Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(AMELY @ 2008 06 10, 15:01)
nežinau merginos ar man vienai taip pasitaikė, ar aš tokia "Konkreti "pasitaikiau...Žodžiu firmos kol kas nerašysiu derinam projektą...tai kaip kokią karinę paslaptį reikia išmušinėti detalią sąmatą, juk naūralu, kad nori žinoti, kiek kokių lankstų, kiek plokštes, kiek rankenėlės, stalviršis...o dabar galutinę sumą numeta  nu nedžiugina manęs, aš noriu konkrečiai žinoti už ką pinigus moku. O tai sustatys kokius visai kitokius lankstus ar dar ką ..tada sakys, kad čia aš varna ir nežinau ko noriu...

nu jo net neklausk tokiu dalyku tai yra komercine paslaptis niekas tau nepasakys. lotuliukas.gif
tai dar paklausk kokia savikaina.
nu cia taspats kaip klausti kiek tu uzdirbi. jei tave domina tai nueik i agva ir pazek lankstas kainuoja nuo 80ct. iki nzn kiek na yra tyliai uzsidaranciu, yra su apsvietimu t.t. ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Eagle @ 2008 06 10, 09:03)
Sveikos, merginos  4u.gif Nors per daug nesireiskiau bet visad skaiciau ir domejausi sia temele  mirksiukas.gif Pagaliau turim savo virtuve, ikelsiu, nes labai idomu isgirsti nuomone, patarimus smile.gif Siaip ji "gyvai" daug graziau atrodo, spalvos tokios gyvesnes, na bet esme matosi smile.gif Tik nekreipkit demesio i baisia taburete ir siukslyna ant palanges  lotuliukas.gif

user posted image

Pats projektas panašus į mūsų dabartinę, tik pas mus kriauklė ir dujinė sukeistos vietomis. Ar patogu bus tau nuo šaldytuvo nešti per dujinę ant darbastalio? g.gif ir dar vienas toks pastebėtas nepatogumas pas jus (čia gal tik man) blush2.gif - rankšluoščių kabykla tolokai nuo kriauklės. Bet šiaip visa virtuvė, ypač spalva- labai graži. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 10, 13:57)
as kai perku tai ko niekada neturejau ir neturiu jokio supratimo kas, kaip ir kodel tai vaziuoju per parduotuves ir griebiu konsultantus uz k..... ir jie ispasakoja viska.
zinoma 1 konsultantu pasitiketi negalima maz jis ten tik 2 dienas dirba  smile.gif
susirenki info ir padarai savo isvadas. kai zinai kokio modelio ir kokios markes nori tada ir perki.  tongue.gif  sekmes beieskant tai ko nepametei.

Pritariu del konsultantu. Butinai, reikia per kelias pervaziuoti. Nes man kiek pasitaike, tai kaip pripasakoja visokiu grybu, ir dar nebandyk suabejoti, nes kaip uzreks " as su sita firma jau 10 m dirbu" lotuliukas.gif O pasikalbi dar su kazkuom, pasiknaisioji internete, ir visa teisybe isaiskeja biggrin.gif

Eagle, jauki virtuvyte ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 06 10, 15:04)
niu as tai
1) ilgai klausinejau draugu, kokia ju nuomone; tai relaiai issiaiskini populiariausius 'brandus'. ir kainos - kokybes santykis irgi pradeda aisket.
2) ilgai knisau interneta, ir ieskojau, ko man paciai reikia, ir kokie pasirinkimo kriterijai.
3) kol galu gale siek tieki pavazinejau po parduotuve, ir daugelis firmu is karto atkrito, nes nepatiko arba kaina, arba vaizdelis. beje, buitines tech konsultantai dazniausiai giria tik viena kuria firma, kaip geriausia (kriterijus pasirenka patys, gerai, jei dar ivardina, kuo tas gerumas pasireiskia). taigi, is ju pagalbos buvo tik tiek, kad labiau ismanantys bent jau pademonstravo kaip vienas ar kitas prietaisas veikia, tai gali bent pamatyt, ar tau tikrai tokiu pribumbasu reikia, ar gali apseit ir su paprastesniais variantais.
4) liko gal 3-4 'brandai' priimtini man.
4) galu gale nusipirkau toje parduotuveje, kur gavau dideles nuolaidas, o jie pasirinkimo neturejo - tik viena is man primtinu 'brandu', tai ir rinktis nebereikejo smile.gif

nu jo giria tik viena gamintoja todel, kad pvz XXX gamintoja, nes ju vadybininkai daznai pas juos atvaziuoja, organiziuoja seminarus po seminaru visi i baulinga varo, gauna dovanu t.t. ir panasei. nu cia panasei kaip ir pas gydytoja nuejus matai kad ji kava geria is kazkokio firminio su xxx logotipu puodelio raso recepta su xxx tusinuku, ir recepta paraso xxx firmos vaistams t.t. ir pan.
tokia jau ta lietuva.
mano keli pazystami prekiauja buitine techn. tai manau man pasako daugiau teisybes nei kitiems (bukim optimistai), bet as visalaik pasitikrinu keliose vietose.
man teko dirbti prekyboj tai zinau tuos bajerius kaip parduot zmogui tai ko jam visai nereikia. lotuliukas.gif thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(dije @ 2008 06 10, 15:14)
Pats projektas panašus į mūsų dabartinę, tik pas mus kriauklė ir dujinė sukeistos vietomis. Ar patogu bus tau nuo šaldytuvo nešti per dujinę ant darbastalio? g.gif  ir dar vienas toks pastebėtas nepatogumas pas jus  (čia gal tik man) blush2.gif  - rankšluoščių kabykla tolokai nuo kriauklės. Bet šiaip visa virtuvė, ypač spalva- labai graži.  thumbup.gif  thumbup.gif

islaikan simetija t.t. ir pan. deretu ranksluostine montuoti prie orkaites tiesiai po ta siaura atvira spintele taip isvengtumem nezymiai kreivai nesutampanciu rankeneliu tarp virsutiniu ir apatiniu spinteliu. dabar virsutines rankeneles pasislinke ant 15 cm i kaire. bet taip suprantu, kad kazkokios dureles dauzytusi i radiatoriu ar pan. smile.gif tai manau ta dalyka numane projektuotojas ir iz 2 blogybiu pasirinko 1 mazesne.
Atsakyti
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 10, 15:30)
islaikan simetija t.t. ir pan. deretu ranksluostine montuoti prie orkaites tiesiai po ta siaura atvira spintele taip isvengtumem nezymiai kreivai nesutampanciu rankeneliu tarp virsutiniu ir apatiniu spinteliu. dabar virsutines rankeneles pasislinke ant 15 cm i kaire. bet taip suprantu, kad kazkokios dureles dauzytusi i radiatoriu ar pan.  smile.gif  tai manau ta dalyka numane projektuotojas ir iz 2 blogybiu pasirinko 1 mazesne.

o man asimetrija nekrito į akis, tik kai perskaičiau kometarą.
o tas radiatorius jaučiu čia daug prigadino, taiugi šitoj situacijoj manau kaip tik gražiai sužaista su rankšluostine.
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 06 10, 15:36)
o man asimetrija nekrito į akis, tik kai perskaičiau kometarą.
o tas radiatorius jaučiu čia daug prigadino, taiugi šitoj situacijoj manau kaip tik gražiai sužaista su rankšluostine.

nu jo ne visi akli mato tongue.gif mirksiukas.gif

4u.gif

nu tai taip tu teisi.
o ka cia gudriau besugalvotum, ta atvira virsutine spintele atkelus prie sienos irgi visiska nesamone gautusi.
manau viskas padaryta gerai, graziai, protingai.

Atsakyti
Stiklas:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2008 06 10, 15:44)

man tas zebras ant stiklo grazus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Eagle @ 2008 06 10, 10:03)
Sveikos, merginos  4u.gif Nors per daug nesireiskiau bet visad skaiciau ir domejausi sia temele  mirksiukas.gif Pagaliau turim savo virtuve, ikelsiu, nes labai idomu isgirsti nuomone, patarimus smile.gif Siaip ji "gyvai" daug graziau atrodo, spalvos tokios gyvesnes, na bet esme matosi smile.gif Tik nekreipkit demesio i baisia taburete ir siukslyna ant palanges  lotuliukas.gif

net pasisviesinau ekrana bet neiziuriu...
kai daromi fasadai su horizontaliu rastu tai jie pjaunami is 1 plokstes, kad per visas spinteles sutaptu rastas.
neiziuriu ar pas tave sutampa rastas?
Atsakyti
Turejau ir as stikla. ypac smagu budavo sveist tirs vyrykle (riebalus) ir ties kriaukle (vandens apnasas). Neiskenciau, paprasiau meistriuko, kad i plokste pakeistu. dabar bent jau ne taip matosi, kai nespeju nuvalyt mirksiukas.gif
Savo meistriuka galiu tik pagirt - ir kokybiskai pagamino, ir po metu be atsikalbinejimu atvaziavo, pakeite...
Papildyta:
Mama Silutej nori pasikeist virtuvyte. Gal katra mazom erdvem domejotes, ka ten ir kuo funkcionaliau sukist (i 8m2)? Jau atsibodo po salionus vaiksciot, o ji dar ir skalbykle ruosias ten padet smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 10, 12:36)
reiskiu gilia uzuojauta jums...  bigsmile.gif nu as nesuvokiu kokiu budu imanoma baldus gaminti 2 men o montuoti 3 savaites. as vis stebiuosi jusu kantrybe.
as pilnai suprantu, kad lietuva patyre protu nutekejimo krize bet cia jau virs visko.
man teko girdet tokiu variantu, kad gamybos procesas uztrunka iki 3-4 savaiciu o montavimas 1 popiete. va cia tai jau pasiekimas!!!

buna ar baisiau, vienam pazystamam virtuve dare puse metu blink.gif o dureles netiko, pasake kad atves po savaites tai atveze po 2men blink.gif bet jam uz virtuve paskaiciavo 10 000lt o jis padave 2000lt ir pasake uzsi.... cool.gif cia delspinigiai uz puse metu, ir baldininkai nieko negalejo padaryti.
o virtuve ispjauti ir surinkti uztrunka dvi dienas, tad baldininkai tikrai ja pradeda gaminti tik savaite iki sutarto termino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina SAR @ 2008 06 10, 16:46)
Mama Silutej nori pasikeist virtuvyte. Gal katra mazom erdvem domejotes, ka ten ir kuo funkcionaliau sukist (i 8m2)? Jau atsibodo po salionus vaiksciot, o ji dar ir skalbykle ruosias ten padet  smile.gif

Pabandyk su Alno programa iš pradžių pasipaišyt, pirmam psl nuoroda turėtų būti smile.gif O merginos įvertins kas gerai ir kas nelabai, jos čia draugiškos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eagle @ 2008 06 10, 10:03)

user posted image

QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 10, 15:30)
islaikan simetija t.t. ir pan. deretu ranksluostine montuoti prie orkaites tiesiai po ta siaura atvira spintele taip isvengtumem nezymiai kreivai nesutampanciu rankeneliu tarp virsutiniu ir apatiniu spinteliu. dabar virsutines rankeneles pasislinke ant 15 cm i kaire. bet taip suprantu, kad kazkokios dureles dauzytusi i radiatoriu ar pan.  smile.gif  tai manau ta dalyka numane projektuotojas ir iz 2 blogybiu pasirinko 1 mazesne.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
man irgi iskart krito tos mazos atviros lentinytes skirtingise pusese doh.gif
nu vat kai as "prie baldu" dirbu (dabar kol kas ne lotuliukas.gif ), tai uz toki bajeri dizainerei ausis buciau rovusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
man sioj vietoj ir truko simetrijos -vienos linijos dureliu tarpuku doh.gif

bet jei seimininkams taip tinka- valio 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(dute_a @ 2008 06 10, 17:57)
buna ar baisiau, vienam pazystamam virtuve dare puse metu blink.gif o dureles netiko, pasake kad atves po savaites tai atveze po 2men blink.gif bet jam uz virtuve paskaiciavo 10 000lt o jis padave 2000lt ir pasake uzsi.... cool.gif cia delspinigiai uz puse metu, ir baldininkai nieko negalejo padaryti.
o virtuve ispjauti ir surinkti uztrunka dvi dienas, tad baldininkai tikrai ja pradeda gaminti tik savaite iki sutarto termino mirksiukas.gif

terminas nustebino 2 men gamybos ir montavimas dar???????
bajeristai lotuliukas.gif gal su "nabuku" nebuvot susidure lotuliukas.gif cia jiems super normalu. ir blogiausia ,kad prie situ terminu reiktu koki menesi prideti broku taisymui lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti