Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

jblmami bigsmile.gif nu tu super 4u.gif aciu...... uzsiseivinau psl 4u.gif nerealu thumbup.gif
Atsakyti
O kaip manot merginos ar garintuvą sunku patraukti, nes dabar pas mus mačiau skylė yra per patį vidury,o aš noriu prie sienos dar koki 1 metrą patraukti, kad darbastalis būtų ilgesnis...
Bijau vyrui net sakyt, nes jau ir taip vonioje visą santechniką reikės sukeisti doh.gif Dar kai dėl šito reikalo užgiedosiu, tai išvis sakys išprotėjo ta mano žmonelė biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
O kas nors ką nors girdėjote apie kvarco stalviršį? Kažkuriame žurnale užmačiau, dabar nerandu, nes nnn tų žurnalų. Bandysiu dar ieškoti. Bet ten buvo parašyta, kad jis kažkoks antibakterinis, ilgaamžis ir t.t.
Atsakyti
I sveikata 4u.gif
Tik nesidziaukit tais antibakteriniais. Kaip antibakterine medziaga buna imaisomas sidabras(pav. neorodermitikams i rubu pluosta). Bet visa kita chemija tai tik dar daugiau kenkia, nei padeda.

Rimvyda, gartrauki gali patraukti(virs pakabinamu lubu pravesti tokia gofruota rankove). Bet kuo toliau nuo ventiliacijos angos, kuo daugiau posukiu(naudoja ortakius su 90°, 60° ir t.t kampais) tuo mazeja gartraukio efektyvumas. Dabar jau gerai nebeprisimenu(kai sau daremes viska mintinai zinojau), bet papildomas vienas metras ar bent vienas papildomas 90° kampas duoda didelius nuostolius. Tada gartraukis tik uzia, o naudos jokios.
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2008 05 29, 15:52)
I sveikata 4u.gif

Rimvyda, gartrauki gali patraukti(virs pakabinamu lubu pravesti tokia gofruota rankove). Bet kuo toliau nuo ventiliacijos angos, kuo daugiau posukiu(naudoja ortakius su 90°, 60° ir t.t kampais) tuo mazeja gartraukio efektyvumas. Dabar jau gerai nebeprisimenu(kai sau daremes viska mintinai zinojau), bet papildomas vienas metras ar  bent vienas papildomas 90° kampas duoda didelius nuostolius. Tada gartraukis tik uzia, o naudos jokios.

aišku, tai ne kas , nes aš tos žarnos visai nenoriu doh.gif

Prisižiūrėjau virtuvių pavyzdžių ir kilo mintis, kad geriausias išplanavimas kai keliauja kriauklė darbastalis ir viryklė. Tai suku dabar galvą kaip pasidaryti patogią virtuvę g.gif

Atsakyti
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 05 29, 15:32)
O kas nors ką nors girdėjote apie kvarco stalviršį? Kažkuriame žurnale užmačiau, dabar nerandu, nes nnn tų žurnalų. Bandysiu dar ieškoti. Bet ten buvo parašyta, kad jis kažkoks antibakterinis, ilgaamžis ir t.t.

as tik uzsienio spaudoj irgi skaiciau, DuPont'o Zodiaq yra kvarcinis (tos pacios firmos, kaip ir Corianas), bet negirdejau, kad butu Lietuvoj parduodamas... Bet ir Corian labai atsparus, ir brangus...
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 05 28, 23:57)
Mergaitės, gal žinot, kokia čia ta juoda plokštė? Matėt kas tokią baldininkų paletėse, kai rinkotės? Internetinėse paletėse tai nepastebėjau  g.gif 

user posted image

As negarantuoju, kad busiu teisi del sios plokstes, bet pabandysiu padeti. Pagal mane cia ne juoda plokste, o ruda Wenge. Čekiškų virtuvių salone "Hanak" tokia maciau. Turejau minciu ten gaminti virtuvini ir butent is tokios plokstes. Si Wenge tamsesne, nei Termopalo ir kaip pastebejai padalinta pailgom juostom. Pliusas tas, kad visi kampai uzapvalinti ir nereikia is sonu tokios juosteles deti (na nezinau ar suprasi ka norejau pasakyti). Siaip man si plokste labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2008 05 29, 16:30)
As negarantuoju, kad busiu teisi del sios plokstes, bet pabandysiu padeti. Pagal mane cia ne juoda plokste, o ruda Wenge. Čekiškų virtuvių salone "Hanak" tokia maciau. Turejau minciu ten gaminti virtuvini ir butent is tokios plokstes. Si Wenge tamsesne, nei Termopalo ir kaip pastebejai padalinta pailgom juostom. Pliusas tas, kad visi kampai uzapvalinti ir nereikia is sonu tokios juosteles deti (na nezinau ar suprasi ka norejau pasakyti). Siaip man si plokste labai patiko.

Man irgi ši plokštė thumbup.gif Bet kiek žiūrėjau internete plokščių paletes (Termopalo, Egger) tai nemačiau nieko panašaus verysad.gif Sakau, gal ji kokia labai brangi ir reikia nustoti svajoti.
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 05 29, 16:43)
Man irgi ši plokštė  thumbup.gif Bet kiek žiūrėjau internete plokščių paletes (Termopalo, Egger) tai nemačiau nieko panašaus  verysad.gif Sakau, gal ji kokia labai brangi ir reikia nustoti svajoti.

Jei gyveni Kaune, tai nuvaziuok i Hanak, Savanorių pr. jie randasi. Nedavaziavus Aklujų sankryzos po kaire puse. Tikslaus adreso nezinau, bet yra ju internetinis puslapis
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2008 05 29, 17:25)
Jei gyveni Kaune, tai nuvaziuok i Hanak, Savanorių pr. jie randasi. Nedavaziavus Aklujų sankryzos po kaire puse. Tikslaus adreso nezinau, bet yra ju internetinis puslapis

Ačiū. Bet gyvenu ne Kaune. Kai pradėsiu vaikščioti po salonus gal užmatysiu kur ir Vilniuje. Nors mes jau gamintoją išsirinkom, kviesimės po kelių savaičių išsimatavimui. Dar vis svarstau dėl spalvų ir plokščių, todėl ir domiuosi ta dryžuota plokšte, sakau, gal kas matėt jau paletėse, nes Hanak virtuvės neįpirksim verysad.gif Mums iš paprastos plokštės baldus apie 10 tūkst. vilniečių firmelės paskaičiavo, tai Hanak tikriausiai mažių mažiausiai dvigubai kainuotų.
Atsakyti
Labuka 4u.gif

Skaitau apie jūsų virtuves ir seilę varvinu, nes pati niekaip negaliu apsispręsti. Nelabai ir pasirinkimas didelis, nes virtuvė bute, ne iš didžiausių. O ir dėl spalvų dar abejoju.

Turiu klausimą Ožiaragei. Kas tau baldus gamino Panevėžyje? Seku tavo baldų istoriją jau kurį laiką, tai žinok ir net man pikta pasidarė, kad taip ilgai dirba. Nenorėčiau ant tų pačių užšokti. Jei nenori viešai, tai į až.
Atsakyti
Kažkas pageidavo kokio puslapio kur yra spalvotos ir ryškios virtuvės kažkaip atsitiktinai radau tokį puslapiuką kur yra begalia daug virtuviu pavyzdžių va ir kelios spalvotos smile.gif

user posted image

user posted image

pats puslapėlis:
Virtuvės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimvyda: 30 gegužės 2008 - 10:33