Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(dute_a @ 2008 06 12, 12:04)
taip si virtuve emratos, sorry nepakeiciau niko, o spalva tai cia visu isimyleta fino bronza( egger) 4u.gif

aciu labai uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 11, 20:40)
labai jau jums reikia zinoti.
plokste nuo 120 uz m2 lankstai po 2lt rankeneles po 20Lt pakelikai po 80Lt stalciai nuo 50Lt. surinkimas apie 10% ir montavimas 10% t.t ir pan.

TAIP man reikia žinoti, nes pinigus, kuriuos aš už tuos baldus mokėsiu aš uždirbau ir negaliu pavėjui jais sklaidytis. Jeigu moki už virtuvę 12000, o per metus uždirbi vos du kartus daugiau, tai nori nenori tai pasidaro svarbu. bet mano manymu, čia eina kalba ne apie tai reikia ar nereikia žinoti? Man svarbiausia kai kurių žmonių neprofesionalumas ir mūsų , kaip pirkėjų nuolankumas. Būkime atviri, juk dauguma iš mūsų skaičiuojame kiek išleidžiame maistui drabužiams pramogoms ir t.t. Tai kodėl taip jau baisiai atrodo norėjimas žinoti už ką tu susimoki.
dar vienas aspektas - PVZ.: sumontuojamas komplektas, spintelė prastai varstosi, nes laikosi vos ant dviejų vyrių, nors turėtų būti trys....jeigu aš tiksliai nežinau kiek jų turi būti, kaip aš galiu reikšti dėl to pretenzijas?
Kas mums garantuos, kad tarkime nefasadinė plokštė bus uždėta lenkiška, o sumokėta kaip už vokišką? jei niekur samatoje tai nefiguruoja???
Atsakyti
QUOTE(AMELY @ 2008 06 12, 13:26)
TAIP man reikia žinoti, nes  pinigus, kuriuos aš už tuos baldus mokėsiu aš uždirbau ir negaliu pavėjui jais sklaidytis. Jeigu moki už virtuvę 12000, o per metus uždirbi vos du kartus daugiau, tai nori nenori tai pasidaro svarbu. bet mano manymu, čia eina kalba ne apie tai reikia ar nereikia žinoti? Man svarbiausia kai kurių žmonių neprofesionalumas ir mūsų , kaip pirkėjų nuolankumas. Būkime atviri, juk dauguma iš mūsų skaičiuojame kiek išleidžiame maistui drabužiams pramogoms ir t.t. Tai kodėl taip jau baisiai atrodo norėjimas žinoti už ką tu susimoki.
dar vienas aspektas - PVZ.: sumontuojamas komplektas, spintelė prastai varstosi, nes laikosi vos ant dviejų vyrių, nors turėtų būti trys....jeigu aš tiksliai nežinau kiek jų turi būti, kaip aš galiu reikšti dėl to pretenzijas?
Kas mums garantuos, kad tarkime nefasadinė plokštė bus uždėta lenkiška, o sumokėta kaip už vokišką? jei niekur samatoje tai nefiguruoja???

aš visiškai pritariu, kad turim žinoti, už ką mokam tiksliai.
viską ką pirkom, turėjom tikslias sąmatas, bent jau žinojom ką turim gauti.
buvo visokių juokingų, kai buvo pridėti procentai už darbą šalia medžiagų, o paskui dar papildomai visai sąskaitai vėl už darbus procentėlis, ir plius dar procentėlis darbininkų sodrai sumokėti ir t.t.... beje, kaip tik šitos irgi iš pat pradžių nenorėjo duot, tik bendrą sumą. o kai išsireikalavom sąmatos, iš jos išmetėm kelis 'netyčia' dubliuotus dalykus, ir gavosi 25% pigiau...
Atsakyti
QUOTE(AMELY @ 2008 06 12, 13:26)
TAIP man reikia žinoti, nes  pinigus, kuriuos aš už tuos baldus mokėsiu aš uždirbau ir negaliu pavėjui jais sklaidytis.

drinks_cheers.gif
Ar tikrai turi būti trys vyriai? Taip dabar daro? Aš šito tikrai nežinočiau, jei man ir paskaičiuotų kaip už tris, o įdėtų tik du. Kaip tik pirmadienį ateina dizainerė matuotis, tai tikriausiai reikėtų pasiteirauti, kiek jie deda?

Aš irgi laikausi EMELY nuomonės ir visiškai jai pritariu. Mergaitės, baldininkus žinoma nelengva atsirinkti ir išsirinkti, bet manau, kad ateityje bus lengviau (žinoma, dabar planuojančioms savo virtuves nepaguosiu ax.gif ) - dabar toks "įdomus" laikas su namais, statybomis susijusiuose sektoriuose, kai neperseniausiai į klientą nebuvo labai pagarbiai žiūrima, nes jų biznis sukosi žaibo greičiu, klientai baldų ne taip seniai vos ne po pusmetį laukdavo. Greit, labai, manau, greitai bus renkamasi tik patikimi ir sąžiningi (aišku, dažniausiai pažįstamų rekomenduoti) baldininkai, kuriems pateikti tikslią sąmatą nebus jokių problemų.
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2008 06 12, 14:45)
drinks_cheers.gif
Ar tikrai turi būti trys vyriai? Taip dabar daro? Aš šito tikrai nežinočiau, jei man ir paskaičiuotų kaip už tris, o įdėtų tik du. Kaip tik pirmadienį ateina dizainerė matuotis, tai tikriausiai reikėtų pasiteirauti, kiek jie deda?

Aš irgi laikausi EMELY nuomonės ir visiškai jai pritariu. Mergaitės, baldininkus žinoma nelengva atsirinkti ir išsirinkti, bet manau, kad ateityje bus lengviau (žinoma, dabar planuojančioms savo virtuves nepaguosiu ax.gif ) - dabar toks "įdomus" laikas su namais, statybomis susijusiuose sektoriuose, kai neperseniausiai į klientą nebuvo labai pagarbiai žiūrima, nes jų biznis sukosi žaibo greičiu, klientai baldų ne taip seniai vos ne po pusmetį laukdavo. Greit, labai, manau, greitai bus renkamasi tik patikimi ir sąžiningi (aišku, dažniausiai pažįstamų rekomenduoti) baldininkai, kuriems pateikti tikslią sąmatą nebus jokių problemų.

Kad jau dabar manau ir prasideda tas laikas thumbup.gif
Atsakyti
Dabar biski ne i tema, bet vistiek tai virtuve liecia. Pas mus yra virtuveje nisos, jos nudazytos baltos spalvos visiskai matiniais dazais. Dar vyksta statybos, tai dulkiu ten kaupiasi nerealiai. Patarkit kaip paskui tas dulkes nuo tu nisu lentynu nuvalyt. Dazai siaip plaunami, bet bijau ten su kokiu slapiu skuduru braukt, kad neliktu murzini isigeriantys ruozai. Gal kas matet kokiu spec. priemoniu valymui dazams? blush2.gif
Atsakyti
o gal geriau sausu būdu na tarkim su siurbliu nusiurbti arba sausa sluotele,šluotele nusluoti blush2.gif
blogiausiu atveju manau nieko tokio jei tjau nieko gero nebus perdažysi va nebent dažų nebėra? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vėdrynė: 12 birželio 2008 - 18:02
QUOTE(oziarage @ 2008 06 12, 18:15)
Dabar biski ne i tema, bet vistiek tai virtuve liecia. Pas mus yra virtuveje nisos, jos nudazytos baltos spalvos visiskai matiniais dazais. Dar vyksta statybos, tai dulkiu ten kaupiasi nerealiai. Patarkit kaip paskui tas dulkes nuo tu nisu lentynu nuvalyt. Dazai siaip plaunami, bet bijau ten su kokiu slapiu skuduru braukt, kad neliktu murzini isigeriantys ruozai. Gal kas matet kokiu spec. priemoniu valymui dazams? blush2.gif

Pas mus visam bute tie matiniai dažai, tai dulkių ojojoj dar kiek doh.gif Sakė jau pabaigus remontus pereiti su šluoste, tik su sausa, nes nuo drėgnos gali dryžiai likti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 06 12, 15:43)
Kad jau dabar manau ir prasideda tas laikas thumbup.gif

as galvoju, kad kalbat visiskas nesamones...
tipo visas tentenkina laukti puse metu savo issvajotu baldu + broku taisymai, bet netenkina tai, kad nesuraso ant balto lapo kiek kainuoja medvarzsciai ir visa kita.
nesamones rasot. schmoll.gif geriau reikalaukit kad isipareigotu kazkokiam terminui ir neivygdzius isipareigojimu darytu nuolaidas ar pan.
o nesuraso samatos manau del paprasciausiu priezasciu. zmogus kai pamatys kad rankenele kainuoja 15Lt jis sakys ne nereikia as pats nusipirksiu, paskui oj mano vyras pakabins tas spinteles nereikia mus to montavimo, ir susirinks vyras pats, ir skyles susigrezios, ir parsivesim patys ogo kiek sutaupysim...
tai jei jau tokie gudrus esat tai ir pasidarykit viska patys, sutaupysit 70% ir nereikes reikalaut samatos.
negi ir kai su taksi vaziuojat taip analizuojat taksisto darba ir bijot, kad nepermoketumet? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 12, 19:45)
as galvoju, kad kalbat visiskas nesamones...
tipo visas tentenkina laukti puse metu savo issvajotu  baldu + broku taisymai, bet netenkina tai, kad nesuraso ant balto lapo kiek kainuoja medvarzsciai ir visa kita.

Dabar puse metų baldų tikrai nereikia laukti, kiek teko domėtis dabar terminas 3-7 savaitės. Solidžios, savo vardą ir kompetenciją jau turinčios bei vertinančios firmos išrašo sąmatas (klientui pageidaujant), tą turės daryti ir mažesnės, mažiau žinomos. Konkurencija ir atranka padarys savo.
Palyginsiu jus, baldininkai, su statybininkais apdailininkais. Seniau ir jie ateidavo į butą ar namą ir sakydavo - N... suma už visą remontą - žmogus arba sutinka su juo, arba ieško kito, vėliau apdailininkas sakydavo kainą už darbą ir kainą už medžiagas, dabar jau jis atsineš lapą su kainomis už kiekvieną metrą, ar tai sienų, ar lubų, ar gridų dėjimas turi savo kainas, o kiek jis sumoka už medžiagas irgi bus aišku, nes pristatys jums kvitus.
Taigi ko bijo baldininkai? Kad sužinosim, kad per daug už darbą paprašo? O kad kai kurie nesismulkita tai jau seniai aišku - kitaip nepaaiškinsi, kodėl pagal tą patį projektą ir tas pačias medžiagas atskiros firmos paskaičiuoja 2000-6000 Lt skirtingas kainas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čelsė: 12 birželio 2008 - 19:14
QUOTE(čelsė @ 2008 06 12, 19:02)
kitaip nepaaiškinsi, kodėl pagal tą patį projektą ir tas pačias medžiagas atskiros firmos paskaičiuoja 2000-6000 Lt skirtingas kainas  g.gif

Todel , kad viena firma turi savo salona, o kita garaza arba tik cecha, todel kad vienoj dirba 200 darbuotoju, o kitoj trys, todel, kad vienoj viskas svaru ir su popieriais, o kitur juoda buhalterija... ir tt. Dar todel, kad vieni turi savo varda ir gyvuoja jau ne vienerius metus, o kiti ka tik susikure ir neaisku kiek ilgam.
Papildyta:
QUOTE(AMELY @ 2008 06 12, 12:26)
TAIP man reikia žinoti, nes  pinigus, kuriuos aš už tuos baldus mokėsiu aš uždirbau ir negaliu pavėjui jais sklaidytis. Jeigu moki už virtuvę 12000, o per metus uždirbi vos du kartus daugiau, tai nori nenori tai pasidaro svarbu. bet mano manymu, čia eina kalba ne apie tai reikia ar nereikia žinoti? Man svarbiausia kai kurių žmonių neprofesionalumas ir mūsų , kaip pirkėjų nuolankumas. Būkime atviri, juk dauguma iš mūsų skaičiuojame kiek išleidžiame maistui drabužiams pramogoms ir t.t. Tai kodėl taip jau baisiai atrodo norėjimas žinoti už ką tu susimoki.

dar prie viso šito reiktų paprasyti gamybinių brėžinių su visais milimetrais, kad netycia keliais milimetrais trumpesnes detales nebutu doh.gif . Ar kavinese irgi prasote patiekalu receptu ir kiek atskirai produktai kainuoja? arba perkant automobili prasote visu detaliu kainyno ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mallena: 12 birželio 2008 - 20:52
QUOTE(mallena @ 2008 06 12, 21:51)
Todel , kad viena firma turi savo salona, o kita garaza arba tik cecha, todel kad vienoj dirba 200 darbuotoju, o kitoj trys, todel, kad vienoj viskas svaru ir su popieriais, o kitur juoda buhalterija... ir tt. Dar todel, kad vieni turi savo varda ir gyvuoja jau ne vienerius metus, o kiti ka tik susikure ir neaisku kiek ilgam.

dar prie viso šito reiktų paprasyti gamybinių brėžinių su visais milimetrais, kad netycia keliais milimetrais trumpesnes detales nebutu doh.gif . Ar kavinese irgi prasote patiekalu receptu ir kiek atskirai produktai kainuoja? arba perkant automobili prasote visu detaliu kainyno  ? g.gif

Nea schmoll.gif Kalbu iš savo asmeninės patirties ir savo projekto nesiuntinėjau jokiems garažiniams ar neaiškioms firmoms, firmos nežymios bet žinomos, turi internetinius adresus, tik viena iš jų neturėjo savo salono.
Palyginimas su maistu visai nevykęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čelsė: 12 birželio 2008 - 21:03