Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(marimacho @ 2008 06 10, 12:45)
o man dar neskambino  unsure.gif
nes mes buvom dar del kai kuriu dalyku paderint susitike pries 3 savaites, tai jis sake, kad atves po 3 savaiciu, tai nezinau ta kuria buvom susitike iskaiciavo ar ne, jei iskaicavo turetu buti sia savaite, o jei neiskaiciavo, tada kita  g.gif

bet ko tad man neskambina  verysad.gif  negi mano atves dar veliau  doh.gif o mes jau labai labai jau veliausiai kita savaite laukiam  doh.gif

Tai man dėl tų prakeiktų rankenėlių skambino doh.gif Tuo pačiu užklausiau kada bus. Tai jums tikriausiai greičiau bus, nes mes tik prieš savaitę viską galutinai suderinom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 06 10, 12:53)
Tai man dėl tų prakeiktų rankenėlių skambino doh.gif Tuo pačiu užklausiau kada bus. Tai jums tikriausiai greičiau bus, nes mes tik prieš savaitę viską galutinai suderinom smile.gif

tai zinok dar net nepradejo ploktes pjauti ir kazin ar jau turi ta plokste pas save.
Atsakyti
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 10, 11:48)
dar vienas durnas klausimas.
ka darot su tokiom kontorom kurios veluoja ivykdyti savo isipareigojimus?

tai kad dar neveluoja biggrin.gif
QUOTE(wanesa @ 2008 06 10, 11:53)

o as is vis dar nesu rankeneliu issirinkus lotuliukas.gif sakem veliau taip ir liko veliau, nurodziau kelis variantus kurie domintu, bet galutinio taip ir epriejom, gal man paciai del tu renkeneliu pasiskambint jam g.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 06 10, 13:02)
tai kad dar neveluoja  biggrin.gif

o as is vis dar nesu rankeneliu issirinkus  lotuliukas.gif sakem veliau taip ir liko veliau, nurodziau kelis variantus kurie domintu, bet galutinio taip ir epriejom, gal man paciai del tu renkeneliu pasiskambint jam  g.gif

aisku skambink. kuo greiciau viska suderinsi tuo greiciau virtuve turesi. nepalik jam progu pasiteisinimui. bu sakys tai veluojam savaite, nes tu neapsisprendei del rankeneliu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 10, 12:59)
tai zinok dar net nepradejo ploktes pjauti ir kazin ar jau turi ta plokste pas save.

Kad jis plokštės pats nepjauna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 06 10, 13:08)
Kad jis plokštės pats nepjauna ax.gif

gerai tu cia pasakei. smile.gif
bet plokste pati irgi nesusipjauna. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Irongė @ 2008 06 10, 10:05)
o neimontuojamas saldytuvas man irgi patinka, nes jau gal nusibodo siek tiek ta mada viska imontuoti... mes irgi pasilikom savo sena balta, kol dar visa virtuve nesudeta, lyg ir nieko, bet jei paskui prades pjauti aki, veshim i masinu dazykla perdazyt  bigsmile.gif

Jei būtų balsavimas, savo balsą atiduočiau tik už neįmontuojamus šaldytuvus mirksiukas.gif Man jie patikimesni atrodo, nei tie įmontuojami.
Bet balsai balsais, pas mane šaldytuvas bus įmontuojamas verysad.gif ir vien dėl to, kad virtuvė bendra su svetaine, ir mažų mažiausiai, juokingai atrodys šaldytuvas ir vos už metro židinys doh.gif Bet kitaip nesigauna.
Atsakyti
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 10, 13:12)
gerai tu cia pasakei. smile.gif
bet plokste pati irgi nesusipjauna. lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Yra firmos kurios tą daro
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 06 10, 13:20)
lotuliukas.gif Yra firmos kurios tą daro

tai gal as ne vakar gimiau. g.gif
bet tos firmos is oro neima ir nepjauna jei jis breziniu nepridave tai ir neispjove niekas.
Atsakyti
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 10, 13:26)
tai gal as ne vakar gimiau. g.gif
bet tos firmos is oro neima ir nepjauna jei jis breziniu nepridave tai ir neispjove niekas.

O iš kur ištraukei kad brėžinių nepridavė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eagle @ 2008 06 10, 10:03)

user posted image

Grazi, jauki ir spalviskai "mano" virtuve 4u.gif Turiu klausima. Kokios plyteles ant sienos? Labai grazios, tokiu noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 06 10, 13:27)
O iš kur ištraukei kad brėžinių nepridavė mirksiukas.gif

is tavo zinutes taip sprendziu as irgi panasioj situacijoj panasei sakau. biggrin.gif
Atsakyti