Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(giedre.v @ 2008 06 10, 11:34)
prieziura tokia pati kaip ir plyteliu... apsitasko- valai  biggrin.gif

O kažin kaip stiklas ar atsparesnis gal ten kokį šustresnį deda, nes plytelės tai kaip ir atsparios visokiems trynimams ir chemikalams... Niu nelabai žinau stiklo kaip medžiagos charakteristikos blush2.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Rimvyda @ 2008 06 10, 13:43)
O kažin kaip stiklas ar atsparesnis gal ten kokį šustresnį deda, nes plytelės tai kaip ir atsparios visokiems trynimams ir chemikalams... Niu nelabai žinau stiklo kaip medžiagos charakteristikos blush2.gif ...

manau langu valiklis ir psio. o seip pasizejus ar stiklas ar plyteles hmm cia dar klausimas kas atsparesnis. abu kepa krosnyje virs 1000laipsniu karscio.
hmm
plyteles klijuojam su tarpeliais, tarpelius glaistom nu yra ten to glaisto visokio ir atsparaus viskam ir impregnatu visokiu yra, bet kam cia sukti galva klijuok, glaistyk t.t. ir pan. mokek meistrui, kreivai suklijuoja ir visos kitos bedos. arba sedi i masina nuvarai i stiklo pjaustykla sakai man tokio ir va tiek va ir briaunas kad nupoliruotu ir psio. thumbup.gif
Papildyta:
plytele tai yra molio gabalas apglazuruotas plonu sluoksniu kazkokios glazuros.
pagal atsparuma trinciai skirstoma gal i 3 grupes bet tai tik grindu plyteles. stiklas bus atsparesnis jei jis bus grudintas manyc beto grudintas subyra i daug mazu sukyciu taip isvengiam dideliu suzalojimu.
Atsakyti
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 10, 13:36)
is tavo zinutes taip sprendziu as irgi panasioj situacijoj panasei sakau.  biggrin.gif

Su baldais dirbi mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 06 10, 13:59)
Su baldais dirbi mastau.gif

panasei. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rimvyda @ 2008 06 10, 13:43)

del sustrumo tai manau dar deretu deti 10mm storio.
10mm storio grudinto skaidraus stiklo kvadratas turetu kainuoti apie 120Lt + krastu trapecinis slifavimas ir poliravimas tai ten dasideda irgi biski kapeikyciu.
matinis, tonuotas ar dazytas stiklas gali kainuoti keleta kartu brangiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuxe1981: 10 birželio 2008 - 13:14
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 10, 13:58)
manau langu valiklis ir psio. o seip pasizejus ar stiklas ar plyteles hmm cia dar klausimas kas atsparesnis. abu kepa krosnyje virs 1000laipsniu karscio.
hmm
plyteles klijuojam su tarpeliais, tarpelius glaistom nu yra ten to glaisto visokio ir atsparaus viskam ir impregnatu visokiu yra, bet kam cia sukti galva klijuok, glaistyk t.t. ir pan. mokek meistrui, kreivai suklijuoja ir visos kitos bedos. arba sedi i masina nuvarai i stiklo pjaustykla sakai man tokio ir va tiek va  ir briaunas kad nupoliruotu ir psio.  thumbup.gif
Papildyta:
plytele tai yra molio gabalas apglazuruotas plonu sluoksniu kazkokios glazuros.
pagal atsparuma trinciai skirstoma gal i 3 grupes bet tai tik grindu plyteles. stiklas bus atsparesnis jei jis bus grudintas manyc beto grudintas subyra i daug mazu sukyciu taip isvengiam dideliu suzalojimu.

Ačiū wub.gif Tai tada mano pasirinkimas turėti stiklą geras biggrin.gif
Atsakyti
O man stiklas baisiai skamba, nors žiūrisi tikrai gražiai mirksiukas.gif Vioen pagalvojus apie langų valymą, katorga šviečias, tad jei dar papildomų stiklų prisidėčiau, tai visai gyvenimas nemielas pasidarytų lotuliukas.gif
Mėgstu praktišką grožį (tinginio grožį lotuliukas.gif )

bute turėjau plokštę, plytelių vietoj. Tokią pačią kaip stalviršis - praktiškumui 100 balų bigsmile.gif

Dabar biškį ne į temą, bet ir į temą doh.gif Neišsirenku buitinės technikos, patarkit į ką kreiptis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 10 birželio 2008 - 13:33
QUOTE(a79 @ 2008 06 10, 13:20)
Jei būtų balsavimas, savo balsą atiduočiau tik už neįmontuojamus šaldytuvus  mirksiukas.gif Man jie patikimesni atrodo, nei tie įmontuojami.
Bet balsai balsais, pas mane šaldytuvas bus įmontuojamas  verysad.gif ir vien dėl to, kad virtuvė bendra su svetaine, ir mažų mažiausiai, juokingai atrodys šaldytuvas ir vos už metro židinys  doh.gif Bet kitaip  nesigauna.

na taip, tokioj situacijoj tai tikrai nekaip būtų neįmontuojamas atrodęs smile.gif man irgi šiluma prie šalčio nesiderina, netgi kai orkaites glaudžias prie šaldytuvo, nejaukiai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2008 06 10, 14:31)
O man stiklas baisiai skamba, nors žiūrisi tikrai gražiai  mirksiukas.gif Vioen pagalvojus apie langų valymą, katorga šviečias, tad jei dar papildomų stiklų prisidėčiau, tai visai gyvenimas nemielas pasidarytų  lotuliukas.gif
Mėgstu praktišką grožį (tinginio grožį  lotuliukas.gif )

bute turėjau plokštę, plytelių vietoj. Tokią pačią kaip stalviršis - praktiškumui 100 balų  bigsmile.gif

Dabar biškį ne į temą, bet ir į temą  doh.gif Neišsirenku buitinės technikos, patarkit į ką kreiptis  blush2.gif

kad stiklo valymas nebutu katorga tam yra specialios sluostes jos ten lygtai kazkiek gumuotos buna ar kazkas panasaus pasizek didziuosiuose prekybos centruose. labai gerai su jom ir veidrodziai nusivalo. be to yra specialus valytuvai stiklui, pigus tikrai prasti. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(a79 @ 2008 06 10, 14:31)

Dabar biškį ne į temą, bet ir į temą  doh.gif Neišsirenku buitinės technikos, patarkit į ką kreiptis  blush2.gif

imk imontuojama tehnika pagal galimybes ir poreiki cia indvidualus dalykas. zek kainos ir kokybes santyki. ka nusipirksi ta ir turesi. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 10, 19:05)
na sakyciau, kad laaabai grazu. tik man noretusi, kad kriaukle butu arciau lango daugiau darbastalio butu.  thumbup.gif

Aciu 4u.gif Matai, pas mus pirmiau buvo padaryta, kas kur tures buti (kur orkaite, kur kriaukle ir pan.), tai teko virtuve derinti prie isvedziojimu, o ne atvirksciai smile.gif Na bet pokolkas uztenka vietos darbastaliui wink.gif Man tai isvis graziausia kai kriaukle pries langa yra wub.gif gal, kadanors... smile.gif

QUOTE(vasara77 @ 2008 06 10, 20:28)
Grazi, jauki ir spalviskai "mano" virtuve  4u.gif  Turiu klausima. Kokios plyteles ant sienos? Labai grazios, tokiu noreciau  ax.gif

Aciu smile.gif Plyteles pirktos Iris'e, nepigios - apie 90-100Lt./m2. Bet kai nedaug reikejo ir labai patiko, tai emem ax.gif

Ai, merginos, dar norejau paklausti, kaip priziurite dujines kaitlentes (tokias kaip mano), ta stikla? yra gal kokios specialios priemones? nes baigia nusibost tas nuolatinis zulinimas, kol nelieka valymo zymiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eagle: 10 birželio 2008 - 13:46
as kai perku tai ko niekada neturejau ir neturiu jokio supratimo kas, kaip ir kodel tai vaziuoju per parduotuves ir griebiu konsultantus uz k..... ir jie ispasakoja viska.
zinoma 1 konsultantu pasitiketi negalima maz jis ten tik 2 dienas dirba smile.gif
susirenki info ir padarai savo isvadas. kai zinai kokio modelio ir kokios markes nori tada ir perki. tongue.gif sekmes beieskant tai ko nepametei.
Papildyta:
QUOTE(Eagle @ 2008 06 10, 14:44)
Aciu  4u.gif Matai, pas mus pirmiau buvo padaryta, kas kur tures buti (kur orkaite, kur kriaukle ir pan.), tai teko virtuve derinti prie isvedziojimu, o ne atvirksciai smile.gif

nu jo pas visus tos pacios bedos. biggrin.gif
zinotum kur griusi tai pagalve pasidetum. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuxe1981: 10 birželio 2008 - 13:58
nežinau merginos ar man vienai taip pasitaikė, ar aš tokia "Konkreti "pasitaikiau...Žodžiu firmos kol kas nerašysiu derinam projektą...tai kaip kokią karinę paslaptį reikia išmušinėti detalią sąmatą, juk naūralu, kad nori žinoti, kiek kokių lankstų, kiek plokštes, kiek rankenėlės, stalviršis...o dabar galutinę sumą numeta nu nedžiugina manęs, aš noriu konkrečiai žinoti už ką pinigus moku. O tai sustatys kokius visai kitokius lankstus ar dar ką ..tada sakys, kad čia aš varna ir nežinau ko noriu...
Atsakyti
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 10, 14:54)
as kai perku tai ko niekada neturejau ir neturiu jokio supratimo kas, kaip ir kodel tai vaziuoju per parduotuves ir griebiu konsultantus uz k..... ir jie ispasakoja viska.
zinoma 1 konsultantu pasitiketi negalima maz jis ten tik 2 dienas dirba  smile.gif
susirenki info ir padarai savo isvadas. kai zinai kokio modelio ir kokios markes nori tada ir perki.  tongue.gif  sekmes beieskant tai ko nepametei.

niu as tai
1) ilgai klausinejau draugu, kokia ju nuomone; tai relaiai issiaiskini populiariausius 'brandus'. ir kainos - kokybes santykis irgi pradeda aisket.
2) ilgai knisau interneta, ir ieskojau, ko man paciai reikia, ir kokie pasirinkimo kriterijai.
3) kol galu gale siek tieki pavazinejau po parduotuve, ir daugelis firmu is karto atkrito, nes nepatiko arba kaina, arba vaizdelis. beje, buitines tech konsultantai dazniausiai giria tik viena kuria firma, kaip geriausia (kriterijus pasirenka patys, gerai, jei dar ivardina, kuo tas gerumas pasireiskia). taigi, is ju pagalbos buvo tik tiek, kad labiau ismanantys bent jau pademonstravo kaip vienas ar kitas prietaisas veikia, tai gali bent pamatyt, ar tau tikrai tokiu pribumbasu reikia, ar gali apseit ir su paprastesniais variantais.
4) liko gal 3-4 'brandai' priimtini man.
4) galu gale nusipirkau toje parduotuveje, kur gavau dideles nuolaidas, o jie pasirinkimo neturejo - tik viena is man primtinu 'brandu', tai ir rinktis nebereikejo smile.gif
Atsakyti