Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 10, 14:07)
nu jo net neklausk tokiu dalyku tai yra komercine paslaptis niekas tau nepasakys.  lotuliukas.gif
tai dar paklausk kokia savikaina.
nu cia taspats kaip klausti kiek tu uzdirbi. jei tave domina tai nueik i agva ir pazek lankstas kainuoja nuo 80ct. iki nzn kiek na yra tyliai uzsidaranciu, yra su apsvietimu t.t. ir pan.

Aš jau didelė mergaitė ir suprantu, kad niekur niekas už dyką nedirba. Ir nenoriu šito, tiesiog manau, kad mokėdama už daiktą pakankamai solidžią sumą turiu teisę žinoti - kaip kur kas pas mane bus. ir kiek aš sumoku už montavimą, gamybą, kiek ir kokio tipo įrangos bus įdėta...na juk kai atvažiuojam į autosevisą susimoki pinigus, bet tau pasako, kad keista tokia tai tokia detalė, ji kainuoja tiek, darbas kainuoja tiek... tai normalu bent jau aš taip manau.
Atsakyti
QUOTE(dali_m @ 2008 06 10, 21:06)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
man irgi iskart krito tos mazos atviros lentinytes skirtingise pusese  doh.gif
nu vat kai as "prie baldu" dirbu (dabar kol kas ne  lotuliukas.gif  ), tai uz toki bajeri dizainerei ausis buciau rovusi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
man sioj vietoj ir truko simetrijos -vienos linijos dureliu tarpuku  doh.gif

bet jei seimininkams taip tinka- valio  4u.gif

Papildyta:
terminas nustebino 2 men gamybos ir montavimas dar???????
bajeristai  lotuliukas.gif  gal su "nabuku" nebuvot susidure  lotuliukas.gif  cia jiems super normalu. ir blogiausia ,kad prie situ terminu reiktu koki menesi prideti broku taisymui  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

sveikos merginos gerai kad tik 1menesi brokams tepridedat:))) man jau 8 eina ir vis dar laukiu, nes pinigai tai sumoketi:((( o kiek skambinta direktoriui , sakyta, tai jis pats pasiulo i nemaisto kokybes inspekcija kreiptis, nes ten jo klasuoke dirba!

Papildyta:
QUOTE(braske150 @ 2008 06 11, 14:58)
sveikos merginos gerai kad tik 1menesi brokams tepridedat:))) man jau 8 eina ir vis dar laukiu, nes pinigai tai sumoketi:((( o kiek skambinta direktoriui , sakyta, tai jis pats pasiulo i nemaisto kokybes inspekcija kreiptis, nes ten jo klasuoke dirba!

laukiu patarimu, KA DARYTI, nes viskas jau taip igryso verysad.gif
Atsakyti
Aciu labai Na o tarpas tarp sienos ir saldytuvo apie 4cm. kazkur Planuojam prie sienos toki permatoma plasmasiuka prilipint del viso pikto...

Eagle
sudominai g.gif O koki plastmasiuka zadate prilipdinti? Domiuosi, nes pas mane panasiai saldytuvas stoves ir bus tarpas 5 cm.Tai o kokia paskirtis to plastmasiuko? ax.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasaulisgrazus: 11 birželio 2008 - 14:17
QUOTE(AMELY @ 2008 06 11, 14:48)
Aš jau didelė mergaitė ir suprantu, kad niekur niekas už dyką nedirba. Ir nenoriu šito, tiesiog manau, kad mokėdama už daiktą pakankamai solidžią sumą turiu teisę žinoti - kaip kur kas pas mane bus. ir kiek aš sumoku už montavimą, gamybą, kiek ir kokio tipo įrangos bus įdėta...na juk kai atvažiuojam į autosevisą susimoki pinigus, bet tau pasako, kad keista tokia tai tokia detalė, ji kainuoja tiek, darbas kainuoja tiek... tai normalu bent jau aš taip manau.

Visiškai pritariu 4u.gif Aš kaip klientas turiu pilną teisę sužinoti mano projekte kas kiek kainuos ax.gif Kai paklausiau savo baldininkų, be jokių kalbų atsiuntė sarašiuką kas įeina į kainą ir kiek mokėsiu.

QUOTE(braske150 @ 2008 06 11, 15:04)

Nu nesamonė, tegu grasina ta savo klasioke. O Jūs rinkite visus dokumentus, viską oficialiai, pagal reikalavimus darykite, turbūt pirmiausia būtų gerai pasitarti su tą reikalą išmanančiu žmogumi. Nu čia tokie terminai peržengia visas normos ribas blink.gif

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 06 11, 14:07)

Eagle[/b]sudominai g.gif koki plastmasiuka zadate prilipdint? Domiuosi, nes pas manepanasia saldytuvas stoves ir bus tarpas 5 cm.Tai o kia paskirtis to plastmasiuko? ax.gif  g.gif

Cia gal Eagle turejo omeny tokius silikoninius burbuliukus, kurie klijuojasi, kad nesitrankytu durys? g.gif Jie - puses zirnio dydzio. mes klijavom prie duru staktos, kad slankiojancios durys nekauksetu g.gif Tai ta pati galima daryti ir virtuvej, kad nesitrankytu ir nesusibraizytu saldytuvo ar kitokios dureles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AMELY @ 2008 06 10, 15:01)
tai kaip kokią karinę paslaptį reikia išmušinėti detalią sąmatą,

Čia pas baldininkus kažkodėl tokia tradicija, sakyti tik galutinę sumą g.gif. Man irgi keistai atrodo. Juk apie remontą firmos surašo normalią sąmatą - kiek kvadratų dažys, kiek rozečių įmontuos ir už kokią kainą ir pan.

QUOTE(Cobrytė @ 2008 06 11, 14:27)
O man didžiausia bėda rankenėlės verysad.gif , kur jūs jas renkatės, nes kataloge, man nepatiko (Furnitanos berods).

Rankenėles geriau rinktis gyvai, pačiupinėti. Jų yra parduotuvėse Brasa, Agva, Furnitera, Furnitanas ir pan., kur prekiauja furnitūra. Aš dar irgi neišsirinkau doh.gif.
Atsakyti
QUOTE(AMELY @ 2008 06 11, 13:48)
Aš jau didelė mergaitė ir suprantu, kad niekur niekas už dyką nedirba. Ir nenoriu šito, tiesiog manau, kad mokėdama už daiktą pakankamai solidžią sumą turiu teisę žinoti - kaip kur kas pas mane bus. ir kiek aš sumoku už montavimą, gamybą, kiek ir kokio tipo įrangos bus įdėta...

Pritariu dėl sąmatos drinks_cheers.gif
O dėl montavimo, tai aš, naivuolė, įsivaizdavau, kad montavimas, tai jau čia kaip "bonusas" doh.gif Ir net neklasiau pas baldininkus kiek man tai kainuos. Tik vat kai draugai atsiuntė savo virtuvės paveiksliukus ir kainas kas už kiek, tai palūpis atvėpo doh.gif Montavimas 10 proc baldų kainos. O kadangi pas juos virtuvė 13 000, tai montavimas - 1300 doh.gif
Reik, kiba, ant savo baldų pasipraktikuot, o paskui pigiau siūlytis lotuliukas.gif

QUOTE(braske150 @ 2008 06 11, 14:04)

Baisus čia daiktas ta klasiokė schmoll.gif Taigi ne vienas žmogus toj inspekcijoj dirba mirksiukas.gif
Pasiskambinčiau išdėstyčiau bėdą ir paklasčiau, kiek galiu tikėtis surast teisybę, kai antroji ginčo pusė tiesiai šviesiai apie pažintis ir galutinį sprendimą šneka. Paklausčiau, gal nėr prasmės pas juos kreiptis, ir iškart su žurnalistais teisybės ieškot ?

Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2008 06 11, 15:19)
Cia gal Eagle turejo omeny tokius silikoninius burbuliukus, kurie klijuojasi, kad nesitrankytu durys?  g.gif Jie - puses zirnio dydzio. mes klijavom prie duru staktos, kad slankiojancios durys nekauksetu  g.gif Tai ta pati galima daryti ir virtuvej, kad nesitrankytu ir nesusibraizytu saldytuvo ar kitokios dureles  ax.gif

oi kaip aciu, tikrai aktualu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 06 11, 22:07)
Eagle[/b] sudominai g.gif O koki plastmasiuka zadate prilipdinti? Domiuosi, nes pas mane panasiai saldytuvas stoves ir bus tarpas 5 cm.Tai o kokia paskirtis to plastmasiuko? ax.gif  g.gif

Parasiau i AZ. Beje, mes ir katyte auginam wink.gif

QUOTE(Macarena @ 2008 06 11, 22:19)
Cia gal Eagle turejo omeny tokius silikoninius burbuliukus, kurie klijuojasi, kad nesitrankytu durys?  g.gif Jie - puses zirnio dydzio. mes klijavom prie duru staktos, kad slankiojancios durys nekauksetu  g.gif Tai ta pati galima daryti ir virtuvej, kad nesitrankytu ir nesusibraizytu saldytuvo ar kitokios dureles  ax.gif

Taip, apie ta pati, tik mes klijuotume tikriausiai ant sienos, tame taske, kur liestusi su saldytuvo rankena smile.gif
Atsakyti
Ar kas klijavot akmens mases plyteles ant sienos? Sako, kad gali neatlaikyti tinkas ir jos nukristi. g.gif
Mes norim ant gipso klijuoti siek tiek, apie 1,25 m i auksti nuo zemes.
Gal kas ka zinot? Ku daba daryt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kruopa31: 11 birželio 2008 - 15:21
QUOTE(kruopa31 @ 2008 06 11, 16:19)
Ar kas klijavot akmens mases plyteles ant sienos? Sako, kad gali neatlaikyti tinkas ir jos nukristi. g.gif
Mes norim ant gipso klijuoti siek tiek, apie 1,25 m i auksti nuo zemes.
Gal kas ka zinot? Ku daba daryt?  g.gif

sienų plytelės turi būti skirtos sienoms, jų gaubtumas turi būti specialus, grindų plytelėms kitokie reikalavimai.
Atsakyti
QUOTE(Eagle @ 2008 06 11, 14:12)
Aciu labai  bigsmile.gif 4u.gif Na o tarpas tarp sienos ir saldytuvo apie 4cm. kazkur smile.gif Planuojam prie sienos toki permatoma plasmasiuka prilipint del viso pikto... smile.gif
Aciu  smile.gif Pas mus buvo dvi ventiliacines angos - tai i viena eina gartraukis, o kita uzdengta, matosi fotkese smile.gif Pats duju skaitiklis yra laiptineje, o vamzdis matosi uz saldytuvo... Nudazem metalo dazais, kaip ir sienos, tai nelabai krenta i akis... O pas jus slanga nepereina paskui i vamzdi?

kaip jums gerai, kad viskas į laiptinę iškelta smile.gif kokia pas mus situacija, parodyčiau, bet nemoku įkelti foto (neseniai esu čia) unsure.gif
Atsakyti