-stenkitės kuo daugiau stalčių-toks būtų mano patarimas iš patirties mažų virtuvyčių savininkėms.

drinks_cheers.gif aciu uz patarima
Atsakyti
Miargos, baikit pjautis lotuliukas.gif Geriau daugiau foto ir idėjų, o tai aš toliau sėkmingai spoksau į savo virtuvės paveiksliuką ant ekrano doh.gif Ir toliau grybauju, o jau dega... Ir dar sienų spalvas reiks išsirinkt, tad baikit čia nesąmones, ir įdėkit kokį super duper paveiksliuką, kad pamačius protelis nušvistų, kad čia jau mano mirksiukas.gif

Pas mane 7 (tfu vos nepasakiau arai doh.gif ) kvadratai ir dar dujų katilas ant sienos eismą reguliuojantis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 17 birželio 2008 - 09:40