QUOTE(Irongė @ 2008 06 10, 15:04)
niu as tai
1) ilgai klausinejau draugu, kokia ju nuomone; tai relaiai issiaiskini populiariausius 'brandus'. ir kainos - kokybes santykis irgi pradeda aisket.
2) ilgai knisau interneta, ir ieskojau, ko man paciai reikia, ir kokie pasirinkimo kriterijai.
3) kol galu gale siek tieki pavazinejau po parduotuve, ir daugelis firmu is karto atkrito, nes nepatiko arba kaina, arba vaizdelis. beje, buitines tech konsultantai dazniausiai giria tik viena kuria firma, kaip geriausia (kriterijus pasirenka patys, gerai, jei dar ivardina, kuo tas gerumas pasireiskia). taigi, is ju pagalbos buvo tik tiek, kad labiau ismanantys bent jau pademonstravo kaip vienas ar kitas prietaisas veikia, tai gali bent pamatyt, ar tau tikrai tokiu pribumbasu reikia, ar gali apseit ir su paprastesniais variantais.
4) liko gal 3-4 'brandai' priimtini man.
4) galu gale nusipirkau toje parduotuveje, kur gavau dideles nuolaidas, o jie pasirinkimo neturejo - tik viena is man primtinu 'brandu', tai ir rinktis nebereikejo
nu jo giria tik viena gamintoja todel, kad pvz XXX gamintoja, nes ju vadybininkai daznai pas juos atvaziuoja, organiziuoja seminarus po seminaru visi i baulinga varo, gauna dovanu t.t. ir panasei. nu cia panasei kaip ir pas gydytoja nuejus matai kad ji kava geria is kazkokio firminio su xxx logotipu puodelio raso recepta su xxx tusinuku, ir recepta paraso xxx firmos vaistams t.t. ir pan.
tokia jau ta lietuva.
mano keli pazystami prekiauja buitine techn. tai manau man pasako daugiau teisybes nei kitiems (bukim optimistai), bet as visalaik pasitikrinu keliose vietose.
man teko dirbti prekyboj tai zinau tuos bajerius kaip parduot zmogui tai ko jam visai nereikia.
Papildyta:
QUOTE(dije @ 2008 06 10, 15:14)
Pats projektas panašus į mūsų dabartinę, tik pas mus kriauklė ir dujinė sukeistos vietomis. Ar patogu bus tau nuo šaldytuvo nešti per dujinę ant darbastalio?
ir dar vienas toks pastebėtas nepatogumas pas jus (čia gal tik man)
- rankšluoščių kabykla tolokai nuo kriauklės. Bet šiaip visa virtuvė, ypač spalva- labai graži.
islaikan simetija t.t. ir pan. deretu ranksluostine montuoti prie orkaites tiesiai po ta siaura atvira spintele taip isvengtumem nezymiai kreivai nesutampanciu rankeneliu tarp virsutiniu ir apatiniu spinteliu. dabar virsutines rankeneles pasislinke ant 15 cm i kaire. bet taip suprantu, kad kazkokios dureles dauzytusi i radiatoriu ar pan.
tai manau ta dalyka numane projektuotojas ir iz 2 blogybiu pasirinko 1 mazesne.