Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(oziarage @ 2008 06 13, 07:17)
Na, o dabar kreipiuosi i tas, pas kurias jau yra atlieku smulkintuvai. Situacija tokia, kad pas mane plautuve yra su dviem skylem. Vienas dubuo didesnis, kitas mazesnis. Nusipirkom smulkintuva, santechnikas siulo ji tvirtinti po tuo mazuoju dubeniu, kad atceit, kam cia reikia po didziuoju, kad butu g.gif Bet as ir taip ir taip mastau, kad vistiek bulves skusiu ar indus iskratysiu, tai didziojoje plautuves dalyje. O toje mazojoje pvz. vaisius ir darzoves nusausinsiu...Na patarkit kur tvirtint ta smulkintuva?  doh.gif Kaip pas jus ?mirksiukas.gif

Pas mus irgi dvi kriaukles: didesne ir maza. Norejau smulkintuva deti po mazaja, taciau santechnikai pasake, kad po mazaja netelpa smulkintuvas, tai idejo po didziaja. Na netilpo, tai netilpo, ka padarysi. g.gif Bet...gamini valgyt, i kriaukle meti ir nesvarius irankius, ir bulves skuti, tai kol isrankioji viska. doh.gif Tai del sitos priezasties nera man tas labai patogu, bet yra kaip yra blush2.gif Taciau bet kokiu atveju, kur tu beisidesi ta smulkintuva, vis tiek naudosi ir labai dziaugsiesi mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(oziarage @ 2008 06 13, 07:50)
1. Ai ir dar....Tas smulkintuvas su pneumatiniu jungikliu...tai man, kaip tikrai blondinei paasikinkit, ar ta pneumatika man leis tada kai noriu ta smulkintuva isijungti ar jis visada burzges, kai vandeni leisiu???? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Papildyta:

2. O mes tai islauzem, kad man surasytu i sutarti detaliai kokias plokstes deda, kokia furnitura, kokios rankeneles, koks stiklas.

1. Pas mus jungtukas padarytas salia maisytuvo. Smulkintuvas burzgia, tik tada kai paspaudi mygtuka ir jis pradeda smulkinti. Beje, visada smulkinimo metu reikia leisti vandeni. g.gif

2. Pas mus sutarty be jokiu lauzimu buvo surasyti tik medzio spalvos, stiklo, ploksciu kodai, o kaina- bendra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Macarena: 13 birželio 2008 - 07:59
Baldus daremes "Dalios" balduose. Tai zinojau kiekvienos, net pacios maziausios detales kaina, o sutartyje buvo konkretus brezinys su visais centimetrais. Tai tikrai jokia paslaptis.
O suma uz surinkima netokia jau maza, nes dazniausiai (bent jau mano atveju) baldus surinkineje patentininkai sudare sutartis su gamintojais, tad gaunasi, kad uzdirbti reikia ir tam ir tam. Manau, kad nebutume patys surinke, nes kai pamaciau meistro "aparatura" net juokas sueme, tiek ten visko daug buvo. be to daug kas pvz. stalvirsis, gartraukio skyles buvo pjaunamos jau renkant baldus, o dar virtuve kampine, tai ir sujungimus taike prie sienu lygumo, laipsnius matavo. Vienzo noriu pasakyti, taip nebuciau surinkusi ir nesigailiu sumoketu pinigeliu zmogui ismananciam savo darba.
Bet kaip sakant, jei zmogus turi patirties tokiuose reikaluose ir yra nagingas tai net malonuma jaus sau baldus rinkdamas thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Macarena,2008 06 13, 08:57]
Pas mus irgi dvi kriaukles: didesne ir maza. Norejau smulkintuva deti po mazaja, taciau santechnikai pasake, kad po mazaja netelpa smulkintuvas, tai idejo po didziaja. Na netilpo, tai netilpo, ka padarysi. g.gif Bet...gamini valgyt, i kriaukle meti ir nesvarius irankius, ir bulves skuti, tai kol isrankioji viska. doh.gif Tai del sitos priezasties nera man tas labai patogu, bet yra kaip yra blush2.gif Taciau bet kokiu atveju, kur tu beisidesi ta smulkintuva, vis tiek naudosi ir labai dziaugsiesi mirksiukas.gif

Papildyta:
1. Pas mus jungtukas padarytas salia maisytuvo. Smulkintuvas burzgia, tik tada kai paspaudi mygtuka ir jis pradeda smulkinti. Beje, visada smulkinimo metu reikia leisti vandeni. g.gif

Macarena,
pas mus irgi po ta mazaja netelpa, bet santechnikas sako, kad galima ten baldus ispjauti ir ikisti. Bet man mieliau yra prie didziosios kriaukles tas dalykas. Tai tas jungtukas pneumatiniu vadinasi?
Atsakyti
Sveikos seimininkes, as cia jumis skaitau ir skaitau, tai vat ir idedu svao suprojektuota virtuvyte, jin super maza, bet tai mano 1,40x2,20 m, tai ne kazi ka galiu sau ir prisprojektuoti bet.........
Virtuvinis
tai vat duokit patarimus kritikuokit......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snieguota: 13 birželio 2008 - 08:22
QUOTE(oziarage @ 2008 06 13, 08:03)

Macarena,
pas mus irgi po ta mazaja netelpa, bet santechnikas sako, kad galima ten baldus ispjauti ir ikisti. Bet man mieliau yra prie didziosios kriaukles tas dalykas. Tai tas jungtukas pneumatiniu vadinasi?

Nezinau, ar pneumatinis ten, as irgi blondine lotuliukas.gif
manau, ir pas mus gal buvo galima ispjauti skyle sone, bet kam gadinti salia esnacios spinteles erdve? Juolab kad pas mane sone yra kampine spintele su ta karusele, tai jei ilystu smulkintuvas, netilptu karusele. schmoll.gif
O ka desit po kriaukle? Nes kai isidejo smulkintuvas, nebetilpo musu didele siuksliadeze, tai ten dabar kraunu visokias orkaites skardas. smile.gif

O siaip tai jei tau norisi po didziaja deti, ir taip iseina, nieko nedvejok, ir liepk deti taip. Tau reikes naudoti, ne santechnikui. KAip jie visi megsta reguliuoti, tai siaubas doh.gif Kai dejo stalvirsi "Baltijos Marmuras", tai meistrai labai atkalbinejo mus nuo smulkintuvo mygtuko ant stalvirsio, tipo uzlips vaikas , paspaus, tada butinai ikis ranka , ir bus tragedija blush2.gif Nu bet atsiprasau, tai ka tada man kiekviena syki, reikes listi po kriaukle ir spaudineti mygtuka? bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 06 13, 09:14)
Nezinau, ar pneumatinis ten, as irgi blondine  lotuliukas.gif
manau, ir pas mus gal buvo galima ispjauti skyle sone, bet kam gadinti salia esnacios spinteles erdve? Juolab kad pas mane sone yra kampine spintele su ta karusele, tai jei ilystu smulkintuvas, netilptu karusele.  schmoll.gif
O ka desit po kriaukle? Nes kai isidejo smulkintuvas, nebetilpo musu didele siuksliadeze, tai ten dabar kraunu visokias orkaites skardas.  smile.gif

O siaip tai jei tau norisi po didziaja deti, ir taip iseina, nieko nedvejok, ir liepk deti taip. Tau reikes naudoti, ne santechnikui. KAip jie visi megsta reguliuoti, tai siaubas  doh.gif Kai dejo stalvirsi "Baltijos Marmuras", tai meistrai labai atkalbinejo mus nuo smulkintuvo mygtuko ant stalvirsio, tipo uzlips vaikas , paspaus, tada butinai ikis ranka , ir bus tragedija  blush2.gif Nu bet atsiprasau, tai ka tada man kiekviena syki, reikes listi po kriaukle ir spaudineti mygtuka?  bigsmile.gif

Vajeee...taigi man siuksliadeze nebetilps...nu sakes. isigijau beda, tai dabar ir turiu...na ziuresiu kaip cia man gausis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2008 06 13, 08:17)
Vajeee...taigi man siuksliadeze nebetilps...nu sakes. isigijau beda, tai dabar ir turiu...na ziuresiu kaip cia man gausis. ax.gif

teip teip, mes sito irgi nepramastem i prieki. 4u.gif Bet po to idejom i kampa, ir labai gerai. Arba galesi isideti siuksliadeze, tik tokia siaura siaura, pailga g.gif
Atsakyti
QUOTE(Snieguota @ 2008 06 13, 08:12)
Sveikos seimininkes, as cia jumis skaitau ir skaitau, tai vat ir idedu svao suprojektuota virtuvyte, jin super maza, bet tai mano 1,40x2,20 m, tai ne kazi ka galiu sau ir prisprojektuoti bet.........
Virtuvinis

Man atrasis variantas labiau patinka......o be to pirmajame ir orkaites nematau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2008 06 12, 21:51)
Todel , kad viena firma turi savo salona, o kita garaza arba tik cecha, todel kad vienoj dirba 200 darbuotoju, o kitoj trys, todel, kad vienoj viskas svaru ir su popieriais, o kitur juoda buhalterija... ir tt. Dar todel, kad vieni turi savo varda ir gyvuoja jau ne vienerius metus, o kiti ka tik susikure ir neaisku kiek ilgam.
Papildyta:
dar prie viso šito reiktų paprasyti gamybinių brėžinių su visais milimetrais, kad netycia keliais milimetrais trumpesnes detales nebutu doh.gif . Ar kavinese irgi prasote patiekalu receptu ir kiek atskirai produktai kainuoja? arba perkant automobili prasote visu detaliu kainyno  ? g.gif

kavineje prasau sudeties, nes vaikas alergiskas, ir beje paprastai beveik viskas siais laikais jau buna surasyta meniu. ir padoresniuose restoranuose net su gramais kiekvienos sudetines daies (niu nekalbu apie sriuba smile.gif ) .
o automobili perkant gali visas detales suzinoti is zinyno, ir tai nera slaptas dalykas.
Papildyta:
QUOTE(Snieguota @ 2008 06 13, 09:12)
Virtuvinis

del vaizdelio gal antrasis, bet abiejuose yra didelis trukumas - kriaukle prie pat kaitlentes... geriau daryk per atstuma, nepasigailesi.
Atsakyti
QUOTE(Snieguota @ 2008 06 13, 09:12)
Virtuvinis

Niu kai tiek nedaug vietos visgi siulyčiau antrą variantą tik kaitlentę slinkčiau arciau krašto, kad liktų didesnis atstumas tarp kriaukles ir kaitlentės... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimvyda: 13 birželio 2008 - 09:08
QUOTE(Korliuxxx @ 2008 06 13, 09:00)
Baldus daremes "Dalios" balduose. Tai zinojau kiekvienos, net pacios maziausios detales kaina, o sutartyje buvo konkretus brezinys su visais centimetrais. Tai tikrai jokia paslaptis.

pritariu, viskas turi buti nurodyta sutartyje, nebutinai kiekvieno varztelio kaina, bet bent jau kad tie varzteliai bus, kokie ir kiek, tai tikrai.

vakar apturejau streso ne tas zodis - atveze duris - spalva nei i kuola nei i mieta... o mes specialiai uz beicavima papildomai po 200 lt kiekvienom durim mokejom,kad turetume norima spalva.

tai gerai, kad viskas sutartyje smulkiausiai isvardinta, gamintojai net nesigincijo, is karto veza atgal ir perdarineja. o jei nebutu nurodyta - tai gaudyk veja laukuose. duris juk gavau....
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 06 13, 10:04)
Papildyta:
del vaizdelio gal antrasis, bet abiejuose yra didelis trukumas - kriaukle prie pat kaitlentes... geriau daryk per atstuma, nepasigailesi.

Kai tiek nedaug vietos geriau jau kaitlentė šalia kriauklės nei darbastalį mažinti. Pati turiu 6 metus virtuvę su 50cm darbastalio tai tikrai ne kas doh.gif Aišku kai plausi indus visada reikės poto ir kaitlentę išvalyti, nes prisitaškys, bet tai smulkmena palyginus su tuo, kad negalėsi išsidėlioti padoriai salotų ar kitų produktų maisto ruošimui...
Atsakyti