QUOTE(AMELY @ 2008 06 12, 13:26)
TAIP man reikia žinoti, nes pinigus, kuriuos aš už tuos baldus mokėsiu aš uždirbau ir negaliu pavėjui jais sklaidytis.
dar vienas aspektas - PVZ.: sumontuojamas komplektas, spintelė prastai varstosi, nes laikosi vos ant dviejų vyrių,
nors turėtų būti trys....jeigu aš tiksliai nežinau kiek jų turi būti, kaip aš galiu reikšti dėl to pretenzijas?
Kas mums garantuos, kad tarkime nefasadinė plokštė bus uždėta lenkiška, o sumokėta kaip už vokišką? jei niekur samatoje tai nefiguruoja???
Ar tikrai turi būti trys vyriai? Taip dabar daro? Aš šito tikrai nežinočiau, jei man ir paskaičiuotų kaip už tris, o įdėtų tik du. Kaip tik pirmadienį ateina dizainerė matuotis, tai tikriausiai reikėtų pasiteirauti, kiek jie deda?
Aš irgi laikausi EMELY nuomonės ir visiškai jai pritariu. Mergaitės, baldininkus žinoma nelengva atsirinkti ir išsirinkti, bet manau, kad ateityje bus lengviau (žinoma, dabar planuojančioms savo virtuves nepaguosiu
) - dabar toks "įdomus" laikas su namais, statybomis susijusiuose sektoriuose, kai neperseniausiai į klientą nebuvo labai pagarbiai žiūrima, nes jų biznis sukosi žaibo greičiu, klientai baldų ne taip seniai vos ne po pusmetį laukdavo. Greit, labai, manau, greitai bus renkamasi tik patikimi ir sąžiningi (aišku, dažniausiai pažįstamų rekomenduoti) baldininkai, kuriems pateikti tikslią sąmatą nebus jokių problemų.