Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Irongė @ 2008 06 13, 10:04)
del vaizdelio gal antrasis, bet abiejuose yra didelis trukumas - kriaukle prie pat kaitlentes... geriau daryk per atstuma, nepasigailesi.

tai vat kad as noriu kriaukles prie lango ir ten man visivamzdziai jau atvesti, tais jos niekurstumti jau kaip ir nebegaliu

QUOTE(Rimvyda @ 2008 06 13, 10:08)
Niu kai tiek nedaug vietos visgi siulyčiau antrą variantą tik kaitlentę slinkčiau arciau krašto, kad liktų didesnis atstumas tarp kriaukles ir kaitlentės... wub.gif

tam kraste spintute yra 15 cmsuoprojektuota, nes toje vietoje nera sienos o erdve ibendra kambari tai negrazu man kai virykle matysis

QUOTE(Rimvyda @ 2008 06 13, 10:12)
Kai tiek nedaug vietos geriau jau kaitlentė šalia kriauklės nei darbastalį mažinti. Pati turiu 6 metus virtuvę su 50cm darbastalio tai tikrai ne kas doh.gif Aišku kai plausi indus visada reikės poto ir kaitlentę išvalyti, nes prisitaškys, bet tai smulkmena palyginus su tuo, kad negalėsi išsidėlioti padoriai salotų ar kitų produktų maisto ruošimui...

nu geriau bus vis nei dabar kai virtuves nera visiskai
Atsakyti
QUOTE(Snieguota @ 2008 06 13, 10:33)
tai vat kad as noriu kriaukles prie lango ir ten man visivamzdziai jau atvesti, tais jos niekurstumti jau kaip ir nebegaliu
tam kraste spintute yra 15 cmsuoprojektuota, nes toje vietoje nera sienos o erdve ibendra kambari tai negrazu man kai virykle matysis
nu geriau bus vis nei dabar kai virtuves nera visiskai

jei ten vamzdziai atvesti, tai aisku psio, taip ir bus. didesnej virutvej, dar varinatas buna tokiu atveju atitraukti spinteles siek tiek nuo sienos ir ten suvedzioti tuos vamzdzius kaip reikia, kad pakeist kriaukles viet,a bet jums tai netinka...

as tai daryciau toj aukstoj spintoj orkaite ir mikrobange virs stalvirsio.
ir tada salia ir kaitlente su gartraukiu.
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 06 13, 10:51)
jei ten vamzdziai atvesti, tai aisku psio, taip ir bus. didesnej virutvej, dar varinatas buna tokiu atveju atitraukti spinteles siek tiek nuo sienos ir ten suvedzioti tuos vamzdzius kaip reikia, kad pakeist kriaukles viet,a bet jums tai netinka...

as tai daryciau toj aukstoj spintoj orkaite ir mikrobange virs stalvirsio.
ir tada salia ir kaitlente su gartraukiu.

tuojaukstoj spintuoj tipo saldytuvas turi buti
Atsakyti
QUOTE(Snieguota @ 2008 06 13, 11:02)
tuojaukstoj spintuoj tipo saldytuvas turi buti

ups, jo... smile.gif

o siaip man smalsu - turesit dar kur koki sandeliuka ar spinta? nes kaip tokioj virutvej viska ir kriaukle, ir orkaite, ir mikrobange, ir saldytuva, sutalpinus, gaunasi kad nelabai tos vietos indams ir kitiems rakandam....

as maniau kad jau dabar savo 3,4x2,40 virtuvej kaip pasireikshiu, nes kai bute gyvenime tiek neturejau vietos vien spintelem, o kai pradejom projektuoti, tai vos viska sutalpinom...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irongė: 13 birželio 2008 - 10:39
QUOTE(Irongė @ 2008 06 13, 11:36)
ups, jo... smile.gif

o siaip man smalsu - turesit dar kur koki sandeliuka ar spinta? nes kaip tokioj virutvej viska ir kriaukle, ir orkaite, ir mikrobange, ir saldytuva, sutalpinus, gaunasi kad nelabai tos vietos indams ir kitiems rakandam....

as maniau kad jau dabar savo 3,4x2,40 virtuvej kaip pasireksiu, nes tai bute gyvenime tiek neturejau vietos vien spintelem, o kai pradejom projektuoti, tai vos viska sutalpinom...

turesiu, o jei neturesiu, tai tu daiktu ir nereiks, as uz tai kad tik kuo maziau nereikalingu daiktu butu namuose
Atsakyti
QUOTE(Snieguota @ 2008 06 13, 10:40)
turesiu, o jei neturesiu, tai tu daiktu ir nereiks, as uz tai kad tik kuo maziau nereikalingu daiktu butu namuose

Aš ir už tai drinks_cheers.gif
Bet man paprastai visko reik, jei ne dabar, tai mažu vėliau kada prisireiks hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Snieguota @ 2008 06 13, 11:40)

as irgi nemegstu daug daiktu, bet valgyt gaminsiu, megstu patogumus, tai prisikaups - taikavavire, tai kombainas, puodai, bliudai, lekstes sventines kasdienes.... ojoj smile.gif

o beje, del vietos taupymo, tai galit pagalvoti, kad orkaite su mikrobange daryti viename, ir jos kaip tik mazesnio aukscio. maciau montuoja ir apatinese spintelese, graziai atrodo, ir lieka vietos dar ir papildomam stalciui. jos nejungiamos su kaitlente, tai gali skirtinguose galuose susidet siuos dalykus.

ir dar tavo vietoj nedaryciau kriaukles su padeklu, nes jis sumazina stalvirsio vietos, o geriau jau be jo apseit, isgysi dziovykla kilnojama, kuria galesi pasistatyt kur patogiau, kai reikes daugiau stalvirsio.
Atsakyti
QUOTE(Snieguota @ 2008 06 13, 11:40)

Teisingai thumbup.gif Va pas mane tik pora spintelių dabar ir nesikaupia niekas thumbup.gif Kazka naujo įsigyjam sena išmetu arba atiduodu anytai ar mamai ir ramu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Irongė @ 2008 06 13, 11:47)
ir dar tavo vietoj nedaryciau kriaukles su padeklu, nes jis sumazina stalvirsio vietos, o geriau jau be jo apseit, isgysi dziovykla kilnojama, kuria galesi pasistatyt kur patogiau, kai reikes daugiau stalvirsio.

Va šita mintis irgi labai gera pas mus buvo puse metų kriaukle su padėklu poto nisipirkom apvalia ir tiek vietos islosem thumbup.gif O ir indus ipratau išplaunu išluostau ir sudedu į vietas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimvyda: 13 birželio 2008 - 11:13
QUOTE(oziarage @ 2008 06 13, 08:50)
O mes tai islauzem, kad man surasytu i sutarti detaliai kokias plokstes deda, kokia furnitura, kokios rankeneles, koks stiklas. Nes kitaip as ju buciau nesirinkusi. Sako nebijokit mes neapgausim. doh.gif  doh.gif  doh.gif  Na, taip....Is kur man paskui irodyti, kad prasiau austriskos plokstes, o ne lenkiskos. Taip, kad lauzkit tuos baldininkus. Jei nesutiks, sakykit, kad pas juos nesigaminsit, greit tada viska surasys ir detalia samata pateiks. thumbup.gif

Šaunuoliai mirksiukas.gif Kai ateis mano laikas gamintis virtuvę irgi visko reikalausiu, kad ir kaip baldininkams tai nepatiktų drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Snieguota @ 2008 06 13, 09:12)
Sveikos seimininkes, as cia jumis skaitau ir skaitau, tai vat ir idedu svao suprojektuota virtuvyte, jin super maza, bet tai mano 1,40x2,20 m, tai ne kazi ka galiu sau ir prisprojektuoti bet.........
Virtuvinis
tai vat duokit patarimus kritikuokit......

pirmasis variantas labai panasus kaip pas mane, man tai viskas patogu, aisku noretusi daugiau vietos bet yra kip yra 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2008 06 13, 12:33)
pirmasis variantas labai panasus kaip pas mane, man tai viskas patogu, aisku noretusi daugiau vietos bet yra kip yra 4u.gif
user posted image

O man tai užkliuvo stalo vieta... Kiek suprantu ten jis iki pat sienos, idomus sprendimas g.gif O jei spinteles visgi iki pat stalo galo padarytumet,o stalą kitaip suktumėt ir trumpesnį darytumėt (na esant reikalui toks kur pasididina)... g.gif na bet čia jau tik mano supratimu gal nežinau daugiau kokių detalių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 06 13, 13:02)
O man tai užkliuvo stalo vieta... Kiek suprantu ten jis iki pat sienos, idomus sprendimas g.gif O jei spinteles visgi iki pat stalo galo padarytumet,o stalą kitaip suktumėt ir trumpesnį darytumėt (na esant reikalui toks kur pasididina)... g.gif na bet čia jau tik mano supratimu gal nežinau daugiau kokių detalių g.gif

oi ne cia tiesiog taip padaryta programoje, seip ten uz stalo eina svetaine mirksiukas.gif o tos durys yra i tualeta,beto kad ir labai noreciau jau nieko nepakeisiu, nes virtuve stovi pas mane mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dute_a: 13 birželio 2008 - 12:48