QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 10, 14:54)
as kai perku tai ko niekada neturejau ir neturiu jokio supratimo kas, kaip ir kodel tai vaziuoju per parduotuves ir griebiu konsultantus uz k..... ir jie ispasakoja viska.
zinoma 1 konsultantu pasitiketi negalima maz jis ten tik 2 dienas dirba
susirenki info ir padarai savo isvadas. kai zinai kokio modelio ir kokios markes nori tada ir perki.
sekmes beieskant tai ko nepametei.
niu as tai
1) ilgai klausinejau draugu, kokia ju nuomone; tai relaiai issiaiskini populiariausius 'brandus'. ir kainos - kokybes santykis irgi pradeda aisket.
2) ilgai knisau interneta, ir ieskojau, ko man paciai reikia, ir kokie pasirinkimo kriterijai.
3) kol galu gale siek tieki pavazinejau po parduotuve, ir daugelis firmu is karto atkrito, nes nepatiko arba kaina, arba vaizdelis. beje, buitines tech konsultantai dazniausiai giria tik viena kuria firma, kaip geriausia (kriterijus pasirenka patys, gerai, jei dar ivardina, kuo tas gerumas pasireiskia). taigi, is ju pagalbos buvo tik tiek, kad labiau ismanantys bent jau pademonstravo kaip vienas ar kitas prietaisas veikia, tai gali bent pamatyt, ar tau tikrai tokiu pribumbasu reikia, ar gali apseit ir su paprastesniais variantais.
4) liko gal 3-4 'brandai' priimtini man.
4) galu gale nusipirkau toje parduotuveje, kur gavau dideles nuolaidas, o jie pasirinkimo neturejo - tik viena is man primtinu 'brandu', tai ir rinktis nebereikejo