Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(dali_m @ 2008 06 10, 19:06)
man sioj vietoj ir truko simetrijos -vienos linijos dureliu tarpuku  doh.gif

g.gif paaiskinkit man aklai kas cia su tom durelem negerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2008 06 10, 21:45)
g.gif  paaiskinkit man aklai kas cia su tom durelem negerai  g.gif

apatiniu ir visutiniu spinteliu dureliu izdestymas toks, kad nesutampa siules.
Atsakyti
QUOTE(dali_m @ 2008 06 10, 21:06)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
man irgi iskart krito tos mazos atviros lentinytes skirtingise pusese  doh.gif
nu vat kai as "prie baldu" dirbu (dabar kol kas ne  lotuliukas.gif  ), tai uz toki bajeri dizainerei ausis buciau rovusi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bet jei seimininkams taip tinka- valio  4u.gif

Papildyta:
terminas nustebino 2 men gamybos ir montavimas dar???????
bajeristai  lotuliukas.gif  gal su "nabuku" nebuvot susidure  lotuliukas.gif  cia jiems super normalu. ir blogiausia ,kad prie situ terminu reiktu koki menesi prideti broku taisymui  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as neskubeciau niekam rauti ausu, paprasciausiai dizaineris prisitaike prie esamu aplinkybiu.
Atsakyti
QUOTE(dali_m @ 2008 06 10, 20:06)
nu vat kai as "prie baldu" dirbu (dabar kol kas ne  lotuliukas.gif  ), tai uz toki bajeri dizainerei ausis buciau rovusi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Papildyta:
terminas nustebino 2 men gamybos ir montavimas dar???????
bajeristai  lotuliukas.gif  gal su "nabuku" nebuvot susidure  lotuliukas.gif  cia jiems super normalu. ir blogiausia ,kad prie situ terminu reiktu koki menesi prideti broku taisymui  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tikrai neturiu nieko bendro nei su ta virtuve nei su Nabuku, bet neisigilinus i situacija (gal toks kliento pageidavimas), nemanau kad yra del ko ausis rauti ir ko cia taip juoktis. Turbut pati dar labai mazai laiko dirbate sioje srityje, kad matote tik kitu trukumus. Neabejoju, kad ir jusu darbe pasitaiko visko - ir velavimo ir broko. Neklystanciu nera.
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2008 06 10, 22:59)
tikrai  neturiu nieko bendro nei su ta virtuve nei su Nabuku, bet neisigilinus i situacija (gal toks kliento pageidavimas), nemanau kad yra del ko ausis rauti ir ko cia taip juoktis. Turbut pati dar labai mazai laiko dirbate sioje srityje, kad matote tik kitu trukumus. Neabejoju, kad ir jusu darbe pasitaiko visko - ir velavimo ir broko. Neklystanciu nera.

fakts kaip blyns biggrin.gif
kas nedirba tas neklysta....
tik kaikurie klysta dazniau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 06 10, 22:36)
o man asimetrija nekrito į akis, tik kai perskaičiau kometarą.
o tas radiatorius jaučiu čia daug prigadino, taiugi šitoj situacijoj manau kaip tik gražiai sužaista su rankšluostine.

Butent, kadangi ten buvo radiatorius, niekas kitas ten nebutu tikes... Beja, man visai patogu tas ranklsuotines pasiekt wink.gif

QUOTE(dali_m @ 2008 06 11, 04:06)

Del tu lentyneliu, nepasakyciau kad man jos patinka, ir tikrai, jeigu butu buve imanoma ju nedet, nebutume deje... Ka Tu butum pasiulius siuo atveju? Kai lieka tarpukas? Jas deti prie lango, tikrai butu dar baisiau, o dabar, susidedesiu prieskonius, kulinarines knygas ir pan.

Asimetrija kz, kai pasakei, tai pamaciau, bet gyvai esant apskritai tai i akis nekrinta, na nebent jau butum koks/ia baldu projektuotojas/a smile.gif

Aciu visoms uz nuomones 4u.gif Manau kai pasistatys stalas, viskas dar kitaip atrodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eagle @ 2008 06 10, 09:03)

user posted image

Solidi, tvarkinga ir jauki virtuvyte thumbup.gif

O del ranksluostines tolumo, lentyneliu, saldytuvo spalvos ir kt...tai jau kabinejimasis, o ne kritika.

Tikrai grazu 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu Eagle su savo issvajuota virtuve 4u.gif
Ir man grazu, solidu , skoninga thumbup.gif Labai gera akyms wub.gif thumbup.gif
O rankslostuka kaip tik bus patogu ir greitai netoli radiatoriaus dziovint mirksiukas.gif
Norejau paklausti: jus prie saldytuvo nuo sienos kiek cm palikot kad atsidarinetu dureles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eagle @ 2008 06 10, 10:03)
Sveikos, merginos  4u.gif Nors per daug nesireiskiau bet visad skaiciau ir domejausi sia temele  mirksiukas.gif Pagaliau turim savo virtuve, ikelsiu, nes labai idomu isgirsti nuomone, patarimus smile.gif Siaip ji "gyvai" daug graziau atrodo, spalvos tokios gyvesnes, na bet esme matosi smile.gif Tik nekreipkit demesio i baisia taburete ir siukslyna ant palanges  lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

sakyk, prašau, o jūs gartraukį kur išvedėt, kad liko ventiliacijos anga laisva? ir dar man labai įdomu, kur paslėpėt dujų skaitiklį ir šlangą nuo skaitiklio iki dujinės? mes baiginėjame remontą ir niekaip neišsprendžiame šių klausimų sad.gif

o virtuvė graži, aš kažką panašaus planuoju wink.gif ir lentos pas mus taip pat sudėtos, ir langas tokioje pačioje vietoje smile.gif

beje, mes turime katę, o jūs? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo z/d: 11 birželio 2008 - 12:19
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 04, 13:41)
http://www.hanak.lt/...?pg=prod3&id=16

ir patiko prierasas "O kieme Lamborghini tokios pat spalvos"
viska pasako apie kaina.
blink.gif
Papildyta:
pirma pirkim Lamborghini  : tongue.gif lotuliukas:
na nzn kaip jums, bet man tai hanak dizainas panasu kazkoks ateiviskas nu ne visais atvejeis, bet kazkoks fanastinis filmas tik truksta mazu zaliu zmogeliuku su antenomis.
bet kazkokiu ideju galima is ju pasisavinti ir idiegti savo virtuveje.  biggrin.gif

Siaip tai as ne apie tokias virtuvytes snekejau ax.gif
Man labai patiko PREMIA - dramblio kaulo spalvos. Bet matau, kad kainytes geros doh.gif
O lenkti baldai - man nelabai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 06 11, 19:52)
Sveikinu Eagle su savo issvajuota virtuve 4u.gif
Ir man grazu, solidu , skoninga thumbup.gif Labai  gera akyms wub.gif  thumbup.gif
O rankslostuka kaip tik bus patogu ir greitai netoli radiatoriaus dziovint mirksiukas.gif
Norejau paklausti: jus prie saldytuvo nuo sienos kiek cm palikot kad atsidarinetu dureles? g.gif

Aciu labai bigsmile.gif 4u.gif Na o tarpas tarp sienos ir saldytuvo apie 4cm. kazkur smile.gif Planuojam prie sienos toki permatoma plasmasiuka prilipint del viso pikto... smile.gif

QUOTE(z/d @ 2008 06 11, 20:18)
sakyk, prašau, o jūs gartraukį kur išvedėt, kad liko ventiliacijos anga laisva? ir dar man labai įdomu, kur paslėpėt dujų skaitiklį ir šlangą nuo skaitiklio iki dujinės? mes baiginėjame remontą ir niekaip neišsprendžiame šių klausimų sad.gif

o virtuvė graži, aš kažką panašaus planuoju wink.gif ir lentos pas mus taip pat sudėtos, ir langas tokioje pačioje vietoje smile.gif

beje, mes turime katę, o jūs?  rolleyes.gif

Aciu smile.gif Pas mus buvo dvi ventiliacines angos - tai i viena eina gartraukis, o kita uzdengta, matosi fotkese smile.gif Pats duju skaitiklis yra laiptineje, o vamzdis matosi uz saldytuvo... Nudazem metalo dazais, kaip ir sienos, tai nelabai krenta i akis... O pas jus slanga nepereina paskui i vamzdi?
Atsakyti
QUOTE(Eagle @ 2008 06 10, 11:03)

Graži virtuvytė smile.gif . Tik man gražiau, kai korpuso spalva būna panaši į durelių spalvą, arba jei specialiai kažkoks kontrastas daromas (tamsu-šviesu). Man labai į akis krenta ir tos lentynėlės ir pakabinamų spintelių šonai. Bet gal čia nuotraukoje tik taip. O viršutinių ir apatinių spintelių ir aš nelabai derinau, nes tada būčiau turėjusi arba tokias pačias lentynėles daryti, kaip pas tave (aš jų nemėgstu), arba dar kažką galvoti, bet tada jau pats virtuvės stilius nukentėtų.

O man didžiausia bėda rankenėlės verysad.gif , kur jūs jas renkatės, nes kataloge, man nepatiko (Furnitanos berods).
Atsakyti