QUOTE(oziarage @ 2008 06 13, 07:17)
Na, o dabar kreipiuosi i tas, pas kurias jau yra atlieku smulkintuvai. Situacija tokia, kad pas mane plautuve yra su dviem skylem. Vienas dubuo didesnis, kitas mazesnis. Nusipirkom smulkintuva, santechnikas siulo ji tvirtinti po tuo mazuoju dubeniu, kad atceit, kam cia reikia po didziuoju, kad butu Bet as ir taip ir taip mastau, kad vistiek bulves skusiu ar indus iskratysiu, tai didziojoje plautuves dalyje. O toje mazojoje pvz. vaisius ir darzoves nusausinsiu...Na patarkit kur tvirtint ta smulkintuva? Kaip pas jus ?
Pas mus irgi dvi kriaukles: didesne ir maza. Norejau smulkintuva deti po mazaja, taciau santechnikai pasake, kad po mazaja netelpa smulkintuvas, tai idejo po didziaja. Na netilpo, tai netilpo, ka padarysi. Bet...gamini valgyt, i kriaukle meti ir nesvarius irankius, ir bulves skuti, tai kol isrankioji viska. Tai del sitos priezasties nera man tas labai patogu, bet yra kaip yra Taciau bet kokiu atveju, kur tu beisidesi ta smulkintuva, vis tiek naudosi ir labai dziaugsiesi
Papildyta:
QUOTE(oziarage @ 2008 06 13, 07:50)
1. Ai ir dar....Tas smulkintuvas su pneumatiniu jungikliu...tai man, kaip tikrai blondinei paasikinkit, ar ta pneumatika man leis tada kai noriu ta smulkintuva isijungti ar jis visada burzges, kai vandeni leisiu????
Papildyta:
2. O mes tai islauzem, kad man surasytu i sutarti detaliai kokias plokstes deda, kokia furnitura, kokios rankeneles, koks stiklas.
Papildyta:
2. O mes tai islauzem, kad man surasytu i sutarti detaliai kokias plokstes deda, kokia furnitura, kokios rankeneles, koks stiklas.
1. Pas mus jungtukas padarytas salia maisytuvo. Smulkintuvas burzgia, tik tada kai paspaudi mygtuka ir jis pradeda smulkinti. Beje, visada smulkinimo metu reikia leisti vandeni.
2. Pas mus sutarty be jokiu lauzimu buvo surasyti tik medzio spalvos, stiklo, ploksciu kodai, o kaina- bendra.