Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

ai beje internetini adresa turi ir mano sunus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuxe1981: 12 birželio 2008 - 22:22
QUOTE(mallena @ 2008 06 12, 20:51)

mallena, 12 Bir 2008 - 20:51, parašė:

mallena, 12 Bir 2008 - 20:51, parašė:

dar prie viso šito reiktų paprasyti gamybinių brėžinių su visais milimetrais, kad netycia keliais milimetrais trumpesnes detales nebutu doh.gif . Ar kavinese irgi prasote patiekalu receptu ir kiek atskirai produktai kainuoja? arba perkant automobili prasote visu detaliu kainyno  ? g.gif

dar prie viso šito reiktų paprasyti gamybinių brėžinių su visais milimetrais, kad netycia keliais milimetrais trumpesnes detales nebutu doh.gif . Ar kavinese irgi prasote patiekalu receptu ir kiek atskirai produktai kainuoja? arba perkant automobili prasote visu detaliu kainyno  ? g.gif

Jackau mieliausias doh.gif Niekad nebūčiau pagalvojus, kad čia tokia valstybinė paslaptis schmoll.gif
KAs čia blogo, jei baldus, tarkim, patys susitversim? IR sutaupysim, ir atrakcija šiokia tokia bus... bent jau, kai MB nagus su plaktuku nusidaužys, ir paskui pareikš, kad, tipo "brangioji, jei tokia gudri, tai imk pati ir tverk" lotuliukas.gif O pats parsiveš alaus piktumui nugesint, ir toliau kankinsis rimtą meistrą vaizduodamas lotuliukas.gif
Niekaip nesuprantu, kodėl už baldų surinkimą reiktų mokėt 10 proc? Jei tai būtų, tarkim, fiksuota suma ... tai dar dar.... Bet dabar tai jau plėšikavimas gaunasi. Kiek pamenu, bute man virtuvę du vyrukai per dieną surinko... Tai vadinasi, jei ėmiau brangias ir kokybiškas medžiagas, tai surinkimo darbai pabrango?
Nejuokinkit, tiek lenkišką plokštę sudėliot, tiek vokišką: ir darbo, ir laiko sąnaudos tos pačios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 12 birželio 2008 - 22:24
QUOTE(a79 @ 2008 06 12, 23:22)

a79, 12 Bir 2008 - 23:22, parašė:

a79, 12 Bir 2008 - 23:22, parašė:

Jackau mieliausias  doh.gif Niekad nebūčiau pagalvojus, kad čia tokia valstybinė paslaptis  schmoll.gif
KAs čia blogo, jei baldus, tarkim, patys susitversim? IR sutaupysim, ir atrakcija šiokia tokia bus... bent jau, kai MB nagus su plaktuku nusidaužys, ir paskui pareikš, kad, tipo "brangioji, jei tokia gudri, tai imk pati ir tverk"  lotuliukas.gif O pats parsiveš alaus piktumui nugesint, ir toliau kankinsis rimtą meistrą vaizduodamas  lotuliukas.gif
Niekaip nesuprantu, kodėl už baldų surinkimą reiktų mokėt 10 proc? Jei tai būtų, tarkim, fiksuota suma ... tai dar dar.... Bet dabar tai jau plėšikavimas gaunasi. Kiek pamenu, bute man virtuvę du vyrukai per dieną surinko... Tai vadinasi, jei ėmiau brangias ir kokybiškas medžiagas, tai surinkimo darbai pabrango?
Nejuokinkit, tiek lenkišką plokštę sudėliot, tiek vokišką: ir darbo, ir laiko sąnaudos tos pačios.

Jackau mieliausias  doh.gif Niekad nebūčiau pagalvojus, kad čia tokia valstybinė paslaptis  schmoll.gif
KAs čia blogo, jei baldus, tarkim, patys susitversim? IR sutaupysim, ir atrakcija šiokia tokia bus... bent jau, kai MB nagus su plaktuku nusidaužys, ir paskui pareikš, kad, tipo "brangioji, jei tokia gudri, tai imk pati ir tverk"  lotuliukas.gif O pats parsiveš alaus piktumui nugesint, ir toliau kankinsis rimtą meistrą vaizduodamas  lotuliukas.gif

kaip kokioj firmoj kaikur uz surinkima skaiciuoja kvadratais taip dar daugiau gaunasi, o uz montavima vistiek %.
neisradinekit dviraciu.
jo seniau budavo tokia knygele "pasidaryk pats"...
Atsakyti
Mergaites, gal galetu kuri pasakyti kaip ykelti alno programele??? jau syki pradanginau doh.gif dariau is naujo verysad.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 06 12, 22:22)

a79, 12 Bir 2008 - 22:22, parašė:

a79, 12 Bir 2008 - 22:22, parašė:

o niekas ir nedraudžia patiems susirinkt, dazniausiai kaina taip ir pasakoma - su montavimu arba be jo 4u.gif . Bet cia jau kalba pradejo eiti apie varztu, lankstu ir kitu detaliu kiekius ir ju kainas atskirai doh.gif

o fiksuota kaina irgi nesamone, kur pastatyti tris spinteles kur 22 ? Yra skirtumas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 12 birželio 2008 - 22:48
QUOTE(mallena @ 2008 06 12, 22:46)

mallena, 12 Bir 2008 - 22:46, parašė:

mallena, 12 Bir 2008 - 22:46, parašė:

o fiksuota kaina irgi nesamone, kur pastatyti tris spinteles kur 22 ? Yra skirtumas? g.gif

Gal ir nesąmonė, bet tie 10 procentų irgi su logika prasilenkia mirksiukas.gif Čia mano subjektyvia nuomone 4u.gif

Pvz, tas pats projektukas, tiek pat spintelių, tik medžiagos - vienur pačios pigiausios, o kitu atveju - netaupyta. Tai reiškia, jei noriu turėt daiktą iš kokybiškų medžiagų, turiu ir meistrui daugiau mokėt?
Juk jis tiek pigią (medžiagų prasme) spintutę, gali kreivai sustatyt, tiek brangią...
šitas skaičiavimo būdas irgi nea schmoll.gif
Ieškom kito lotuliukas.gif Ir patentuojam lotuliukas.gif
O paskui pačios sėdim tarp dėžių ir lentų su tais patentais doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
rolleyes.gif

ir siaip, kam eiti ten , kur manote, kad jus apgaus, apskaiciuos, vietoj triju lankstu ides du g.gif Jei jau is karto tokios mintys, tai gal ten neuzsisakinet g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 12 birželio 2008 - 23:04
Man tai kita bėda doh.gif pati nežinau ko noriu doh.gif
Atrodo, nupaišė profesionalas man projektuką, pagal visus mano pageidavimus ir nusipievinimus, jau savaitę aš į jį spoksau ant ekrano užsidėjus, ir pati nesuprantu ar jau visai nukvakau, ar kas čia yr g.gif
Ir vis laukiu kažko, neužsakinėju... nes bijau, kad nebūtų kaip su židiniu, ant smūgio "pasidariau" ir dabar pati save įtikinėju, kad man tikrai tokio reikėjo, ir kad man jis tikrai patinka doh.gif
Žodžiu, aš savo virtuvę bandau jaukintis, bet kol kas nelabai sėkmingai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 12 birželio 2008 - 23:12
QUOTE(a79 @ 2008 06 12, 22:57)

a79, 12 Bir 2008 - 22:57, parašė:

a79, 12 Bir 2008 - 22:57, parašė:

Gal ir nesąmonė, bet tie 10 procentų irgi su logika prasilenkia  mirksiukas.gif Čia mano subjektyvia nuomone  4u.gif

Gal ir nesąmonė, bet tie 10 procentų irgi su logika prasilenkia  mirksiukas.gif Čia mano subjektyvia nuomone  4u.gif

blink.gif ohohooo kur cia 10 proc lupa?...net Nabukas tik 6 proc...
Atsakyti
Na, o dabar kreipiuosi i tas, pas kurias jau yra atlieku smulkintuvai. Situacija tokia, kad pas mane plautuve yra su dviem skylem. Vienas dubuo didesnis, kitas mazesnis. Nusipirkom smulkintuva, santechnikas siulo ji tvirtinti po tuo mazuoju dubeniu, kad atceit, kam cia reikia po didziuoju, kad butu g.gif Bet as ir taip ir taip mastau, kad vistiek bulves skusiu ar indus iskratysiu, tai didziojoje plautuves dalyje. O toje mazojoje pvz. vaisius ir darzoves nusausinsiu...Na patarkit kur tvirtint ta smulkintuva? doh.gif Kaip pas jus ?mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 06 12, 20:02)

čelsė, 12 Bir 2008 - 20:02, parašė:

čelsė, 12 Bir 2008 - 20:02, parašė:

Dabar puse metų baldų tikrai nereikia laukti, kiek teko domėtis dabar terminas 3-7 savaitės. Solidžios, savo vardą ir kompetenciją jau turinčios bei vertinančios firmos išrašo sąmatas (klientui pageidaujant), tą turės daryti ir mažesnės, mažiau žinomos. Konkurencija ir atranka padarys savo.
Palyginsiu jus, baldininkai, su statybininkais apdailininkais. Seniau ir jie ateidavo į butą ar namą ir sakydavo - N... suma už visą remontą - žmogus arba sutinka su juo, arba ieško kito, vėliau apdailininkas sakydavo kainą už darbą ir kainą už medžiagas, dabar jau jis atsineš lapą su kainomis už kiekvieną metrą, ar tai sienų, ar lubų, ar gridų dėjimas turi savo kainas, o kiek jis sumoka už medžiagas irgi bus aišku, nes pristatys jums kvitus.
Taigi ko bijo baldininkai? Kad sužinosim, kad per daug už darbą paprašo?

Dabar puse metų baldų tikrai nereikia laukti, kiek teko domėtis dabar terminas 3-7 savaitės. Solidžios, savo vardą ir kompetenciją jau turinčios bei vertinančios firmos išrašo sąmatas (klientui pageidaujant), tą turės daryti ir mažesnės, mažiau žinomos. Konkurencija ir atranka padarys savo.
Palyginsiu jus, baldininkai, su statybininkais apdailininkais. Seniau ir jie ateidavo į butą ar namą ir sakydavo - N... suma už visą remontą - žmogus arba sutinka su juo, arba ieško kito, vėliau apdailininkas sakydavo kainą už darbą ir kainą už medžiagas, dabar jau jis atsineš lapą su kainomis už kiekvieną metrą, ar tai sienų, ar lubų, ar gridų dėjimas turi savo kainas, o kiek jis sumoka už medžiagas irgi bus aišku, nes pristatys jums kvitus.
Taigi ko bijo baldininkai? Kad sužinosim, kad per daug už darbą paprašo?

Aš pritariu šiai nuomonei, nieks nesako smulkintis iki lankstų ir apkantavimo kainų... Tačiau kiek medžiagos kainuoja ir kiek darbas, kiek furnitura ir galu gale montavimas tikrai galima išskirti... Ir tai beje daro baldininkai, kurie žino, kad gali konkuruoti ir nelaužia kainų ir kažkur mirksiukas.gif
Atsakyti
Ai ir dar....Tas smulkintuvas su pneumatiniu jungikliu...tai man, kaip tikrai blondinei paasikinkit, ar ta pneumatika man leis tada kai noriu ta smulkintuva isijungti ar jis visada burzges, kai vandeni leisiu???? blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Rimvyda @ 2008 06 13, 08:23)

Rimvyda, 13 Bir 2008 - 08:23, parašė:

Rimvyda, 13 Bir 2008 - 08:23, parašė:

Aš pritariu šiai nuomonei, nieks nesako smulkintis iki lankstų ir apkantavimo kainų... Tačiau kiek medžiagos kainuoja ir kiek darbas, kiek furnitura ir galu gale montavimas tikrai galima išskirti... Ir tai beje daro baldininkai, kurie žino, kad gali konkuruoti ir nelaužia kainų ir kažkur  mirksiukas.gif

Aš pritariu šiai nuomonei, nieks nesako smulkintis iki lankstų ir apkantavimo kainų... Tačiau kiek medžiagos kainuoja ir kiek darbas, kiek furnitura ir galu gale montavimas tikrai galima išskirti... Ir tai beje daro baldininkai, kurie žino, kad gali konkuruoti ir nelaužia kainų ir kažkur  mirksiukas.gif

O mes tai islauzem, kad man surasytu i sutarti detaliai kokias plokstes deda, kokia furnitura, kokios rankeneles, koks stiklas. Nes kitaip as ju buciau nesirinkusi. Sako nebijokit mes neapgausim. doh.gif doh.gif doh.gif Na, taip....Is kur man paskui irodyti, kad prasiau austriskos plokstes, o ne lenkiskos. Taip, kad lauzkit tuos baldininkus. Jei nesutiks, sakykit, kad pas juos nesigaminsit, greit tada viska surasys ir detalia samata pateiks. thumbup.gif
Atsakyti