Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(dute_a @ 2008 06 13, 13:46)
oi ne cia tiesiog taip padaryta programoje, seip ten uz stalo eina svetaine mirksiukas.gif beto kad ir labai noreciau jau nieko nepakeisiu, nes virtuve stovi pas mane mirksiukas.gif

Tai viskas ten gerai išspręsta man tik stalas labai įdomiai pasirodė g.gif Bet dabar viskas aišku biggrin.gif
Atsakyti
Mes prieš puse metų gaminomės virtuvės baldus, bet kadangi virtuvė pas mus buvo palėpėje, tai iškilo problemų su baldų aukščiu..Dieve mano kiek mes salonų išvaikščiojom, bet visur tas pats standartas, tai nusprendėm gamintis baldus. Galiu tikrai pasidžiaugti, pirmąja savo patirtimi thumbup.gif mes šiaip iš Kretingos, bet kur gi ten surasi ką nors gero, tai pažįstami parekomendavo nuvažiuoti į Baldmax, čia baldų salonas Klaipėdoj, Kanto g., tikslaus adreso dabar nebepamenu, bet šalia jūreivystės kolegijos..Na ir žinokit jau praėjo puse metų, o aš vis dar negaliu atsidžiaugti savo virtuvyte clap.gif labai įdomų projektuką padarė ir žmoniškai patarė, netik, kad pinigų išpešt smile.gif na ir kokybe kol kas negaliu skųstis.. smile.gif jei ruošiatės kokius baldus gamintis, tai tikrai patariu užsukt ten pasidairyti
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 06 13, 00:10)
Man tai kita bėda  doh.gif pati nežinau ko noriu  doh.gif
Atrodo, nupaišė  profesionalas man projektuką, pagal visus mano pageidavimus ir nusipievinimus, jau savaitę aš į jį spoksau ant ekrano užsidėjus, ir pati nesuprantu ar jau visai nukvakau, ar kas čia yr  g.gif
Ir vis laukiu kažko, neužsakinėju... nes bijau, kad nebūtų kaip su židiniu, ant smūgio "pasidariau" ir dabar pati save įtikinėju, kad man tikrai tokio reikėjo, ir kad man jis tikrai patinka  doh.gif
Žodžiu, aš savo virtuvę bandau jaukintis, bet kol kas nelabai sėkmingai  doh.gif

pasidaryk projekta kitur.
gal per pazystamus kokius (kad neleist pinigu uz projekta).
palygink.
neskubek. nes paskui bus nejauku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dali_m @ 2008 06 13, 15:35)
pasidaryk projekta kitur.
gal per pazystamus kokius (kad neleist pinigu uz projekta).
palygink.
neskubek. nes paskui bus nejauku  doh.gif

pritariu, jei nelimpa, reiskia kazkas ne taip, arba dar mintys nesusigulejo, pamatyt daugiau variantu reikia, tai ir subres ideja, ko konkreciia nori, ir kas atitinka tas svajones.
Atsakyti
QUOTE(Snieguota @ 2008 06 13, 09:12)
Sveikos seimininkes, as cia jumis skaitau ir skaitau, tai vat ir idedu svao suprojektuota virtuvyte, jin super maza, bet tai mano 1,40x2,20 m, tai ne kazi ka galiu sau ir prisprojektuoti bet.........
Virtuvinis
tai vat duokit patarimus kritikuokit......

as tai i kampa deciau kampine spintele ir virsuj ir apacioj.
2 virtuve grazesne. tik tos siauros atviros spinteles gal nereiktu.
Atsakyti
Vakar buvom pas būsimą kaimyną įkurtuvėse. Jis virtuvėje nekabino spintelių ant sienų... tokia erdvė jaučiasi iškart, kai jų nėra. Aišku, pastatomų tai per visą sieną ilga eilė.. reikia daug vietos turėti virtuvėjė, kad taip padaryti. bet dabar jau žinau, kad pati kuo mažiau pakabinamų darysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina SAR @ 2008 06 10, 15:46)
Turejau ir as stikla. ypac smagu budavo sveist tirs vyrykle (riebalus) ir ties kriaukle (vandens apnasas). Neiskenciau, paprasiau meistriuko, kad i plokste pakeistu. dabar bent jau ne taip matosi, kai nespeju nuvalyt  mirksiukas.gif
Savo meistriuka galiu tik pagirt - ir kokybiskai pagamino, ir po metu be atsikalbinejimu atvaziavo, pakeite...
Papildyta:
Mama Silutej nori pasikeist virtuvyte. Gal katra mazom erdvem domejotes, ka ten ir kuo funkcionaliau sukist (i 8m2)? Jau atsibodo po salionus vaiksciot, o ji dar ir skalbykle ruosias ten padet  smile.gif

O koki stikla turejei? As turiu satinuota grudinta stikla. Ir jo prieziura kur kas geresne nei plyteliu. O jei apsitasko(apsitasko tikrai daug, nes vaikai taip pat naudojasi virtuve, o as daug gaminu) tai tikrai maziau matosi nei ant plyteliu.
Cia kazkas klause del jo storio. Pas mane jei gerai pamenu(negaliu tiksliai pamatuoti doh.gif ) 4-5 mm storio. O stiklo ilgis 3m.

O kas del virtuviu baldu samatos. Nera net kalbos be jos pirkti baldus. Be samatos pirkti, tas pats kas kate maise. O jei jie jos nenori duoti, tai jau itartina g.gif O kad surinkimas kainuoja 10% nuo baldu kainos, nu tai cia aiskus plesikavimas. Atlyginimas mokamas uz atlikta darba, bet ne uz pasirinktus baldus blink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif baigia man virtuvę gaminti, o aš dar rankenėlių neišsirinkusi doh.gif gal kas turit kokia nuorodėlę nete, kad nereikėtų po parduotuves lakstyt ir žiūrėt kaip atrodo? ir kokios panašiai kainos jų? g.gif na sakykim tokių vidutinių, pribumbasų man nereikia ax.gif
smagu kai laiko daug yra ir aiškinatės visų detalių kainas 4u.gif aš išsikviečiau, atvažiavo, pamatavo, pabraižė vietoj sau ant popieriaus, sutarėm kur kokius mechanizmus dėsim, po poros dienų paskambino pasakė kainą galutinę su montavimu ir atvežimu (iš vln i utn) ir viskas smile.gif kaina tiko, sutarėm terminą, padarė anksčiau dviem savaitėm bigsmile.gif tai va - neturiu anei jokio popieriuko smile.gif tikiuosi kad viskas bus ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhiema @ 2008 06 16, 00:30)
Sveikos  4u.gif baigia man virtuvę gaminti, o aš dar rankenėlių neišsirinkusi  doh.gif gal kas turit kokia nuorodėlę nete, kad nereikėtų po parduotuves lakstyt ir žiūrėt kaip atrodo? ir kokios panašiai kainos jų?  g.gif na sakykim tokių vidutinių, pribumbasų man nereikia  ax.gif
smagu kai laiko daug yra ir aiškinatės visų detalių kainas  4u.gif aš išsikviečiau, atvažiavo, pamatavo, pabraižė vietoj sau ant popieriaus, sutarėm kur kokius mechanizmus dėsim, po poros dienų paskambino pasakė kainą galutinę su montavimu ir atvežimu (iš vln i utn) ir viskas smile.gif kaina tiko, sutarėm terminą, padarė anksčiau dviem savaitėm  bigsmile.gif tai va - neturiu anei jokio popieriuko smile.gif tikiuosi kad viskas bus ok  mirksiukas.gif

http://www.brasa.lt/...k_id=6132&but=4
Cia pasidairyk...mes is cia zinau, kad rinkomes, o baldininkai jau ten suveike jas...
ir dar pasidairyk www.furnitanas.lt mirksiukas.gif Sekmes... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanda @ 2008 06 14, 09:30)
Vakar buvom pas būsimą kaimyną įkurtuvėse. Jis virtuvėje nekabino spintelių ant sienų... tokia erdvė jaučiasi iškart, kai jų nėra. Aišku, pastatomų tai per visą sieną ilga eilė.. reikia daug vietos turėti virtuvėjė, kad taip padaryti. bet dabar jau žinau, kad pati kuo mažiau pakabinamų darysiu  bigsmile.gif

Ir pas mus kabančių nebus, nors virtuvė nedidelė, bet išsisukom kitaip... jau kaip atsibodo rankas kilnoti, lėkštes dėlioti, vaikai viršutinių lentynų nepasiekia... doh.gif laukiu nesulaukiu savo virtuvytės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agente009: 16 birželio 2008 - 07:59
QUOTE(agente009 @ 2008 06 16, 08:58)
Ir pas mus kabančių nebus, nors virtuvė nedidelė, bet išsisukom kitaip... jau kaip atsibodo rankas kilnoti, lėkštes dėlioti, vaikai viršutinių lentynų nepasiekia...  doh.gif  laukiu nesulaukiu savo virtuvytės  ax.gif

Ir man labai patiktų kad jų nebūtų bet kad taip neišeis,kai vietos nėra daug o pasidėjimo trūksta verysad.gif

Mergaitės labai senai seku šitą temą ir matau kad yra nemažai turinčių gyslelę,na nusimanote derinime ir visose kitose subtilybėse. Aš dėja tokios gyslelės neturiu ir norėčiau Jūsų patarimo blush2.gif
Jau žadu kviestis meistrą kad pabraižytų virtuvę,tuos pačius kurie emratai darė virtuvę ir nžn kaip čia geriau padarius. Man dabar grindų plytelės nebepatinka bet vyras nesutinka jas keisti,pirštu apie smilkinį sukioja (nes tik 3m. kai išklijuotos) nes tada maniau mažas tas plyteles panašios spalvos klijuosiu o dabar nebenoriu ir manau kad gal tuomet geriau ant sienos dėti plokštę,kad nebūtų spalvų makalynės o vyras už plyteles,nors kaip aš nuspręsiu taip ir bus. Baldininkas sakė kad plokštė bus brangiau nei plyteles klijuoti biggrin.gif O spalvą virtuvės ir manau gal kokią finų bronza,na kad prie grindų tiktų g.gif Kaip Jūs manote. Būsiu dėkinga už patarimus.
Va kokios pas mane sienos ir plytelės.
foto.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Parduodama štai tokio išplanavimo iš ekskliuzyvines ALNO, AG serijos, virtuvė
user posted image
Ilgis 3600mm
Galima rintis stalvirsio ir šonu spalva tik durelių spalva yra jau tokia kokia yra 4u.gif
Susidomėjusias į a.ž. TIK baldų kaina 7100 Lt. Technika galime sukomplektuoti su didelėmis nuolaidomis.
ARBA parduodame tik dureles, su visais vyriais ir stalciu mechanizmais uz 4500 Lt. Nes taip jau čia pas mus išėjo... biggrin.gif
Jei nerodo foto tada cia CIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žmona: 16 birželio 2008 - 12:09