Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(marimacho @ 2008 06 10, 12:11)
niu jei ne sia tai kita savaite lauksiu savos virtuvikes  thumbup.gif  o jus?

mes irgi clap.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 06 10, 12:17)

papasakokit mergaites kiek laiko jums gamino virtuves baldus nuo uzsakymo patvirtinimo???
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 06 10, 11:17)

tai saunu thumbup.gif as tai laukiu nesulaukiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 10, 12:25)
papasakokit mergaites kiek laiko jums gamino virtuves baldus nuo uzsakymo patvirtinimo???

du menesius doh.gif o montavo tris savaites, dabar ketvirta eina ir vistiek dar iki galo nepabaige lotuliukas.gif dar laukiam plokstes ant sienos ir stalo, na ir keliu lentyneliu truksta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 10, 11:25)

niu siaip as dar neturiu, tai nezinau kai pcia ta laika skaiciuot, mes uzsakem ta paskutinia balandzio trumpaja savaite, tai gamint pradejo tik po tu 5 laisvu geguzes dienu ax.gif tai net nezinau kaip cia ta termina paskaiciuot, dar bijau skaiciuot, kad paskui nesugriutu visi planai apie sia arba kita savaite biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marimacho: 10 birželio 2008 - 11:28
QUOTE(linuxe1981 @ 2008 06 10, 12:25)

6 savaitės smile.gif Bet buvom neapsisprendę dėl buitinės technikos keitimo, tai dar porai savaičių nusikėlė ax.gif
Papildyta:
QUOTE(marimacho @ 2008 06 10, 12:26)
tai saunu  thumbup.gif  as tai laukiu nesulaukiu  doh.gif

Aš irgi bigsmile.gif Mums tik virtuvės ir trūksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 06 10, 11:31)
Aš irgi bigsmile.gif  Mums tik virtuvės ir trūksta ax.gif

niu mums tai daug daugiautruksta, bet kai bus virtuve, bus galima jau pakankamai normaliai gyvent biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 06 10, 12:28)
niu siaip as dar neturiu, tai nezinau kai pcia ta laika skaiciuot, mes uzsakem ta paskutinia balandzio trumpaja savaite, tai gamint pradejo tik po tu 5 laisvu geguzes dienu  ax.gif  tai net nezinau kaip cia ta termina paskaiciuot, dar bijau skaiciuot, kad paskui nesugriutu visi planai apie sia arba kita savaite  biggrin.gif

reiskiu gilia uzuojauta jums... bigsmile.gif nu as nesuvokiu kokiu budu imanoma baldus gaminti 2 men o montuoti 3 savaites. as vis stebiuosi jusu kantrybe.
as pilnai suprantu, kad lietuva patyre protu nutekejimo krize bet cia jau virs visko.
man teko girdet tokiu variantu, kad gamybos procesas uztrunka iki 3-4 savaiciu o montavimas 1 popiete. va cia tai jau pasiekimas!!!
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 06 10, 12:35)
niu mums tai daug daugiautruksta, bet kai bus virtuve, bus galima jau pakankamai normaliai gyvent  biggrin.gif

Jis turbūt mūsų mintis skaito lotuliukas.gif Ką tik skambino sakė laukt kitą savaitę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wanesa @ 2008 06 10, 12:42)
Jis turbūt mūsų mintis skaito lotuliukas.gif Ką tik skambino sakė laukt kitą savaitę lotuliukas.gif

nu jo cia jau snipinejimu gresia lotuliukas.gif
arba ausys kaisti pradejo. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuxe1981: 10 birželio 2008 - 11:45
QUOTE(wanesa @ 2008 06 10, 11:42)

o man dar neskambino unsure.gif
nes mes buvom dar del kai kuriu dalyku paderint susitike pries 3 savaites, tai jis sake, kad atves po 3 savaiciu, tai nezinau ta kuria buvom susitike iskaiciavo ar ne, jei iskaicavo turetu buti sia savaite, o jei neiskaiciavo, tada kita g.gif

bet ko tad man neskambina verysad.gif negi mano atves dar veliau doh.gif o mes jau labai labai jau veliausiai kita savaite laukiam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marimacho @ 2008 06 10, 12:45)
o man dar neskambino  unsure.gif
nes mes buvom dar del kai kuriu dalyku paderint susitike pries 3 savaites, tai jis sake, kad atves po 3 savaiciu, tai nezinau ta kuria buvom susitike iskaiciavo ar ne, jei iskaicavo turetu buti sia savaite, o jei neiskaiciavo, tada kita  g.gif

bet ko tad man neskambina  verysad.gif  negi mano atves dar veliau  doh.gif o mes jau labai labai jau veliausiai kita savaite laukiam  doh.gif

dar vienas durnas klausimas.
ka darot su tokiom kontorom kurios veluoja ivykdyti savo isipareigojimus?
Atsakyti