QUOTE(mallena @ 2008 06 10, 22:59)
tikrai neturiu nieko bendro nei su ta virtuve nei su Nabuku, bet neisigilinus i situacija (gal toks kliento pageidavimas), nemanau kad yra del ko ausis rauti ir ko cia taip juoktis. Turbut pati dar labai mazai laiko dirbate sioje srityje, kad matote tik kitu trukumus. Neabejoju, kad ir jusu darbe pasitaiko visko - ir velavimo ir broko. Neklystanciu nera.
visu pirma - tai kiekvienam savaip ziurisi . ir tikrai sioje srityje ne mazai dirbu. nors- pirmiausia turbut reikia issiaiskinti ka jus laikote "mazai".
ir niekas cia nesijuoke kad reiktu reaguoti. ko kimbi? pasakiau savo nuomone- kad man uzkliuvo, nes akis kitaip ziuri, pirnmiausia kaip profesionalas, o ir kaip vartotojas kad niekas nekibtu.
o jus labai jau uzsipuolet , tarsi savo gyvenimo darba gintumet.
o kad nera neklystanciu - nesigincyju.
QUOTE(Eagle @ 2008 06 11, 08:14)
Butent, kadangi ten buvo radiatorius, niekas kitas ten nebutu tikes... Beja, man visai patogu tas ranklsuotines pasiekt
Del tu lentyneliu, nepasakyciau kad man jos patinka, ir tikrai, jeigu butu buve imanoma ju nedet, nebutume deje... Ka Tu butum pasiulius siuo atveju? Kai lieka tarpukas? Jas deti prie lango, tikrai butu dar baisiau, o dabar, susidedesiu prieskonius, kulinarines knygas ir pan.
Asimetrija kz, kai pasakei, tai pamaciau, bet gyvai esant apskritai tai i akis nekrinta, na nebent jau butum koks/ia baldu projektuotojas/a
Aciu visoms uz nuomones
Manau kai pasistatys stalas, viskas dar kitaip atrodys
as tikrai nesakau kad negrazu.
ar kad blogai. as tik sakaiu - KAD PIRMIAUSIA UZKLIUVO.... betgi nesakiau nei vieno blogo zodzio kad tu be skonio nemoki planuotis ar ko nors tokio kas zeistu.
as buciu lentynele ir ranksliuostine po pirmos spinteles dariusi. abi . nzn ar nebandet kitu variantu bet cia jau kiekvienas mm svarbu ir del to labai svarbu dizainerio kompetencija ir patarimai. pas mus irgi liko. bet kandangi liko tik keli cm, tai uzdejom blende.lentele, uz kurios tuscia neisnaudota erdve. bet nesudarko bendro vaizdo. juk sakau-kiekvienam savo ir nereikia cia labai jautiria reaguoti...
nzn kur jus dirbinotes sia virtuve ( nenuskaiciau turbut), bet net neabejoju kad pasirinkot geriausia varianta. beje- si danga
superine , ir prieziuros jai nereik daug ir ziurisi super gerai.