Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Kuisis @ 2008 05 28, 15:27)
o kokio ilgio buna ta slangute? galvoju ar man uzteks nuvesti jeigu ka iki kriaukles?nes ten gaunasi turbut kazkur apie pusantro metro

jos nera ilgos, bet galima prailginti, santechnikas tikrai padarytu, beveik nieko nera neimanomo mirksiukas.gif

QUOTE(vaileta @ 2008 05 28, 16:40)
Merginos sakykit kur jus perkat vokiskos plokstes durelems Kaune? Kazin kur galeciau rasti fono bronze plokstes?  smile.gif

termopale galima fino bronza nusipirkti, ten ir pavyzdziai yra
termopalo kontaktai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2008 05 28, 15:23)
hmm., net nezinau siek tiek bijau kad silumos gali buti mazokai tokiu budu. na man labai grazu kai planges erdve sujungta su stalvirsiu, bet pas mus palangiu ir stalvirsio auksciai nesutampa. tai jei darytume ten spintele, tai palange kaip i duobe butu ikritus...

O kas tau sakė, kad būtinai reikia spinteles visur daryti vieno aukščio? g.gif taigi daryk lygias su palange ir bus labai gražu. O šilumos tikrai užteks, patikėk mirksiukas.gif Tik laikyk prie tų radiatorių tokius dalykus, kurie šilumos nabijo (dar geriau kai kam - visokiems sausiems produktams, puodams ir t.t.)
Ech, jei rasiu, parodysiu tau pvz., kaip tai gražu ir praktiška...
Na čia greitai pasikuičiau, tai tokį pavyzdėlį radau, kaip sužaista su aukščiais (galima ir gražiau, aišku mirksiukas.gif ) - tik kaip pvz., kad įsivaizduoti.
http://picasaweb.goo...187817848034946
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agente009: 28 gegužės 2008 - 20:13
agente 009, o kas cia: http://picasaweb.goo...187942402086930
cia is stalciaus issitraukia toks kaip staliukas? o ten su tais auksciais idomiai atrodo, reiktu pagalvoti, bet dengti raidatorius man vis del to kazkaip nelabai norisi..as is tu zmoniu, kuris ziema net uzuolaidas i virsu pakelia, kad siluma geriau sklistu i vidu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mojito @ 2008 05 28, 17:10)
gal zinot kas daro virtuves klasikinius baldus is naturalaus medzio, hanak nesiulyti, neikandamas, vokeIII taip pat:)

Justluka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2008 05 28, 14:20)
na, kazkas panasaus pas mane ir gautusi su dabartiniu planeliu, tik stalas su bariuku i tarpeli tarp langu isimontuoja. o saldytuvas stovi nuo lango per spinta atitrauktas. prie pat lango kur sien tures buti ranksluostine 15 cm., o salia 45 cm. indaplove, nieko kito ten negaliu deti, nes ten radiatorius ir stalciam trukdys atsidaryti...bet dabar pradedu mastyti, kad jei indaplove ir kriaukle toli vien nuo kitos, tai negerai...o kaip ten su indaplves pajungimu, ar jai isleidima i kanalizacija reikia deti stora vamzdi kanalizacini (5 cm. skersmens berods jie buna)ar uztektu ir slangutes, gal kas zinot?

Nu kaip pas mane virtuve . Tik pas mane keleta metru didesne pagal kvadratura. Bet idesiu tik del bendro vaizdo. Darem pusiasali su kaitlente tarp langu. O stalas stovi i priesinga siena galu atremtas. Nu aisku pas mane tik balta minimalistine virtuve.
user posted image
Atsakyti
Mergaitės, gal žinot, kokia čia ta juoda plokštė? Matėt kas tokią baldininkų paletėse, kai rinkotės? Internetinėse paletėse tai nepastebėjau g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čelsė: 28 gegužės 2008 - 22:59
Neffertite, yra gi specialiai vandens ciaupu, kurie montuojasi prie lango. Jie paprasciausiai issikelia ir pasilenkia i sona.

user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2008 05 29, 00:20)
Neffertite, yra gi specialiai vandens ciaupu, kurie montuojasi prie lango. Jie paprasciausiai issikelia ir pasilenkia i sona.

user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image

Laaabai domiai. mirksiukas.gif Nežinojau, labai dėkui. Tik kur jų rasti ir kaina turbūt įdomi.

Beje, vakar nuvažiavau į vietą, galvojau, kad santechnikai dar neišvedžiojo virtuvėje viską, pasirodo, kaip ir buvau sakiusi - išvedė kranus pačiame kampe kriauklei. doh.gif Dabar MB liepė planuoti taip, kad vis gi kriauklė liktų kampe. doh.gif
Atsakyti
vau... didziulis dekui uz tuos kranus wub.gif 4u.gif thumbup.gif nes man irgi buvo truputi neramu del lango bigsmile.gif aciu aciu aciu 4u.gif gal dar zinai kokios firmos gamina tokius????
Atsakyti
Ner uz ka . smile.gif Bandysiu vel atsikasti kas gamina.
Papildyta:
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 05 29, 10:28)
Laaabai domiai.  mirksiukas.gif Nežinojau, labai dėkui. Tik kur jų rasti ir kaina turbūt įdomi.

Beje, vakar nuvažiavau į vietą, galvojau, kad santechnikai dar neišvedžiojo virtuvėje viską, pasirodo, kaip ir buvau sakiusi - išvedė kranus pačiame kampe kriauklei.  doh.gif Dabar MB liepė planuoti taip, kad vis gi kriauklė liktų kampe.  doh.gif

Virtuve tai ne vieniems metams daraisi. Todel labai svarbu patogumas. O brangiausiaji, jei tik noras yra, galima ir ikalbinti ax.gif. O tie investuoti pinigai tikrai atsipirks smile.gif
Atsakyti
Bandau kelti viena puslapi. Man su tu puslapiu galunem ne viskas gaunasi doh.gif
http://www.elektroge...erien/Index.htm
Gavosi blush2.gif
Po "Armaturen " stovi firmos gamintojos. Jas atsivertus reikia eiti i "Armaturen zum Einbau vor dem Fenster". Ir ten prie kiekvienos firmos atsivercia, bent po kelis ciaupus. Ant ju paspaudus atsivercia visi techniniai aprasymai ir kaina. Jie siuncia ir i Europa, bet i Lietuva ne(jiems matyt Lietuva dar ne doh.gif ) Si firma randasi Hamburge.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jblmami: 29 gegužės 2008 - 12:02
QUOTE(Neffertite_ @ 2008 05 29, 11:28)
Beje, vakar nuvažiavau į vietą, galvojau, kad santechnikai dar neišvedžiojo virtuvėje viską, pasirodo, kaip ir buvau sakiusi - išvedė kranus pačiame kampe kriauklei.  doh.gif Dabar MB liepė planuoti taip, kad vis gi kriauklė liktų kampe.  doh.gif

Oi, tai gi cia nama, is naujo nugriaut ir pastatyt, cia tik vamzdelius kitur nukreipt - viskas imanoma, tik noro reikia.
Pas mus buvo vietoj indaploves kriaukles vamzdzius atvede... Per valanda pakeite kitaip...
Nenuleisk ranku 4u.gif
Atsakyti